Feb 18, 2020

🤨 ~ Styrelse advarer mod kamillete: Kan føre til leverskader ~ | Blogger: [🤦‍♂️Er du Offer, Krænker eller Redder?🙃] ... Nu hvor Joan Ørting har droppet sex og mænd: ”Jeg vælger mig selv” og gået helt ind i offerrollen, flere kvinder får børn uden mænd, så skal jeg da lige love for, at krænkeren og redderen, Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen, også, skal præge os og blande sig i andre trosretninger, lige fra at vi skal modtage livsfarlige vacciner via HPV, som gør drenge til transkønnet individer og piger, til krøblinge og barnløse, og hvad vi må indtage af de korrekte drikke og spise. Det danske børnevaccinationsprogram er (ikke) et tilbud, det er (frivillig tvang), der dræber dine børns muligheder, på længere sigt for, at få en sund krop!... De er helt gal AFMARCHERET!?... Som min holistiske naturlæge siger: "Du må gerne spise GMO-mad, hormon beriget kødprodukter, drikke forurenet vand og skadelige mælkeprodukter samt trække vejret gennem en chemtrails sky og æde dit fredagsslik (med grisehud og kalveknogler fra gelatine); For så kan vi rigtig tjene penge på jer... med kærlig hilsen 'BIG PHARMA'"... Spørgsmålet udebliver her? Er du Offer, Krænker eller Redder?. For hvis du agere offeret, så STOP med at give dine børn, kamillete, NU!. Fødevarestyrelsen befaler dig!.. |


Kilde (nyheder24.dk)
https://www.alt.dk/artikler/joan-oerting-om-alder-sex-og-maend

Kamillete har været et kendt og benyttet naturlægemiddel i flere tusinde år, men nu advarer Fødevarestyrelsen mod, at man serverer teen for familiens yngste medllemmer.

Ifølge Fødevarestyrelen bør nybagte forældre ikke give deres børn kamillete, når de er syge.

Styrelsens advarsel kommer på baggrund af, at det åbenbart er blevet kendt, at man kan fylde ens børns sutteflaske op med kamillete, hvis barnet er sygt.

Det er dog ikke en god idé, ifølge styrelsen.
Siden i hvert fald Romerrigets storhedstid har kamillete været brugt som et naturligt lægemiddel, der både er godt ved sygdom og kan hjælpe med at lulle en i søvn, hvis man lider af søvnbesvær.

Det gælder dog - ifølge Fødevarestyrelsen - ikke for børn. Det skriver styrelsen på Facebook:


No comments:

Post a Comment