Feb 26, 2020

🧑‍⚕️ ~ 💗 Nyhedsbrev: Læge klager over manglende evidens, Sundhedsstyrelsen finansieres af medicinalindustrien, naturligt middel mod coronavirus 💕 ~ | Blogger: [🤜Marts 2020 opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY🤛] ... {🙌Hallelujah! Praise the LORD from the heavens. Stor fanfare🎺} ... 🤗HOLD da op, hvor jeg har sagt det i mange, mange år, at vores elskede Sundhedsvæsenet, er opbygget via medicinalindustriens evidensbaseret viden, grundet pengedona- tioner, mens ikke-evidensbaseret viden, er blevet fortiet og slået IHJEL. Nu ser det endelig ud til, at MASSERNE er vågnet op til dåb. Ihvertfald kritiserer flere sundhedseksperter medicinalfirmaernes finansiering af Sundhedsstyrelsen og kræver at systemet laves om, ifølge Berlingske.dk... Kan også berette om, Lars Mygind, som er en af landets førende terapeuter inden for tankegangen metasundhed siger; Alle sygdomme – også kræft – skyldes traumer... Metasundhedsguruen, Martin Hejlesen, blev også HÅRDT angrebet fra alle vinkler, da han påstod, at solcreme giver kræft, mens solbadning beskytter. At HPV-vaccinen fremmede udviklingen af kræft – i stedet for at forhindre den og at Martin Hejlesens påstand om, at gulerodssaft, kan kurere kræft. Senere, er Martin Hejlesen blevet i medierne og sundhedsapparaturet, dømt som værende, en FARLIG mand. Verdensalt har både været på kursus eller seminarer hos Lars Mygind og Martin Hejlesen, og de er HELT harmløse medmennesker, som gør et KÆMPE stykke arbejde for, at være med til, at HELBREDE og bringe SANDHEDEN, frem i lyset... |


Så blev det februar og lige straks marts. Mere lys og forhåbentlig mindre efterår!
May Day drager til Kassel i kommende weekend, hvor borgerinitiativet skal sættes i søen. Vi skal have stoppet 5G-udrulningen, og vi skal have hele EU med til at samle 1 mio. underskrifter mod det stads. De skal afleveres til Kommissionen, som så skal tage stilling til forslaget. Vi må håbe, de stiller sig positivt, når den tid kommer.  I vil høre mere om underskriftindsamlingen, og hvornår den helt præcist bliver skudt i gang i næste nyhedsbrev. Flere og flere rapporter om skader fra mobilstråling dukker op til overfladen, og flere og flere byer rundt om i verden stopper 5G pga. manglende sikkerhed. Bare de gjorde det samme her! De omtaler det ikke engang.
Vi ønsker jer god læsning!


Sygdom/sundhed
Overlæge: Vi mangler evidens
Indenfor nogle af de sygdomme, som slår flest mennesker ihjel, mangler der solid forskning bag mange af de behandlinger, som lægerne tilbyder. Det er et kæmpeproblem, siger overlæge.
Kun ganske få – otte procent - af behandlingerne anbefalet i kliniske retningslinjer for hjerte-kar-patienter beror på solid, klinisk forskning. Det viser et nyt studie publiceret i JAMA. Det samme gælder inden for andre områder - eksempelvis kræft og blodforgiftning. Industrien investerer i de behandlinger, hvor de kan tjene penge...
Sundhedsstyrelsen lever på medicinalindustriens penge
Over halvdelen af Sundhedsstyrelsens indtægter kommer direkte fra den medicinalindustri, som styrelsen ellers har til opgave at kontrollere på danskernes vegne. Det bør ifølge Lægeforeningens formand, Mads Koch Hansen, laves om.
Naturligt middel mod Corona
Et godt gammelt middel, som de fleste har i skabet, eller også er det lige nede om hjørnet på apoteket eller i helsekosten, hvor det findes i rigelige mængder. (Desuden skriver Dr. Sircus, at et godt valg uden bivirkninger er magnesium, bicarbonate, jod og selen, såvel som A-vitaminer, D og C. Et næringsstof, der kan bruges intravenøst, hvis det virkeligt er overhængende, er glutathione.)
30 års jubilæum
DSOM (Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin) har haft 30 års jubilæum, og i den anledning er der udgivet et festskrift med mange fine artikler om bl.a. ulighed i sundhed, det "onde" kolesterol, stærke knogler, cancer, mad som medicin og mange andre spændende emner. Alle artikler er til gratis download.
Peter Gøtzsche modtager pris
I sin tak fremhævede Peter, hvor meget det betød for ham at få en pris fra patienterne, fordi han via sin forskning har erkendt, at patienterne som oftest har ret, og det er for dårligt, at hans kolleger ikke har lyttet til dem. Indtryk her fra prisoverrækkelsen.
Vidensråd om alternativ behandling
Lægeforeningen og Danske Patienter har den 20. november 2019 foreslået, at staten opretter et vidensråd om alternativ behandling. Lægernes pludselige ”interesse” er dog næppe tegn på en kovending, og faktisk har befolkningen slet ikke brug for sådan et vidensråd. Men det har Lægeforeningen tilsyneladende.

Er der en masterplan?
Engang imellem kan man godt få fornemmelsen af, at der kører en global agenda, når man ser den medfart, som naturbehandling og naturmidler får: Jævnlige smædekampagner i aviserne, latterliggørelse/nedrakning af alternative behandlere, fratagelse af autorisation for læger, der ikke indordner sig systemet, tilsværtning af homøopati i flere lande samtidig, bølger af klapjagter på kosttilskud i den vestlige verden, osv. osv. Måske ligger grunden i medicinens spæde barndom, hvor nogle forudseende og stærke pengefolk kom ind over.
May Days udsendte til alkoholkonference
Dette års konference var efter min mening langt mere interessant end de forrige, jeg har deltaget i. Spændende og meget vedkommende emner med stor fokus på de unges problemer, især dem med en dobbeltdiagnose.
PEMF-terapi: En beskyttelse mod elektrosmog
Som vi husker, har Karl Hecht beskrevet, hvordan de menneskeskabte elektromagnetiske frekvenser er af en sådan beskaffenhed (stærke polariserede felter), at de maskerer de naturlige upolariserede Schumann-resonansfrekvenser. Schumann-frekvenserne er der stadig, men kroppen bombarderes af andre stærke signaler, såkaldt elektrosmog eller elektroforurening, og ligesom smog fra en fabrik blokerer for god luft, blokerer elektrosmog for ’naturligt’ EMF.
Kommer Coronavirus fra et laboratorium?
Det er der nu flere, der peger på, bl.a. Dr. Francis A. Boyle, amerikansk professor, som var med til at lave en lov i 1989 mod biologisk krigsførelse. Han fortæller, at USA finansierer 400 laboratorier rundt i verden, der har til opgave at lave nye stammer af dødelige mikrober, som der ikke er nogen kur for. Han fortæller videre om Ebola og andre laboratorieskabte sygdomme.
Med Coronavirus har man opdaget, at et særligt redskab, pShuttle, er blevet brugt til at indføre de fremmede genstrenge. PShuttle efterlader et fodaftryk, som kan genkendes i genet, og som tydeligt indikerer, at genet er manipuleret.  Kilde: Natural News.
Måske fra et kinesisk laboratorium? Kilde: Daily Mail, UK
(Alle artikler er engelske)
Vaccination
Børnelæge i USA er bekymret for vacciner
Han har hørt om tusindvis af forældre, der har henvendt sig til deres læge med alvorlige helbredsskader efter deres børns vaccination, men ingen blev diagnosticeret som vaccineskader. Han siger nu helt åbent: Uvaccinerede børn er de sundeste børn. Han fortæller her, hvilke hjælpestoffer der tilsættes vaccinerne for at få dem forbi blodhjernebarrieren – bl.a. nanopartikler og emulsion. Ingen studier viser sikkerhedstest i forbindelse med tilsætning af fx nanopartikler af aluminium. (Engelsk)
Miljø/GMO
Ulovlige sprøjtemidler i grundvandet
En ny undersøgelse har endnu engang påvist rester af sprøjtegifte i grundvandet. Det bliver jo bare ved og ved. (Igen vil vi opfordre til, at folk selv renser deres drikkevand.) Hvad siger ministeren? "Det er nødvendigt, at vandværker får lov til at levere drikkevand til borgerne, selvom det overskrider grænseværdien for pesticider." (Lea Wermelin, S.) Enhedslistens miljøordfører, Mai Villadsen, kalder det ’uacceptabelt, at borgerne skal løbe den risiko’, og så slår hun til lyd for, at det slet ikke skal være muligt for kommunerne at give den slags dispensationer. (Altinget)

Snyd i tysk laboratorium rejser tvivl om glyphosatrapporter
Snyd i et tysk laboratorium har rejst yderligere tvivl om EU's godkendelse af glyphosat i 2017 og om hele EU's procedure for vurdering af pesticider.

Hvor får Louis Vuitton deres krokodilleskind fra?
Måske fra disse krokodillefarme i Vietnam, hvor krokodiller holdes i små bure, og hvor de flås levende. Hvis du kan holde det ud, kan du se det på videoen på denne hjemmeside, og måske vil du tænke mere over det næste gang, du køber krokodilleskind/lædervarer? (Engelsk)
Skærme/elektrosmog
Global protestdag mod 5G
May Day var med til at aflevere appeller til ministerierne og var med til demonstration den 25. januar. Her masser af billeder og indtryk fra dagene og masser af links.
Den amerikanske telestyrelse sagsøges
Forsker og nobelprisvinder Devra Davis har sagsøgt den amerikanske telestyrelse FCC for ikke at opdatere grænseværdierne for mobilstråling samt mobiltelefoners testmetode i over 20 år. "På den måde ignoreres videnskabelige "peer-reviewed" studier, der viser, at stråling fra mobiltelefoner og master kan linkes til alvorlige helbredsskader inkl. cancer, DNA-skader, skader på kønsorganer (reproduktion) samt hjerneskader (inkl. hukommelsesproblemer)," siger hun. Hun siger videre, at FCC har stolet på 24 år gamle sikkerhedsundersøgelser fra engang, hvor telefonerne var på størrelse med en sko og ikke særlig udbredt. "Styrelsen har afvist hundredvis af videnskabelige undersøgelser om trådløs stråling uden saglig grund," påpeger hun. (Engelsk)
Nyt fra Smartmeterbefrielsen
Smartmeterbefrielsen er en helt åben bevægelse, der kan agere kontaktsted for samarbejder og nye initiativer, såsom information om smartmeter, dannelse af team til nedtagning af smartmeter, juridisk opfølgning og hjælp til selvhjælp. Her kan du selv komme på banen med koordination og organisering af møder, eller hvis du vil i kontakt med og bidrage til andres initiativer. 

Overvågning/registrering
Video fra konference om overvågning på Christiansborg
IT-politisk forening holdt den 20. januar en konference på Christiansborg med titlen: "Borgerovervågning 2020 – vi er aldrig alene." De mange gode indlæg blev optaget på video.
Krypteringsudstyr fra CIA
Det danske forsvar og Forsvarsministeriet har gennem flere år købt krypteringsudstyr af et schweizisk selskab, der i al hemmelighed har være ejet af den amerikanske efterretningstjeneste.
Stop Facebook i at holde øje med dig
Facebook holder øje med, hvad du interesserer dig for, hvad du læser, og hvilke sider du besøger, selvom du ikke er på Facebook. En ny funktion, der giver dig mere privatliv, gør det umuligt for Facebook at følge med i, hvad du ellers laver på nettet.
Statens Serum Institut fortsatte ulovlig deling af sundhedsdata i næsten et år
10 måneder før Statens Serum Institut holdt op med at sende 2.000 kvinders data til USA uden retsgrundlaget på plads, bad Datatilsynet om en forklaring, men der skete ingenting. I juli 2017 modtog Statens Serum Institut en mail fra Datatilsynet, der ville vide, hvilket juridisk grundlag der var for at sende 2.000 kvinders data til USA, men Statens Serum Institut svarede aldrig på mailen og fortsatte de ulovlige dataoverførsler.
Hvordan balancerer vi retten til privatliv med samfundets behov?
Persondataretten, bedre kendt som GDPR (General Data Protection Regulation) er et af de emner, der fylder mest i it-debatten. Men hvorfor? Forklaringen er, at persondataretten regulerer forholdet mellem to vitale hensyn, nemlig 'privatlivets fred' og heroverfor muligheden for en systematisk og automatiseret behandling af personoplysninger. Mennesket kan ikke eksistere uden et vist mål af 'privatlivets fred'. Vi har brug for at have en privatsfære, og vi skal kunne leve vores liv, uden at vores mest intime oplysninger bliver behandlet af andre efter forgodtbefindende.

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment