Feb 6, 2020

🤑 ~ Kritiker offentliggjorde gigantløn for direktør hos kommunalt selskab – hvorefter det meldte ham til politiet (Podcast) ~ | Af Journalista.dk Lars Bjørknæs - Cand. jur. og markedsøkonom | Blogger: FOR de fleste af mine danske læsere og venner, er verdensalt (sikkert) den største klaphat for at gå i dybden med de 1.500 mia. kr. som står på de offentlige finanser, men personligt, er jeg ligeglad... Husk lige på en ting... Når boss-manden svindler og bedrager, så gør jeg det (altså) også. Og mig, og mig, siger alle undersåtterne... Men, vi skal VÆK fra den tankegang (går den, så går den)... Alle (A-L-L-E) kender til de præcise konsekvenser af at snyde og bedrage og agere; en skjult covert narcissist... Måske ikke lige NU, men senere, ergo, boomerang-effekten, kommer og bider dig i (røvballerne)... Loven om (årsag og virkning), fortæller os nemlig, at uanset hvad du sender ud i universet (positivt eller negativt) kommer det tilbage, igen. Enhver årsag har sin virkning; enhver virkning, dens årsag. Der er ikke sådan noget som hedder en "tilfældighed"... EFTER 20 år og fulgt med på sidelinjen - den danske centraladministration, er den mest korrupte, af alle... |


Kilder (journalista.dk)

Det kan få alvorlige følger, hvis man som forbruger vælger at gå op mod sit kommunale forsyningsselskab, hvis ydelser det har monopol på at levere.


Hillerød Forsyning Rasmus Visby: 

Hvis du drømmer om en årlig indtjening lige omkring de 2 millioner kroner, er det ikke posten som hverken statsminister eller borgmester, du skal gå efter. I stedet en stilling som direktør for et af de mange kommunale forsyningsselskaber, der findes rundt om i landet.

Eksempelvis Hillerød Forsyning, hvis direktør ligger med en årlig indtjening på omkring de 1.8 millioner kroner – eller hvad der i runde tal svarer til 250.000 kroner mere om året end statsministeren.

Lønninger i den størrelsesorden for at drive en monopolvirksomhed er sjældent noget, som de kommunale virksomheder bliver alt for begejstrede for offentliggørelsen af. Det kan Rasmus Visby tale med om, efter at han tilsyneladende er blevet politianmeldt af Hillerød Forsyning.

Et forløb som han taler om i podcasten, du kan høre her under.Lydafspiller


Læs også : Direktion hos Statens Ejendomsstyrelse opdagede ikke korruption – men scorede alligevel millionlønninger og kæmpe lønforhøjelser
Læs også : Mens kommunen modtager fattigdomshjælp : Byrådsmedlemmerne rejser for over 700.000 kroner på ét år
Læs også : Ædegilde til motionsløb : Kommune købte – endnu engang – grill-pølser for over 120.000 kroner

No comments:

Post a Comment