Feb 17, 2020

⛔ ~ Hvorfor får ”Karin fra OLFI” afslag på alle sine ansøgninger i Forsvaret? ~ | Blogger: [👮Som MP'er på Flyvestation Værløse og Karup, var det en dødssynd at snakke om hvem vi så af V.I.P.🔫]... Jamen, mange har sikkert skraldgrinet af mine teorier her på verdensalt redaktionen omkring at banker, såsom Rothschild styrende elitenetværk, samt de statskapitalistiske industrielle komplekser og frimureri, har overtaget lande som Danmark, der genere en forfærdeligt masse penge, som der ikke er kontrol og styr på. Efter at have studeret USA nøje, især mht. militæret, CIA og FBI's metoder, kommer det ikke bag på mig, at Karin Reuss Iversen, nu ikke kan finde sig et job i Forsvaret, og sikkert højst sandsynligt, ej heller, i den offentlige statsstyret centrale administration, eftersom hun er faldet i unåde. Det er en kendt taktik, at hvis du bliver 'flagget', så kommer du aldrig ind i den organisation, igen. Man skal passe på hvem man går op imod og hvor meget magt de har til, at afværge et angreb, uanset om det er en ulovlighed, som er begået. Jeg har været i bankbranchen som PM og set 1st line of 2nd line manager m.v., lyve, stjæle og retfærdiggøre at de må, for at redde deres egen taburet og ledere, som er faldet mig i ryggen, med løgnhistorier. CIA og FBI går et takt videre og hvis du er whistleblower eller er 'spottet' som værende en 'forræder', eksvis. såsom Snowden eller Frank Grevil, så er du nærmest bandlyst i det land du bor i og vil blive retsforfulgt, hele livet. FBI er berygtet for, at lokalisere mennesker, som har overtrådt ganske simple grundregler eller 'business conduct guidelines', som Karin Reuss Iversen muligvis har gjort, og derefter, søsætter de et væld af værktøjer til, at ødelægge dit liv. Det kan være i form for utallige trusler og bare frygten for repressalier, kan blive whistleblowers værste mareridt og de er eksperter til at finde svagheder og menneskers færden og har magt til at blive din, finansielle ruin. Der er ikke noget værre end ikke, at få sit navn renset og aldrig får en undskyldning ... De fleste af os, om vi ved stå ved det eller ej, er særligt sensitiv, især over vores arbejdsplads, kollegerne og venner vi mister, og jeg kan godt følge Karin Reuss Iversen's eksempel med denne 'søgen' efter forståelse, med en stærk retfærdighedssans. Dog, snakker vi om det hemmelighedsfulde militær, som arbejder på, at forblive hemmelige.. I GÅR landede en hemmelig gæst(er) med en C - 17 Globemaster fra US Air Force i CPH... Ekstra Bladet har lige været ude og berette om politiets nye eliteenhed, som bla. består af aktive soldater fra den 'inderste' kreds af specialstyrker, der har fået lovhjemmel til at skyde, civile (ja du hørte rigtigt). Hvad Kronprinsen foretager sig, mht. top brass militærledere og hemmelige lukket møder, ved vi jo heller ikke noget om...|


Kilde (OLFI)

Da Karin Reuss Iversen for halvandet år siden stillede spørgsmål til sin chefs ulovlige godkendelse af egne bilag i SOKOM, endte sagen med, at hun måtte forlad Forsvaret i unåde. Siden fortalte hun sin historie offentligt, og omkostningerne har været omfattende. Med fornemme papirer har hun søgt et hav af stillinger i Forsvaret. Men meget tyder på, at hun konsekvent bliver fravalgt pga. sin optræden i OLFI.


Hun finder sig ikke i mere. Karin Reuss Iversen er vred. Hun vil have sit navn renset og kræver en undskyldning fra den arbejdsplads, som gennem 17 år var hendes.

»Det kan ikke passe, at jeg bliver sortlistet og udelukket med et berufsverbot, bare fordi jeg har gjort min pligt ved at råbe op og stoppe en chef, som troede, at han var hævet over gældende love og regler. Jeg har gode papirer og en lang række af anbefalinger fra tidligere chefer. Alligevel får jeg afslag på alle ansøgning...(LÆS VIDERE)

No comments:

Post a Comment