Feb 23, 2020

💸 ~ DR Nyheder: Justitsministeriet fyrer børnefonds ledelse: 'Ingen eller få penge uddelt til formål' ~ | Blogger: [⚖️FRIT spil - på alle hylder! Er du så færdig, vi lever i en korrupt verden👮] ... Først var det en Forening, der snyder kræftsyge børn, så sendte Staten og Innovationsfonden en bevilling afsted på en kvart million til teknologifirmaet ACT.Globals datterselskab, som er pilråddent og derefter kom turen til en revisor, hvis studentersøn overtog firmaet og snød hundredvis af danske virksomheder, fra udlandet og nu, Børns Velfærd... Måske skulle man også finde ud af, om PrivatLarsLøkkePerSugarFonden er så fin i kanten, som de udgiver sig for? Meeeeeen næææ, nikke nej, for det er selveste Lars Løkke, ridder af Venstre, Guld1000 VL-gruppernes fagmand og frimueriet - ham må vi ikke røre, selvom han er bankerot og seniorrådgiver hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel. Uhhh ha da da, så fint det er, altsammen... |

Små og mellemstore danske virksomheder som Freddys Bar har støttet fonden Børns Velfærd med millioner af kroner. Men det er kun en beskeden del af deres bidrag, der faktisk er gået til at "vende børns mistrivsel", som fonden lover. (Foto: Jesper Knudsen)
Kilde (DR.dk)

Børns Velfærd har samlet over 20 millioner kroner ind hos bl.a. virksomheder. Men kun fire procent er gået til børns trivsel.

No comments:

Post a Comment