Jan 2, 2020

🚸🤼🦸‍♀️ ~ Tør du forbyde omskæring af drenge, Mette - eller var din tale tom snak som sædvanlig ~ | .. Mette talte meget om børnene i sin nytårstale på tærsklen til 2020 .. | Blogger: ”Børnenes Statsminister” - puff blah og uglegylp... I dagens aviser, viser det sig, at politiet har udeladt en tidsfaktor under livsfarligt politigreb, der kun må bruges i sekunder, i deres vejledning, når de tvangsudsender, udlændinge... Er det anderledes, når børn og unge, der udsættes for tvang i psykiatrien, ved tvang når de skal vaccineres eller fjernet uden forældrenes samtykke eller ignoreret, når forældre og læger, omskærer piger og drenge? Sker akut tvangsfjernelse af børn, tit på forkert grundlag? I følge Berlingske; i hver anden klage fra forældre over akut tvangsfjernelse af børn har Ankestyrelsen ophævet afgørelsen... Hvad med i stedet for, at tvangsfjerne børn udenfor hjemmet, give forældrene støtte, i form for (gratis) tvang med en omgang psykologbehandling eller alternativ behandling eller simpelthen smide dem ind på et Psykiatrisk Center, indtil de forstår de SKADER, deres børn??. Hvad tror du der sker fysisk og metafysisk, når børn skal leve udenfor Deres hjem og (fjerner) deres livsnerve fra deres biologiske forældre?... I Danmark er omkring 13.000 børn anbragt uden for hjemmet, hvoraf cirka 14 % er fjernet uden forældrenes samtykke. Det betyder med andre ord, at omkring 1.848 børn i 2014 bor uden for hjemmet efter at være blevet tvangsfjernet ifølge faktalink.dk... Savner, at Mette F. tager ansvar for vilkårene for alle vores børn i alle samfundslag og på alle niveauer... Og ikke blot, skabe ens regler for skoleelevers fravær, så man kan fjerne børnechecken, eller tvangsfjerner, hvis man ikke lystre eller tilpasser sig, Statens vilkår.... |


Kilde (Folkets.dk)
https://www.berlingske.dk/danmark/akut-tvangsfjernelse-af-boern-sker-tit-paa-forkert-grundlag
https://faktalink.dk/titelliste/tvangsfjernelse-af-born
https://ekstrabladet.dk/nationen/vaemmes-ved-mette/7940428

Det handler ikke om børnene, men om staten. Om at sikre mere magt til staten. Og dermed til Mette selv.
SERIER:
BUREAUKRATISMEN

Mette Frederiksens nytårtale vakte begejstring blandt statstilbedere på højre- og venstrefløj.

Og sådan er det jo også lidt med en tale. Den kan tolkes på mange måder og alle tror at den handler om lige præcist dem.

Så langt, så godt.

Men det Mette Frederiksen fokuserede på, var børnene. Flere skal fjernes fra hjemmet med tvang.

Tvang er den magtesløse og desparate lovgivers sidste udvej.

Mette Frederiksen fik lanceret dette desperate udspil på en spiselig måde ved at skabe indtrykket af at det var målrettet indvandrere.

Sagen er dog den at vanrøgt og misbrug bestemt ikke på den måde kan afgrænses til bestemte befolkningsgrupper.

Samtidig sagde Mette Frederiksen at drenge og piger skulle have samme frihed. Igen kunne dette uden problemer tolkes som havende en bestemt adresse.

Men så må vi bare stille Mette et helt simpelt spørgsmål:

Vil du forbyde omskæring af drenge?

Hvis ikke, så er det klart at det her ikke handler om børnene, men om staten. Om at sikre mere magt til staten. Og dermed til Mette selv.

Staten tiltusker sig stadigt mere magt over befolkningen i disse år.

Mere overvågning, flere tvangsfjernelser, mere regulering, mere kontrol.

Men det går altid kun een vej. Det er staten som får mere og borgerne som får mindre.

At dette skaber jubel på både højrefløjen og venstrefløjen er måske ikke så overraskende.

Men det passer bare ikke med den danske folkesjæl. For den er civil. Ikke statslig.

No comments:

Post a Comment