Jan 24, 2020

🆘 ~ 💗 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY 💕 ~ | Blogger: [❎ HUSK: "Velkommen til nyhedsbrev og et nyt, frisk år! Den 25. januar, på lørdag, er verdensomspændende protestdag mod 5G"📶] .. I et storhyldende Danmark, fejrer vi alle Wozniacki's udtræden, over cykelhelten Fusker-Bjarne Riis, som vi bare skal lære at kende, siger han.. HVAD nu hvis vi tager tingene lidt mere seriøst og så stiller op til et fredfyldt Danmark's protestdag, syv forskellige steder, som nu engang, er vigtige end tårevædede farvel til tennishelten, som ikke kan se, at hendes bedste ven(inde), Serena Williams, er en MAND og Serena's bedste veninde, Meghan Markle, har solgt sin sjæl til sataniske Disney (Illuminati pimp)... |


Velkommen til nyhedsbrev og et nyt, frisk år!
Den 25. januar, på lørdag, er verdensomspændende protestdag mod 5G. Der er arrangementer over hele verden, syv forskellige steder i Danmark og sikkert også noget nær dig. Mød op og vær med til at fylde i landskabet. Hvis I ikke ligner en demonstration, så klæd jer sjovt ud eller tag en hat eller et lagen på med slogans mod 5G. Væk opsigt, og del evt. noget oplysende materiale ud, så folk bliver informeret! Se her oversigt over alle arrangementer

Sygdom/sundhed
Mediernes nedrakning af alternative behandling
Er du også snart træt af de evindelige påstande om, hvor "farligt" alternativ behandling er, og hvor mange penge behandlerne hiver op af lommen på de stakkels patienter/ofre, der ikke kan værge for sig. Du får lige nogle tal til fra den autoriserede lægeverden til sammenligning, hvor der måske er mere behov for "oprydning": 63 dødsfald årligt pga. oversete/forsinkede/forkerte diagnoser, 760 årlige erstatninger for fejldiagnosticering. Dansk selskab for Patientsikkerhed mener, at der er et mørketal på to-ti gange flere. Og hvert år dør over 3.000 bl.a. pga. bivirkninger fra korrekt ordineret medicin. Læs her blændende artikel af læge Kurt Lindekilde i Information om de mange fejlagtige påstande og opfattelser af alternativ behandling.
Unik rapport om homøopati og antroposofisk medicin
En ny rapport bekræfter den langvarige veletablerede anvendelse, den meget høje sikkerhedsprofil, det høje niveau af patienttilfredshed og ny evidensbaseret forskning om disse midlers effektivitet.
Rapporten er eneste kilde til opsummerede EU-data om denne sektor (engelsk).
Ret til at præsentere klienters succeshistorier
I sidste nyhedsbrev omtalte vi en sag, der var vundet ved Vestre Landsret omhandlende retten til at gengive klienters succeshistorie uden videnskabelig evidens. Herefter kan alternative behandlere få lov at offentliggøre deres klienthistorier på deres hjemmeside. Her kan du læse og downloade selve domsudskriften.
Heksejagt på dygtige kræftbehandlere
Læs her om en paradoksal retssag mod to mennesker, der har hjulpet tusindvis med et særligt enzym, som vores egen krop selv producerer. GcMAF - kræftkuren, der ikke vil dø.
Mere om helbredelse
Vi har fået en rigtig fin artikel fra vores medlem Torkil Olesen som kommentar til vores sidste artikel om helbredelse.
”Så vidt jeg er orienteret opstod der for godt 100 år siden i USA ideer om at industrialisere sundhedsvæsenet. Det var nærliggende at forsøge med baggrund i industrialiseringens store gennembrud, men man tog fejl af, at mennesker ikke er ens som industrielt producerede genstande.”
Vaccination
WHO: Vi er ikke sikre på vacciner…
Den 2. december 2019 afholdt WHO et topmøde: Global Vaccine Safety Summit.  Topembedsfolk på sundhedsområdet indrømmede – ja, du tror det næppe – at de ikke er ved, om vacciner er sikre. Ret afslørende. Du kan se videoklippene her
Miljø/GMO
Glutenfri økobageri
Her kan du få både glutenfri og økologi...

Der er ikke en fugl, der er ikke en frø...
Husker du Anders Fogh Rasmussen, der bankede i bordet og forsikrede, at den danske natur havde det fint. Meeeen – nu kommer en ny rapport om endnu mere truet og uddød natur.

Skærme/elektrosmog
Blow the whistle – let dit hjerte
We are the only organization specializing in whistleblowing within the mobile phone industry, and the only international organization that brings together legal professionals and investigators to act upon evidence of industry misconduct. We have expert knowledge of the mobile phone industry – the leading players, key technical issues, research on health risks, and the latest industry developments. Så har du brug for at lette dit hjerte, så er stedet her.
Helsingør har fået 5G
Helsingør er blevet testby for 5G. En forening tilbyder borgerne at måle den elektromagnetiske stråling i deres hjem.
Hvad ved de om radiofrekvent stråling, som de ikke siger?
”Ja, vi ved godt, at der findes alt det her, men det har vi valgt at se bort fra, for vi vil ikke gøre befolkningen bange.” ”Ved du hvad, så skal befolkningen altså bare dø i uvidenhed?!”
Udveksling engang mellem en daværende direktør i Sundhedsstyrelsen og nu pensionerede forsker, Sianette Kwee. Læs her en bekymret mors henvendelse til bl.a. Folketingets Sundheds-og Ældreudvalg, Social-, Indenrigs-og Børneudvalg, Energi-Forsynings-og Klimaudvalg m.fl.

Overvågning/registrering
Rapport: Over én milliard billeder med patientinformation ligger blottet på usikre servere
Røntgenbilleder samt billeder fra CT- og ultralydsscanninger ligger blottet på usikre servere på diverse hospitaler, lægekontorer og centre. Det vurderer det tyske sikkerhedsfirma Greenbone Networks.
Google går efter at få fat i lægejournaler
Teknologigiganten har indgået aftaler, som giver adgang til store mængder af patientdata – også uden patientens eller lægens vidende. Google fastholder, at det drejer sig om at hjælpe med at bekæmpe sygdomme.
100 procent sikkerhed findes bare ikke!!
Persondataloven har kostet meget sved og tårer i de danske virksomheder. Men der er måske god grund til at den skulle være så streng, for følsomme oplysninger i de forkerte hænder kan ende særdeles galt. Noget er det mest personfølsomme er ens CPR-nummer. Det kan bruges til rigtig mange ting. Derfor er det også en kæmpe fejl, at en dansk kommune lækkede 537 personnumre.
Genomcenter med uklare svar om kobling af CPR-nummer med genomdata
Uklare meldinger fra Nationalt Genom Center om hvordan koblingen mellem CPR-nummer og genomdata kommer til at foregå. Centeret ønsker ikke at svare på afklarende spørgsmål.
Ny forskning

Ny type magnesium
Ny letoptagelig form for magnesium har vist rigtig gode resultater på kognitive funktioner og meget andet.




Underskrift-indsamlinger
Events
Lørdag den 29. februar 2020 i filmsalen på Klostermarksskolen, Kongebakken 19 - 21, 4000 Roskilde kl. 13-16 vil der blive afholdt HPV-Konference: I tvivl om HPV-Vaccinen.

5G global protestdag den 25. januar 2020. Se ovenfor. Håber vi ses.

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment