Jan 28, 2020

🤡 ~ Lars Løkke fortryder: Sagde nej til rolle i 'Klovn the Final' ~ | Blogger: [🧨Kirsten Birgits Nytårstale 2019 kl. 18.15 : "Lars Løkke tager på foredragsturne igen" ~ Kisser🥳] ... Undskyld, jeg ved godt jeg er grusom ond nu, men det er lidt lattervækkende at vores eeelskede tidligere Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, ønsker at have en ledende rolle i Klovn, når han selv er én af Dem? Et stort svindel-nummer har præget denne mand gennem livet uden konsekvens og en dyb mangel på moral og etik, men sikkert også gjort gode gerninger, har bare svært ved at se dem i mængden af mødding. Selv min egen mor, der var leder i det offentlige sygehusvæsen ligeså længe som Hr. Rasmussen, har sagt til mig, at hun kan huske han snød og bedrog alt og alle, siden den skæbnesvanger koncert i Gribskovhallen i Græsted i 1982, hvor han svindlede sangerinden Hanne Boel for 30K, bespise partifæller fra hele landet på skatteydernes regning og brugte amtets kontokort på den nærliggende Græsted Kro og da han var amtsborgmester i Frederiksborg Amt i 1998-2001 og indtil dato... Er talkshow-værten og kendisjournalisten, Anders Lund Madsen, bedre? Nu hvor han er blevet ven med Lars Løkke og de skal tjene penge på ligegyldigheder? Er det med vilje, han ligner en hjemløs?; hans tøj er bevidst forvasket og hænger, med army cap på hoved og et stort ulækkert uhæmmet skæg og langt hår. Anders, har fået en del kritik for sine vanvittige dyre honorar som foredragsholder og konferencier, især på Naturmødet og Hjørring Kommunes miniudgave af Folkemødet... Nu hvor #PrivatLarsLøkkeSugarFondensPensions- OpsparingUdenRegnskabspligt, igen skal på svindel-turne, og hans nystiftet selskab (Sollar ApS) sammen med sin kone, der nu arrangerer rejser, hvor den tidligere statsminister indgår som en del af pakken🙈.. Måske skulle PrivatLars og hans kompagnon i LøkkeFonden, Anders hjemløs og Bubbers Badekar og Snurre Snups Søndagsklub, udskifte Deres manglende selvkærlighed- og mindreværds- komplekser (små mænd, store drømme) med mental sundhed og et isoleret og uindtageligt (panik-rum), så når de få lysten til utroskab og et stort svindel-nummer, kunne de lukke sig selv inde, indtil deres (påtaget) psykiske lidelser, går væk igen...bare en tanke... |


Kilde (realityportalen)

https://digitalt.tv/tv-streaming/kirsten-birgits-nytaarstale/
https://www.berlingske.dk/politik/lykketoft-loekke-er-en-lille-svindler-og-thornings-regering-var-talent-og-pr
https://www.bt.dk/politik/lars-loekke-goer-status-frygter-de-ekstreme-holdninger-i-fremtiden
https://www.a4nu.dk/artikel/loekke-afsloerer-nyt-om-exit?src=eniro
https://journalista.dk/mens-oekonomisk-traengt-kommune-lukker-plejehjem-bruger-over-400-000-kroner-paa-kendisjournalister-denne-weekend/
https://rokokoposten.dk/2019/11/07/lars-loekke-udvandrer-fra-familiemiddag-maatte-ikke-fremlaegge-sit-madplansforslag/

Her er Løkkes kaotiske privatøkonomi


Lars Løkke Rasmussen tynges af massive renteudgifter


Lars Løkke Rasmussen havde ikke selv råd til at betale for de meget omtalte formandshabitter og boxershorts, fordi hans egen økonomi ikke var 'robust nok' - trods en uafbrudt årlig milliongage siden 1998.

Det indrømmede V-formanden selv i tirsdags.

I dag kan Ekstra Bladet så afsløre, at Lars Løkke slås med en kaotisk privatøkonomi og reelt sidder i gæld til halsen.

Den anstrengte økonomi er en lænke om halsen på den kendte politiker. For alene de månedlige renteudgifter på Lars Løkkes mange lån medfører, at Venstres formand reelt har stærkt begrænset handlefrihed.

Kreditorer har desperat forsøgt at skrabe sikkerheder til sig. Eksempelvis tog Handelsbanken fra 2010 til 2012 pant i Lars Løkkes sommerhus og efterfølgende underpant i alle Venstre-formandens gamle pantebreve.

- Når kreditorerne reagerer, som de gør, understreger det, at sagen er alvorlig. Handelsbanken har sat sig på alle frie midler, og selv hvis Lars Løkke havde nogle andre økonomiske midler privat, ville banken også beslaglægge dem, forklarer Lars Wismann fra Wismann Property Consult, der blandt andet rådgiver om ejendomme og pantebreve.

Han understreger, at kreditorernes adfærd med at tydelighed viser, at de har taget sikkerhed i alt af værdi, og Løkke derfor ikke kan have nogen skjult formue i baghånden.

Alene renteomkostningerne ved Lars Løkkes hus i Græsted er ifølge de officielle oplysninger fra Tingbogen i værste fald op imod 10.000 kr. om måneden. Hertil kommer sommerhuset i Billund, hvor renterne risikerer at være dobbelt så store alt efter, hvor meget Løkkes har valgt at trække på den kredit hos Handelsbanken, hvor han betaler 10,7 pct. i rente.

Også statsautoriseret revisor Søren Cortsen peger på, at Lars Løkkes kreditorer har taget hårdt fat blandt andet ved at tage underpant i en række af Løkkes gamle lån..... LÆS VIDERE

No comments:

Post a Comment