Jan 31, 2020

✍️ ~ Kære Sundhedsminister, Statens Seruminstitut kunne ikke give mig svar - måske kan du? ~ | Blogger: [💭Nu fokusere Folkets.dk på hvordan et manglende selvforsynende Danmark og beredskabet på vaccineproduktionen, kan påvirke en 'mulig' dansk eller global epidemi, måske er det forenklet og fejlskudt?🤔] ... {Virusset kan smitte ansigt til ansigt på 15 minutter og i samme rum på to timer, oplyser sundhedsmyndigheder} ... Har DU undret dig over hvorfor danske myndigheder, tager det hele så roligt? Er det fordi, det ikke rammer vesterlændinge? Der er INGEN døde i resten af verden, blot i Kina. Det er meget vigtigt at være rolig og ikke udvise, frygt, siger Cobra organization. For at sætte tingene i perspektiv døde over 80.000 mennesker af almindelig influenza i 2018 alene i USA, og ingen ser ud til at bekymre sig. Det tal var på 650.000 på verdensplan... Noget jeg også undre mig over, sammen med min naturlæge er, hele spørgsmålet om hvorvidt at danske interesser kan tjene penge på det biologiske våben, som mange påstår er forbundet med Novel coronavirus (2019-nCoV)... Det lyder fuldstændigt absurd og vanvittigt, men så kender du ikke det medicinsk-industrielle kompleks og de magthavere som står bag... Trump's handelssekretær har været ude og sige, at det dødbringende virus vil være 'godt for amerikanske jobs'... Er de danske sundhedsmyndigheder indirekte eller direkte involveret eller har insider-viden om, at epidemien af den nye corona-virus fra Wuhan i Kina, kan have positive konsekvenser for et massivt boost af (skadelige) vaccineproduktion? Og ja, stort set alle vacciner er skadelig for mennesker, hvis ikke du mener det, så må du til tasterne og læse dig til det... Eller følger Sundhedsminister Magnus Heunicke, bare hvad WHO stopfodrer ham (dem) med?... 💉 PS: "En grund til de ringe fremskridt i kampen mod kræft er, at kræftbehandlingen er big business med stærke alliancer mellem kræftinstitutionerne og medicinal- og kemisk industri" ~ Ross Hume Hall... |


WHO erklærede i går aftes en global nødsituation omkring den nye coronavirus - hvordan er Danmarks vaccineproduktion efter salget til Saudi Arabien?


Kilde (folkets.dk)

Kære Sundhedsminister Magnus Heunicke,

I går [forsøgte jeg at kontakte]](/node/3952) Statens Seruminstitut.

Jeg ville gerne vide hvordan forsyningssikkerhed og produktionskapacitet for vaccinefremstilling i Danmark er blevet berørt af det salg til Saudi Arabien som også I socialdemokrater og du personligt som medlem af folketinget stod bag.

Desværre kunne jeg ikke få noget svar.

Senere i går aftes erklærede WHO så "international concern" omkring epidemien af den nye corona-virus fra Wuhan i Kina.

Dette "international concern" blev af mange andre organisationer og medier læst som en "global nødsituation".

Uanset hvad man kalder det, så mener jeg det er på høje tid at offentligheden får nogle svar på de spørgsmål jeg stillede i mit indlæg i går.

En anden corona-virus, som skabte alvorlige problemer i 2014, den udsprang i øvrigt fra selvsamme Saudi Arabien som I delvist solgte vores vaccineproduktion til - blot to år efter!

Det virker ikke videre smart af jer.

Jeg håber I den grad at få svar bare på nogle af mine spørgsmål.

Jeg fortryder at jeg ikke har stillet dem noget før.

Hvad fortryder I?

Med venlig hilsen,
Lennart
Stifter af og redaktør på Folkets Avis

Spørgsmålene kan findes her:

Er penge-tab ved salg af vaccineproduktion til Saudi Arabien det mindste problem?

No comments:

Post a Comment