Dec 22, 2019

🚨 ~ Politianmeldelse af forhenværende klima– og energiminister Lars Christian Lilleholt og tidligere sundhedsminister, Ellen Trane Nørby ~ | Blogger: Uddrag fra JFK21 - JordenFrihedKundskab's nyhedsbrev. Skal I læse hele MEGA-rapporten om 5G-demonstrationer, et brev der blev sendt til borgmesteren i Helsingør og de mange, mange beviser, at 5G er livsfarlig for alle sjæle på Morder Jord, så skal ikke have fat i JFK21... |



https://youtu.be/8auuR8ffXng

**********************************************************************

Politianmeldelse af forhenværende klima– og energiminister Lars Christian Lilleholt og tidligere sundhedsminister, Ellen Trane Nørby



Kilde (JFK21 - JordenFrihedKundskab nyhedsbrev)

Kære Alle,

Vi vil anbefale, at begynde at politianmelde de ansvarlige for forbrydelsen imod menneskeheden:

Udrulningen af 5G mikrobølgevåbenteknologien

Hvis du er interesseret i at være med til det, så skriv til info@jfk21.dk og vi vil sætte dig i kontakt med rette vedkommende, eller blot gå i gang, der er rigelig med paragraffer, der bliver brudt.

Længere nede er eksempel på dialog med Skanderborg Kommune, det vil vi anbefale, at man gør i samtlige kommuner.

Og det åbne brev til borgmesteren i Helsingør fra Lene og Pia.

Håber i vil lade jer inspirere. Vi skal have stoppet 5G. Det er en forbrydelse imod menneskeheden.

Med venlig hilsen

Mads


Her er et eksempel på en politianmeldelse:



Politianmeldelse, Lyngby den 19. dec. 2019



Vi er bekymrede borgere, som vil anmelde forhenværende klima– og energiminister Lars Christian Lilleholt og tidligere sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, for forbrydelser imod den danske befolkning.
  • De to personer har bevidst vildledt befolkningen om, at udrulningen af 5G er ufarlig for miljø og mennesker. 5G hører ind under Forsvarsministeriet, det er er våben, DEW, direct energy weapon. Definitionen på et våben er, at det kan påføre mennesker fysisk skade. Det er at spille russisk roulette med vores helbred ved:
  • At påstå stråling fra 5G ikke er skadeligt for miljø og mennesker.
  • I forbindelse med teleforliget at hemmeligholde og fremme 5G– udrulningen overfor befolkning (brud på Århuskonventionen).
  • Overhøring af mere end 240 internationale, uafhængige forskeres advarsler om skadevirkninger fra ikke ioniserende stråling og anbefaling af brug af forsigtighedsprincippet.
  • Internationale organisationer som Verdenssundhedsorganisationen; WHO, Det Europæiske miljøagentur, Europarlamentet og Europarådet har meldt ud, at radiofrekvent stråling udgør en trussel, vi skal tage yderst alvorligt. WHO kom i maj 2011med en udmelding om, at radiofrekvent stråling – det vil sige stråling fra diverse trådløse netværk –er muligt kræftfremkaldende på mennesker – risikokategori 2B. Derfor har WHO opfordret regeringer og myndigheder til at gribe ind. Her er der kun tale om 2G, 3G og 4G, og ved yderligere udrulning af 5G, vil miljø og mennesker bliver yderligere eksponeret.
  • Teleindustrien påstår, at udrulningen af 5G holder sig indenfor de foreskrevne grænseværdier, som i Danmark er de højeste i verden, 9000000 Mhz, set i forhold til menneskets elektromagnetiske egen stråling som svinger med Jordens 7,83Hz. Derved løbes en stor risiko ved udrulning af et verdensomspændende 5G netværk uden at have foretaget grundige undersøgelser.
  • Der er et væld af dokumentation for, at langtidseffekter for ikke ioniserende stråling er sygdomme som: kræft, DNA– skader, fertilitetsproblemer, celledød, svækket immunforsvar, flere stresshormoner, hjerterytme forstyrrelser, søvnproblemer, kognitive – og adfærdsforstyrrelser, svækket mentale evner, hovedpine og smerter i kroppen etc.
Vi må konkludere, at de to tidligere ministre på trods af advarsler og anbefalinger ved deres beslutninger, har udsat hele den danske befolkning for overvældende fare. De har har være i ond tro og fremmet teleindustrien interesser på bekostningen af miljø, dyr, planter og mennesker.

Med venlig hilsen

Kildehenvisning:

Olle Johansson, svensk docent i neurovidenskab ved Karolinska Institut i Stockholm. Har drevet omfattet forskning indenfor elektromagnetisk stråling.
Lennart Hardell, svensk onkologist og professor ved Ørebro hospital.
Sianette Kwee, cand. scient, Århus Universitet. Har i mange år forsket indenfor bioelektromagnetisme og dens effekt på menneskeskader.
Rådet for helbredsikker telekommunikation
Responsum udarbejdet af advokat Christian F. Jensen (Landsindsamling mod 5G)


No comments:

Post a Comment