December 29, 2019

❌ ~ FBI and Crowdstrike Concealed the Real Source of the DNC Data Breach (Seth Rich) and Framed Russia ~ | ... New Qanon Drop #3764 ... |

 https://qmap.pub/proofs 28 Dec 2019 - 7:23:27 PM

28 Dec 2019 - 7:23:27 PM
DNC server(s).
Crowdstrike.
Did Russia 'break-in' to DNC server(s)?
Why did FBI accept 'indirect' evidence re: DNC server(s) 'hack''break-in' by Crowdstrike [Ukraine]?
Why didn't FBI 'directly' investigate DNC server(s) [in-hand]?
Download speed internal data DL vs remote? [1]
https://www.realclearpolitics.com/video/2017/01/02/assange_to_hannity_our_source_was_not_the_russian_government.html📁
[1]
How does one provide content to WL?
>comp-to-comp
>person-to-person [1]
Personal comms [secured] prior to release? [1]
The (Source(s)):
>Feeder [1]
>Recipient [1]
Interning for the DNC can be deadly.
Does Crowdstrike possess 'gov_capablity' to trace 'break-in' route(s)?
Does Crowdstrike possess 'gov_capability' re: foreign intercepts?
Possible to layer/insert code [Crowdstrike] to designate intruder [intended target]?
NSA data_bridge DNC-Crowdstrike [bulk data collection]
Matters of National Security [Highest Levels].
FISA is only the beginning.
The hole is DEEP.
************************************************************

Mordet, der har affødt vilde konspirationsteorier: Nu sender forældrene gribende appelUDLAND

25. maj 2017 - 13.49

(Verdensalt Arkiv) --

Blogger: Check lige hvordan Berlingske Media, trækker os alle ned i sølet blandt de stærkt højreorienterede kræfter, sammen med alle tosserne der deler ud af “tinfoil-hats”, hvis vi tror på konspirationen om Seth Rich.

BT spiller på vores følelsesregister, vi skal være medlidende i familiens sorg.

Det er vi skam også, men fordi 'nogle' af os har en (anden) teori sammen med hundred-af-tusindevis af andre amerikanere, kan vi ikke (alle), besidde en personlighedsforstyrrelse.

Vi er ikke alle styret af det egohumanistiske netværk.

Fra den Danske Frimurerorden og Rotary netværksorganisationer til de politisk korrekte naive medkompetanter.

Denne sag lugter af betændt politisk motiverede drab.

BT skriver; " .. Avisen Washington Post bragte torsdag en gribende appel fra Seth Richs forældre, Mary og Joel Rich, hvor de bønfalder medierne og andre om lade deres søn for fred og lade være med at politisere deres søns død.." 

Efter min egen mening, kommer denne sag med garanti til, at feje den amerikanske regering væk, som kuglen på nedbrydningskranen.

BT proklamere: ".. Teorien er, at Seth Rich, som arbejdede som organisator hos det demokratiske parti i Washington, lækkede fortrolige oplysninger om Demokraterne til russerne, og at mordet på ham var et cover up..". 

Der figurere så mange teorier derude, men tror på, at den påståede Wikileaks e-mails, som forbinder Podesta-brødrene til den læge, der overså Seth Rich, før han døde, er sandt. Washington D.C. politiets rapport siger, at Seth Rich overlevede de første skud og døde senere på hospitalet.

Dvs. de slog ham ihjel på hospitalet fordi den doktor som skulle operere Seth Rich (Jack Sava) også var i ledtog med Lisa Kountoupes (cheflobbist) der også arbejde for Hillary Clinton. Er det bare et tilfælde at Seth Rich overlevede skydningen, men døde efter mystiske omstændigheder på hospitalet, hvor en Podesta / DNC-allieret har ansvaret på den traumekirurgiske afdeling?

Uanset hvad, for en gang skyld, gjorde FOX News, det rigtige.

De interviewet en kendt og pålidelig detektiv, Rod Wheeler (arbejdede for Seth familien), som fik lov til at komme til orde, fortalte os alle om den forsvundne computer som politiet i Washington D.C. nægtede at have kendskab til og nægtede at samarbejde om, selvom FBI havde beviser om Wikileaks e-mails og at detektiven er blevet truet af en fra DNC (Demokraternes ledelse) osv.

Faktisk er det sådanne at detektiven fik 'gagging order' fra Rich's familie, som også gentagne gange har kritiseret alt og alle og forsøger at lukke sagen (sikkert blevet truet af Clinton-familen).

Derfor kunne man fristes til at tro, at FOX news valgte at trække historien tilbage, af den baggrund....

Tag ikke fejl, denne historie kommer ikke i glemmebogen. Nu har man lukket munden på FOX news, men sagen kommer til at rulle videre, kan blive på højde med Olof Palme sagen.

WND (Worldnetdaily) påstår, at 'mindst' 33 personer figurer på en liste, som forbinder Clinton-familien, der er alle døde på de mest mystiske og ofte voldelige dødsfald. Tallet kan være helt op til 100 personer. Det virker på mig som om, at DNC har haft en finger med i spillet og fået Seth Rich slået ihjel, fordi han kunne være en whistleblower og lå inde med enorme insiderviden.. Du opfordres som altid, til at finde sandheden selv, og stille de kritiske spørgsmål, selvom vi kan se de censurerede mainstream-medierne (MSM) i Danmark, ikke giver os lov til det, heller... |

Kilder: 

No comments:

Post a Comment