Dec 13, 2019

🦹‍♀️ ~ ER DITTE OKMAN STADIGVÆK ISRAELSK AGENT? (Per Brændgaard) ~ | Blogger: [🦸‍♀️Dagens heltinde i skysovs eller landsforræder?✡️] ... {EPSTEIN: DEAD MEN TELL NO TALES} ... Jeg skal være den første til at bakke Per Brændgaard op, ikke mht. dit Ditte Okman og uden at blande mig i deres personlige infight, tror ikke, Ditte, hun er kløgtig nok, til at lege hemmelig agent for en udenlandsk efterretningstjeneste, men har sagt det før og gentager det gerne, uden at blinke, Danmark er TOTAL syltet ind i Israel og den mørke stat... Ditte Okman flygtede ind i druk og fester efter sin brors død og har skrevet en bog, som kun handler om, Ditte Okman (skriver medierne)... Der var vel en grund til at Søren Espersen med kone altid blev frontfigur i Radio24syv, og det, vi taler om; 'vi kan lære af Israel', sagde han engang... Der er vel en grund til, at Israel skal beskyttes, koste hvad det vil af skattekroner, det så vi mht. militært mandsopdækning af kulturstedet Krudttønden og synagogen i Krystalgade på Østerbro i København, samt skoler... Hvis det er rigtigt hvad, Ari Ben-Menashe, en tidligere israelsk spion og påstået "handler" af Robert Maxwell, har fortalt forfatterne af den nye bog "Epstein: Dead Men Tell No Tales", at Epstein, ledte en "kompleks efterretningsoperation" på vegne af den israelske efterretning agenturet Mossad. Altså, Jeffrey Epstein, en domfældt død(?) sexforbryder og finansmand, der gnubbede sig op at "manges" skyggesider (bla. Kronprinsesse Mette-Marit af Norge og Christian Kjær samt Henrik, Prinsgemalen) med nogle af verdens mest magtfulde mennesker, var et Mossad-aktiv, der blev brugt af israelsk efterretning til at afpresse amerikanske politikere, når de blev inviteret til sexparties med mindreårige, ifølge den tidligere israelsk spion. Ja, måske begynder man at fornemme, hvor sindssygt modbydeligt, kryptisk og fordækt, det hele er.. Og ja, mange siger, at Bibi og den mørke stats Mossad, Israel, har shanghajet Washington DC, Demokraterne og Kongressen, samt mange vestlige landes regeringer og efterretningstjenester... |


ER DITTE OKMAN STADIGVÆK ISRAELSK AGENT?

Så prøver Ditte Okman igen at bagtale mig i det, der engang var Radio 24syv. Jeg tænker på sladderprogrammet 'Det, vi taler om' fra den 29. november 2019.

Nogen burde melde Ditte Okman til politiet for overtrædelse af Påvirkningsloven. Hun har tidligere indrømmet, at hun har samarbejdet med en udenlandsk efterretningstjeneste (Israels), og det er ulovligt i følge den nye lov.

På Wikipedia kan man bl.a. læse følgende om Ditte Okman:
"Efter seks år på Københavns Universitet begyndte hun at læse journalistik på RUC. Hun drømte om at komme til at dække Mellemøsten og Israel. Derfor flyttede hun en periode til Israel og lærte hebraisk, mens hun arbejdede for den israelske sikkerhedstjeneste (Shin Bet)."

Her er forslag til nogle spørgsmål, som dansk politi burde stille Ditte Okman:
- Arbejder du for en israelsk efterretningstjeneste?
- Har du modtaget betaling (direkte eller indirekte) fra en israelsk efterretningstjeneste i løbet af de sidste to år?
- Er dine angreb (forsøg på karaktermord) på Israel-kritiker Per Brændgaard bestilt af Israel?

No comments:

Post a Comment