Nov 27, 2019

👽🛑 ~ 'Reptile aliens' og 'Illuminati': Streamingtjeneste vil sælge konspirationsteorier i Danmark (DR Nyheder) ~ | Blogger: [🤜Er GAIA TV en misantropisk organisation, der består af satanister der tilbeder Djævlen, der promovere falske eller vildledende påstande om sundhed, vacciner, 5G og korncirkler til Illuminati, underjordiske kæmper og 'reptile aliens', som naive mennesker, betaler for?🤛] ... OG ja, det lyder FULDSTÆNDIGT galamatias, når DR nyheder og P4, (P1 Orientering) som jeg ved et tilfælde overhørte i går ved 17.30 tiden, siger, at (verden), styres af en gruppe reptiler, der skifter form, som en kamæleon skifter farve - jamen, det gør det jo... Verdensalt har fulgt dem i mange år, snakkede med Gaia tv Danmark på standene når de besøgte helsemesserne, og været fordi, trancemediet Dennis Søndergaard, der kanaliserer Merlin Gruppen, og har Yoga DVD'er liggende med Rodney Yee, men gør det mig på redaktionen, til en godtroende IDIOT?... I USA går der rygter om Gaia tv, Djævelen, Lucifer, Antikrist og Divinecosmos, David Wilcock og Co. og alt det ballade, de har været igennem og jeg ved ikke, hvad jeg skal tror på... Men, noget jeg ved er, at Statsponsorede medier, sammen med CIA, har været involveret i psykologiske operationer eller ”psyops” for at miskreditere vidner og insidere helt fra begyndelsen i den spirituelle- og ufo-bevægelsen m.fl. Vi er først nu vidne til en mere synlig form for den samme dækning, der har skjult UFO-virkeligheden for os i over 80 år - og betragter konsekvent alle UFO-observationer som "Fake News". Internettet har åbnet en æra, hvor vi, befolkningen, nu skal beslutte, hvilke medier vi ønsker at forbruge, og hvad vi vælger at tro på hver dag... Noget jeg vil bakke op om på P1 Orientering er, når de siger, at Google, påstår de har fjernet såkaldte "skadelige og vildledende annoncer" op mod 2,3 milliarder gange - svarende til 6 millioner fjernede annoncer om dagen, hvor mange hos Gaia, er uvist... ☝️HVEM ER GAIA? .. Gaia, Inc. tidligere Gaiam, er naturligvis en milliard-forretning, det kan vi ikke komme udenom. Det er en global digital pseudovidenskabs- og yogavideo-streamingtjeneste og online-samfund, der leverer kuraterede medier til 600.000 abonnenter i over 185 lande. Dens mærker inkluderer Gaiam TV, der skiftede navn til Gaia i 2016... |

https://www.facebook.com/gaiatv.dk

Eksperter: Streamingtjenesten Gaia er en velsmurt misinformationsmaskine.


"Johan Farkas fra Malmø Universitet vurderer Gaias indhold som disinformation".

"- Gaia når et nyt niveau som forretningsmodel, fordi det er så professionelt lavet. De sælger ikke falske helse-produkter eller har en succesfuld YouTube-kanal. De får folk til at betale for selve konspirationsteorierne i form af dokumentarer, siger Mads Vestergaard."

- En grund kan være, at det her ikke handler eksplicit om politik, som er det, der har været meget fokus på. At påvirke valg direkte, det er ikke det, Gaia gør her. Men Gaia kan være meget farligere for demokratiet på sigt, mener Johan Farkas.

Astrid Haug, der er ekspert i sociale medier, er enig med Johan Farkas.


No comments:

Post a Comment