Nov 17, 2019

🎄 ~ DR dropper julekalender: Var for venstreorienteret ( Avisen.dk Arkiv Dec 2017) ~ | Blogger: [🤣DR, nærmest en fascistisk-propaganda-Venstre-ledet-regeringsvenlig-hold-af-kartoffelsangere og flødetenorer🎅] ... Denne historie blev først 'breaket' af Kirsten-Birgit, dagens DKR. Her sagde 'Kisser', at P1 har sløjfet en julekalender, fordi den eftersigende var for dårlig, men Kirsten Birgit vil kende den rigtige grund. I radiojulekalenderen "Jul i Republikken", er dette univers, blevet for RØDT - Johanne Schmidt Nielsen spiller nemlig PRÆSIDENT. DR er dødsensbange for at blive slammet, det polariseret samfund og Kristoffer Eriksen ved noget, men ønsker kun at bide den hånd, som ikke fodre en længere... PS: Det politiske system og danske regler har allerede sørget for, at radio24syvs hjemmeside er nedlagt og dermed også, den korte radioavis, men fortvivl ikke, du kan finde, hvis ikke alle, mange afsnit på podcasts.apple.com... |

Sfik at vide, at der var for mange venstreorienterede med i kalenderen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

.. Der var lagt op til satire af det danske kongehus i radiojulekalenderen "Jul i Republikken", som DR's P1 havde planlagt skulle gå i luften 1. december. Men kort forinden blev julekalenderen med blandt andre Mette Horn, Claes Bang og Georg Metz på rollelisten droppet. Ifølge DR var det fordi, at kvaliteten var for dårlig. Men Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, der også var en del af rollelisten og skulle spille præsident, fik en anden forklaring af kalenderens instruktør ..


LÆS VIDERE>>
’Jul i republikken’: Det er stadig pinligt for DR efter impulsiv teateropsætning

***************************

***************************


***************************


Hvem har ansvaret for, at 47 procent af de anbragte børn ikke får en 9. klasses afgangseksamen? Hvorfor er det svært for de unge at sige fra og sætte grænser i parforholdet? Og bærer DR ansvaret for, at P1s julekalender "Jul i Republikken" var så dårlig, at den ikke kunne sendes?
Værter: Jan Falkentoft og Dorte Krogsgaard.

www.dr.dk/p1morgen

***************************

TV 2 er kommet i besiddelse af mails, der afslører, at DR var bange for den venstreorienterede retning af radiojulekalenderen 'Jul i republikken'.


'Jul i republikken' skulle have fyldt æteren i december måned som radiojulekalender på P1 Morgen, men i sidste øjeblik blev programmet aflyst.


Dagen før premieren torsdag den 30. november valgte DR at skrotte den satiriske julekalender for voksne, der handler om et Danmark, hvor monarkiet er afskaffet og kongefamilien flyttet til Amager. Begrundelsen lød, at kvaliteten ikke var høj nok.....

No comments:

Post a Comment