Sep 2, 2019

đŸ€č ~ Mette F beskyldte dem for "snyd og svindel" – men hvordan kom hun lige selv til magten? (Folkets.dk) ~ | Blogger: [🍆BD Energy : Martin Rossen Vs. TrumpđŸ‘¶] ... {Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen} ... Dagen derpĂ„, hvor V-bestyrelse krakelerer, »Privat-Lars« er en illusion og Mette F kom til magten ved, at love ting hun ikke kunne holde, mens hun beskylder andre for "snyd og svindel"... Hertuginde af kommunistregimets rĂŠdselsstyre, Mette Frederiksens hĂžjre hĂ„nd eller nĂŠrmere, ’Rossen og resten’, stĂ„r i spidsen for Danmarks mest magtfulde kommunistorgan, uden ministeransvar og dermed, undgik, den irriterende diskussion om postuleret magtfuldkommenhed og dansk demokrati-tradition, samtidigt med at Ninna Hedeager Olsen (ulovligt) servere Ăžl og mad trods sygemelding, og skylden ender stensikkert, alene pĂ„ 'enhedslistepikken', sĂ„ har Vejle Kommune Bob Woodward, og skatteyderne mĂ„tte punge ud til kendisser, reception, annoncer og limousinekĂžrsel med 445.000 kroner for promovering af skandaleramt bog... Socialakrobaternes Nyrup organisation scorer millioner af skattekroner – uden at kommuner kender ejerforholdene og lader som om, de ikke ved bedre, mens Socialkammeraternes, Peter RahbĂŠk Juel, uddelte Gaffa Prisen, der kostede Odenses skatteborgere flere hundrede tusinde kroner, sĂ„ gĂ„r det ellers godt i Dannevang... Gud bevare Dan-Viking-togterne, kommende Konge af Dankogeren og SĂžens folk, for ikke at glemme 'GrĂžn' land - Green - Weed... |


Fusk, snyd og svindel - ord som disse hÊftede Mette Frederiksen inden valget pÄ dygtige danskere



Mette Frederiksen kom til magten ved at love ting hun ikke kunne holde.

Og da hun fÞrst havde magten, sÄ Þgede hun antallet af sÄkaldt sÊrlige rÄdgivere til sig selv, selvom Socialdemokratiet havde sagt de ville reducere det offentliges forbrug af konsulenter.

Hendes parti lempede ogsÄ pÄ udlÊndingepolitikken selvom lÞftet var at det ville ikke komme til at ske.

Og hvad blev er egentligt af hendes dÄrlige ide om differentieret folkepension? En ide som sikkert gav hende sejren, men som var et stor bluf-nummer.

Eller "snyd og svindel" for at bruge Mettes egne ord.

For lad os se pÄ de ord som Mette Frederiksen brugte overfor Politiken (betalingsmur) i forbindelse med at hun planlagde formueskatten i efterÄret 2018:
Jeg tror, der er mange mennesker, som sidder med en fornemmelse af, at der er nogen, der stikker af fra resten. Enten gÞr de det decideret ulovligt med spekulation og fusk, eller ogsÄ gÞr de det, fordi de er blevet begunstiget af en mindre beskatning pÄ deres formuer og pÄ afkastet af deres formuer
og videre
uligheden er steget isÊr i toppen, og vi ser problemer med grÄdighed, snyd og svindel
Hvordan uligheden skulle kunne vÊre steget et sted uden at vÊre steget et andet, det er den form for logak vi hÞrer fra politikere, men uanset hvad sÄ er det kontroversielt om uligheden virkelig er steget i sÊrlig betydelig grad.

Mon ikke Danmark fortsat er et af verdens mere lige lande?

Partierne pÄ venstreflÞjen vil gerne have en formueskat i Danmark. Og en af mÄderne man forsÞger at skabe opbakning til nok en skat pÄ - i et land hvor vi har sÄ rigeligt af dem - er ved at mistÊnkeliggÞre den gruppe som skatten rettes imod.

Mette Frederiksen var med til at tegne et billede af velhavende mennesker som nogen der nok fuskede, snĂžd og svindlede.

Men er der nogen evidens for at lave den generalisering?

Jeg tror der er stĂžrre evidens for at politikere snyder og bedrager for at komme til magten. Det er nĂŠsten en del af spillet der.

Og derfor overlades det da ogsÄ for tiden til stÞttepartierne at komme med de perfide angreb pÄ "de rige".

For hvis Socialdemokraterne og Mette Frederiksen gjorde det selv, som da de var i opposition, sÄ ville de risikere at minder folk om deres eget nylige vÊlgerbedrag.


No comments:

Post a Comment