Aug 28, 2019

⚰️ ~ Flere dør kort efter de har fået førtidspension: "Syge udsættes for en uværdig behandling" (a4nu) ~ | Blogger: [😟Mindst 65 borgere er døde, mens deres kommune var ved at afklare, om de kunne varetage et job😲] ... MENS, Pjække-Sass dropper fire møder til 30.000 kr. stykket og forgyldes under fravær... Ligesom, voldtægtsaktivisten (Se-Mig-egoismen, krænkelsesparatheden, Krænkelses- diktaturet), Amalie Have, tjener penge på at skabe historier, uden at betale skat, via reklamer, er voldtægtsofret, EL's Ninna Hedeager Olsen, sygemeldt med 102.931 i månedsløn uden lægeerklæring (afleveret under tvang). Nu er det kommet frem, at hun havde en (sexpartner), og ifølge den tiltalte var der ikke tale om et fast forhold, men noget uforpligtende de gjorde, når de havde lyst (så ja min kære læsere, jeg fik ret igen, Enhedslisten, skulle skabe ro over hendes borgmester KK(K)onsortium og lavede et spin?) ... Morten Messerschmidt, der vendte tilbage, efter syv måneders sygemelding på grund af stress, gemt væk i udlandets spabade, og tjente kassen (fru madsen) på at blive væk... Og så er der Socialbanditten, Camilla Fabricius, der fik kritik for at modtage løn, selvom hun er på orlov og som nu trækker sig. Der er sandelig forskel på folk og fæ!... |

En større andel af de borgere, som er blevet tilkendt førtidspension efter reformen i 2013, når knap nok at få gavn af den, før de afgår ved døden senest seks måneder efter. Det viser nye tal. Foto: Henrik Ole Jensen / Ritzau Scanpix arkiv
Efter reformen af førtidspensionen i 2013 dør en langt større andel borgere, lige efter de har fået førtidspension. Det skyldes, at man nu skal være langt mere syg for at få tildelt førtidspension, siger forsker.

LÆS VIDERE>>


Tiltalt i voldtægtssag: - Jeg havde et seksuelt forhold til borgmesteren


Københavns Byret har i dag behandlet sagen mod et tidligere medlem af Enhedslistens bestyrelse. Den tiltalte er anklaget for voldtægt og blufærdighedskrænkelse af to forskellige kvinder. Han nægter sig skyldig.

Forbrydelsen skulle ifølge anklagemyndigheden have fundet sted i hjemmet hos Ninna Hedeager Olsen (Ø), miljø- og teknikborgmester i Københavns Kommune, til en fest 31. marts.

Borgmesteren fortalte i vidneskranken, at hun registrerede den påståede voldtægt, og at det var usandsynligt, at samlejet var frivilligt, fordi ofret - en veninde til borgmesteren - er lesbisk. At borgmesteren ikke reagerede skyldes, at hun var i "en eller anden paniktilstand".

Den tiltalte forklarede, at han i perioden op til 31. marts havde haft et seksuelt forhold med borgmesteren. Ifølge den tiltalte var der ikke tale om et fast forhold, men noget uforpligtende de gjorde, når de havde lyst.

No comments:

Post a Comment