Jul 1, 2019

🌞 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK | ~ Nyhedsbrev: Vi spiser masser af plastik, planter snakker sammen, få juridisk hjælp med smart meter, engelsk juridisk responsum udkommet ~ | Blogger: [📶"5G overtræder menneskerettighederne - men det ties ihjel"."Tager du til Østrig eller Sydtyskland, så vær opmærksom på, at de har tændt for 5G apparaterne dernede." ~ MAY DAY☢️] ... |


Kære læser

Sidste nyhedsbrev fra os før sommerferien. Nu står den på høj sol, badeliv, storbyferie, dase, jazzfestival, en god bog, Tour de France, Wimbledon, total afkobling, en oprydning på loftet, eller hvad du nu er til - der er nok at vælge mellem. Tager du til Østrig eller Sydtyskland, så vær opmærksom på, at de har tændt for 5G apparaterne dernede. Og apropos 5G, så er det juridiske responsum nu tilgængeligt på engelsk og kan frit downloades, sendes og deles med alle, du kan komme i tanker om. 

May Day var med på Folkemødet på Bornholm, hvor vi underholdt 1 time i et af teltene og fik nogle gode kontakter. Læs mere her 

Vi ønsker alle en dejlig sommer og vender friske tilbage i august.
Sygdom/sundhed
Sundhedsplatformen kan ikke oversættes til dansk
Artikel Version2
Regionerne Hovedstaden og Sjælland har undervurderet, hvor svært det er at oversætte et amerikansk EPJ-system til danske forhold, og det er en væsentlig årsag til mange af problemerne med Sundhedsplatformen
Hjernen – ikke tandsættet – får dig til at skære tænder
Artikel Ing.dk 
Et nyt studie bekræfter, at tænderskæren ikke skyldes et skævt bid, som man hidtil har troet. Det er nemlig hjernen, der får kæbemusklerne til at arbejde, og derfor kan stræk- og afslapningsøvelser være bedre end bidskinner og tandslibning, siger professor bag studiet.
Hvad er forskellen?
Artikel Videnskab.dk
Hvad mener videnskabsfolk, når de siger "korrelation" og "kausalitet". Hvorfor smelter isen på Arktis? Hvorfor får folk kræft? Hvorfor stiger kriminaliteten? Videnskab handler blandt andet om at finde svar på den slags spørgsmål. Og det tager mega lang tid.
Får unge horn af at bruge mobilen?
Artikel BT
Mange har efterhånden stiftet bekendtskab med den såkaldte 'smartphone-nakke', der hentyder til de nakkesmerter, som følger af at kigge ned på sin telefon. Nakkeproblemer er dog ikke det eneste, vi udvikler fra vores massive mobilbrug.
Nyt studie: Vi spiser masser af plastik
Artikel Videnskab.dk
Den gennemsnitlige person spiser i hvert fald 50.000 partikler af mikroplastik om året og indånder omkring samme mængde. 
De ældre bliver ikke sundere
Folkeundersøgelse Sundhedsstyrelsen
En ny undersøgelse viser, at vi bliver ældre og ældre, men tilsyneladende bliver vi ikke sundere eller får et bedre helbred, og det kan betyde noget for vores livskvalitet på vores gamle dage. Hvem gider blive rigtig gammel, men samtidig lide af en masse skavanker? Eller skulle senere på pension uden at arbejdsevnen og et godt helbred følger med? Det er tid for vores sundhedssystem at tænke nyt, især i retning af forebyggelse.
Vaccination
Videnskabsmand afviser dansk MFR-studie
Artikel Focus for Health (engelsk)
Der er flere alvorlige fejl i studiet, der hævder, at der ikke er autismerisiko ved MFR-vaccinen, påpeger Brian S. Hooker. Der er udeladte data og fejltolkninger, som han gennemgår i otte specifikke punkter. Desuden er der alvorlig interessekonflikt, idet studiet er finansieret af Novo Nordisk Foundation og udført af den danske vaccineproducent Statens Serum Institut.
Vaccineindustrien er ikke, hvad den har været!
Artikel May Day
Den er meget værre! Robert Kennedy Jr. holdt i maj en tale i New York, hvor han langede voldsomt ud efter industrien. Skæbneåret er 1989, siger han, hvor børnevaccinationsprogrammet blev skiftet ud, og niveauet af aluminium og kviksølv steg til det tre og fem-dobbelte, og man gik fra tre vacciner til 72. Herefter steg tilfælde af ADHD, allergier mm. til uhørte højder, men industrien vender det døve øre til - og kan ikke sagsøges. Bekvemt med de indtægter, de laver på fremstilling af vacciner og efterfølgende behandling af skaderne.
Miljø/GMO
Ecco laver giftige sko
Artikel ing.dk
Den danske skogigant bidrager til global fluorstof-forurening pga. mangel på alternativer. Ifølge nordisk rapport er der dog flere alternativer til de effektive, men giftige stoffer.

Planter aflytter hinanden
Artikel okologi.dk
Planters indbyrdes kommunikation har betydning for hvordan, de modstår skader og angreb, hvor hurtigt de vokser, og hvor effektivt de udnytter næring og andre ressourcer. Nogle planter er bedre til at lytte end andre, viser svensk forskning.
Skærme/elektrosmog
Bor du i et område med 5G?
Undersøgelse May Day
Hvordan går det med at bo i et 5G-område? Kan du mærke eller se nogen forandringer enten på egen krop eller på omgivelserne? Vi vil gerne høre fra dig med dine oplevelser. Vi vil så samle så meget stof, vi kan, og se, om der tegner sig et mønster. Skriv kun fornavn eller initialer. Vi håber, mange har lyst til at fortælle om deres erfaringer - også, hvis der ikke er noget at bemærke. Svar gerne på:

Hvilken kommune bor du i?
Hvornår blev der tændt for 5G i dit område?
Hvor langt væk bor du fra masten?
Hvilken forandring har du oplevet? Beskriv så præcist som muligt.
Hvor lang tid gik der fra der blev tændt, til du bemærkede noget?
Har du kontaktet nogen myndigheder/læge eller andre instanser?
Hvilken respons fik du?
Har du observeret nogle ændringer i din omgivende natur (planter, dyr)?

Send dine svar til Charlotte på cr@mayday-info.dk
Dine svar bliver ikke offentliggjort eller videresendt uden din tilladelse. Indtil videre vil vi gerne bare have data. Tak for dit bidrag. NB. Det er kun 5G-reaktioner, vi skal bruge.
Genetiker advarer om, at 5G er en alvorlig trussel for helbredet
Artikel Free 21
I 1971 advarede et ekspertpanel USA's præsident om, at energiudslip fra trådløs telekommunikation ville kunne blive fremtidens store miljøgift. Nu er vi der: En af vores klodes mest fremtrædende forskere af sygdomsmekanismer i vor tid, Martin L. Pall, kom i foråret med en dommedagspræget advarsel til EU's toppolitikere. Den var på 90 sider. Her får du Palls eget sammendrag.
Video med Olle Johansson
Video YouTube
Olle fortæller her kort om farerne ved at rulle 5G ud.
Advokatbistand til smart meter?
Råd og vejledning
EHS-foreningen har lavet en aftale med advokat Christian F. Jensen, Bonnor Advokater, om at han kan varetage de indledende tiltag i forhold til at undgå installering af smartmeter. Til en fast pris på kr. 2.500,- inkl. moms kan du få hjælp til ikke at få installeret smartmeter.
Strålingsproblematik rejses i FN
Artikel May Day
En medarbejder ved FN rejser her (video og afskrift) problematikken omkring stråling i det store FN hovedkvarter i Wien, hvor der er installeret kraftig wifi overalt med gange af metal, som kaster strålerne rundt, så kroppen rammes mange gange. Flere har meldt om forskellige former for sygdom og ubehag, og her kan man se svaret fra FN's generalsekretær til den bekymrede medarbejder. 
5G overtræder menneskerettighederne - men det ties ihjel
Debat fyens.dk
Over 200 deltog 4. maj i en konference på Christiansborg, hvor udenlandske og danske forskere og eksperter berettede om forskning, som dokumenterer skader på mennesker, dyr og planter forårsaget af mobilstråling, og om hvordan nordiske og europæiske sundhedsmyndigheder løber fra deres ansvar – og endelig hvordan medier fordrejer og fortier bagsiden af 5G. Viden, som den danske befolkning ikke får fra ansvarlige myndigheder og medier.
Her bliver udlodning af frekvenser besluttet
Info ITU.Int. (engelsk)
Under FN findes et agentur eller organ, der beskæftiger sig med informations- og kommunikationsteknologier. Det hedder ITU, som står for International Telecommunication Union. Danmark er medlem repræsenteret ved bl.a. Energiministeriet, Energistyrelsen, Mærsk Line, Vattenfall og flere andre private virksomheder. Her administreres frekvenser på jorden og i rummet på globalt plan.
Internationalt 5G møde i Schweiz
Mødeinfo May Day (engelsk)
En international alliance er på vej mellem flere europæiske lande. De holder stiftende møde i Schweiz den 29. juni. Formålet er at koordinere politiske tiltag som fx et borgerinitiativ med 1 mio. underskrifter. Vi håber, det er arbejdet værd – set i lyset af Kommissionens notoriske gab, hver gang borgergrupper har præsenteret 1 mio. underskrifter for en værdig sag. Men en international alliance er nødvendig, så kampagner og fremstød kan koordineres internatioanalt. Bl.a. foreslås en "Disconnected Day" – den første dag i hver måned, hvor vi alle slukker mobil og wifi. Første gang er 1. juli.
Quincy Jones' datter interviewer Olle Johansson
Video YouTube (engelsk)
Quincy Jones’ datter Jolie levede et ubekymret liv, indtil hun pludselig blev uforklarligt syg.
Hvad fejlede hun? Hun var blevet hypersensitiv over for mikrobølgestråling.
Her interviewer hun den svenske professor Olle Johansson om risici for skader på mennesker, dyr og planter fra mikrobølger.
TDC's planer om 5G
Nyhed TDC Group
Med en ambitiøs plan for udrulning af 5G vil TDC i slutningen af 2020 tilbyde 5G-dækning i hele landet. TDC vil allerede til sommer foretage pilottest med 5G-tilbud til udvalgte kunder – og indlede udrulningen i oktober i år.
Er kritik af 5G russisk spin?
Debat Stiften.dk
5G: Danmarks Radio har fabrikeret nyheder, hvor budskabet er, at 5G-kritik er sat i verden af russerne og formålet er at skabe mistillid og frygt i Vesten. Flere danskere, som stiller sig kritisk overfor 5G-udrulningen, er blevet anklaget for at sprede denne frygt.

Overvågning/registrering
Djøf vil af med menigsløs kontrol
Debat Altinget 
De mange krav om dokumentation, registrering og kontrol, der er opstået i kølvandet på new public management har flyttet fokus væk fra kerneopgaverne i den offentlige sektor. Der er behov for et nyt styringsparadigme, hvor medarbejderne inddrages, skriver Sara Vergo, formand for Djøf.
Genomcenter med uklare svar om kobling af CPR-nummer med genomdata
Artikel Version2
”Der tegner sig et ekstremt klart billede af, at der bliver talt ekstremt uklart om centeret. På så mange planer, at jeg er rystet over det. Det er danskernes helt private oplysninger, så vi har krav på at vide, hvad der foregår. Når man prøver at få noget at vide om det, så lægges der et semantisk røgslør ud,” siger Thomas Birk Kristiansen, formand for Patientdataforeningen.

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind nu.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment