Jul 25, 2019

🛸 ~ Dansk begejstring: Hangarskib filmer UFO (E.B.) ~ | Blogger: [🤔Overtræder JP/Politikens Hus Deres Selvcensur & CIA Operation Mockingbird, CIA Media Control Program, ved at Prominere en UFO-konference i Dannevang og et Hangarskib, der filmer en UFO?😶] ... Neeej! Historien har jo været bragt i Cabal's censur søsterkannaler, som 'The Washington Post', og er en 'afledning' for at distrahere vores opmærksomhed, mod den 'rigtige' agenda - De Hemmelige Rumprogrammer (MIC-SSP)... NOGLE siger ligefrem, at selve vidoen ikke er en 'ægte' UFO, men et velkendt fartøj fra ét af militærets 'omvendte konstrueret udenomjordiske rumskibe', fremstillet, siden de nødlandede i 1947 (Roswell UFO incident)... |


Danske UFO-entusiaster jubler over amerikansk debat om videoer af ’hændelser’, som er observeret og filmet af militært personale langs øst- og vestkysten i USA. Og på lørdag holder de UFO-konference på Frederiksberg.


Dansk UFO-arkiv?

- Vi i foreningen ønsker ligeledes samme åbenhed her i landet, hvor der forsat er over 15.000 ufo rapporter som Forsvaret ikke har offentliggjort, skriver Pia K, men hvad mener du?

LÆS VIDERE>>

No comments:

Post a Comment