May 1, 2019

🔴Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY - For Sundhed og Frihed | ~ Tema 5G: Read all about it! ~ | Blogger: [📶Mennesker er elektromagnetiske organismer. Vi må organisere os og stoppe dette vanvid. Der er IKKE "hurtigere internet". Det er total kontrol af vores biologiske system ~May Day📡] ... Udpluk: 'Folketinget har med 5G igangsat et farligt eksperiment - Klimaminister vildledte borgerne: Sund- hedsstyrelsen havde ikke sundhedsvurderet 5G'... Her findes 'alt' der er værd at vide om 5G i denne udgave fra MAY DAY... Tak til May Day og hele holdet, som står bag...💜 |


Kære læsere


Vi iler med et april-nyhedsbrev lige her på falderebet. Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, så er 5G over os, og i anledning af 5G-konferencen på lørdag bliver dette et 5G-temanummer. Desværre er alt udsolgt, men fortvivl ikke - det hele bliver filmet og måske endda livestreamet. Hold øje med May Days hjemmeside eller nemtilmeld, hvor vi indsætter link .

Vi har inviteret nogle internationale forskere til at tale om denne mikrobølge-udrulning, som Folketinget har vedtaget uden nogen folkelig debat. Men ønsker vi 5G? Hvad skal vi med det? Hvem gavner det? Og hvordan vil det påvirke mennesker og natur? Vi har samlet så mange artikler, vi har kunnet overskue. Noget er dansk, noget engelsk, og noget har vi nået at oversætte. Bemærk især den engelske mikrobølgeekspert Barrie Trower.

Læs om arrangementet her

Husk May Days generalforsamling på Fyn på Fjeldsted Skovkro. Det bliver lørdag den 11. maj kl. 14. Alle medlemmer er velkomne!

Hvad er 5G?
I foråret 2018 indgik samtlige Folketingets partier et nyt teleforlig om, at Danmark skal være i førerfeltet med 5G. 5G-handlingsplanen er udarbejdet af blandt andet telebranchen, universiteter, kommuner, regioner og sektorer som landbrug, transport og IT. Allerede i første halvdel af 2019 begynder udrulningen af G5-netværket. Regeringen regner med, at vi vil få 5G at se i Danmark i løbet af næste år, altså 2020. Den første 5G frekvensauktion fandt sted den 12. marts. Her sælges de første 3 frekvensbånd på 700 MHz, 900 MHz og 2300 MHz.

Næste generation
Artikel Netkablet
5G er næste genereration af det mobile 4G netværk, som også kaldes LTE. Med 5G får vi et langt hurtigere mobilt netværk, som desuden ikke har udfald. Det åbner op for helt nye anvendelsesmuligheder (som fx meget hurtigt internet og crowd-overvågning, men det omtaler denne artikel ikke). Her kan du forstå lidt om teknologien (dansk).
Med 5G kan vi "det hele"
Artikel Whatis5g.info
God engelsk artikel om 5G og Internet of Things med masser af links. 
Hvorfor skal vi have 5G?
5G-plan skal booste digitaliseringen
Artikel Dansk Erhverv
Regeringen tager med sin plan for udrulning af 5G supermobilnettet et vigtigt spadestik for yderligere digitalisering af Danmark. Det mener Dansk Erhverv og IT-Branchen. En række virksomheder står på spring for at teste 5G-nettet, der bl.a. giver plads til en stor udvidelse af Tingenes Internet og øget automatisering.
5G – hvad med sikkerheden?
Folketinget har med 5G igangsat et farligt eksperiment
Artikel Kronikken.dk
Hvorfor skal det gå så stærkt med at rulle den næste generation ud af det nye mobile netværk 5G, og er den manglende dokumentation for skadeeffekterne et demokratisk problem? Ja, mener David Beckmann, der ser argumentet om innovation, vækst og nye arbejdspladser som et globalt røgslør for skjulte hensigter.

Internet of Things – uden sikkerhed?
Debat EB/nationen
Flere professorer påpeger stor usikkerhed, herunder sterilitet, med 5G-teknologien. Og lige nu har 5000 danskere bedt Folketinget om at teste 5G på mus, før de mange master bliver sat op. Her kan du også afgive stemme, om du synes, det er en god ide.
Klimaminister vildledte borgerne: Sundhedsstyrelsen havde ikke sundhedsvurderet 5G
Artikel Kronikken.dk
Teleområdets minister Lars Christian Lilleholt henviser bekymrede borgere til Sundhedsstyrelsen, selv om myndigheden i månedsvis har ventet forgæves på viden om 5G og stadig mangler at vide meget.
Sundhedsministeren om 5G
Video Folketinget
Interessant svar fra Sundhedsministeren, som udelukkende stoler på Sundhedsstyrelsen i forbindelse med 5G og helbredsrisici, og tankevækkende, at advarsler fra udenlandske forskere preller af på Sundhedsministeren. 

5G – no safety studies
News Alerts ANH
Big Tech has admitted to carrying out no health and safety testing of 5G technology! This flies in the face of dozens of scientific studies pointing to the serious health risks posed by such technology. The shocking revelation was made under questioning as part of the US Senate’s Commerce, Science and Transportation Committee hearing into 5G technology. The revelations underpin Big Tech’s complete disregard for the health of not just humans, but animals and the environment in its pursuit of profit. Read more on the dangers posed by electro-magnetic radiation and ways of shielding and reducing your exposure.
Vejledning fra Det europæiske Akademi for Miljømedicin  
Retningslinjer EU-myndighed
Akademiet har i 2016 lavet nogle retningslinjer for forebyggelse, diagnosticering og behandling af emf-relaterede helbredsproblemer og sygdomme. EHS foreningen har oversat.
5G: Insektdød kræver et paradigmeskifte
Nyhed Gylle.dk
Økosystemerne er meget truede nu. Vi kan alle se, at antallet af insekter og fugle falder dramatisk. Og vi ved, at der skal ske noget radikalt for at undgå en økologisk katastrofe. Men vi ser det forkerte sted hen. Selv hvis alle danske landbrug var biodynamiske, ville der være insektdød, med hvad deraf følger for andre arter, naturen og os selv.
Hvor er dokumentationen for, at 5G ikke er skadeligt?
Læserbrev Arbejderen
På trods af en 5G Appel fra læger og forskere i 41 lande om forskellige mulige skadevirkninger på alt levende (mennesker, dyr, insekter og miljø), så foregår der ingen demokratisk debat i Danmark om skadevirkninger. Til gengæld er der iværksat massive bagatelliseringer omkring 5G, der nærmest har karakter af propaganda.
Videoer og film om 5G
5G – en gigantisk sundhedsfare - Barrie Trower
Video NTV
Dette er nok den vigtigste informationsvideo, du kan se om 5G og mikrobølgestråling.  
Ved du, hvordan en mikrobølgeovn virker? Den koger maden indefra ved at gnide molekylerne mod hianden. Det samme sker i hjernen, når den udsættes for mikrobølger fra mobil eller wifi. Hvis ikke du ser noget andet, så se i hvert fald denne øjenåbner med Barrie Trower, britisk fysiker og førende ekspert inden for mikrobølgestråling. 
May Day har lavet  danske undertekster, og vi arbejder på at få dem lagt på selve filmen. Hvis det ikke lykkes, kan du læse hele oversættelsen her
5G Apocalypse - The Extinction Event
Video YouTube
En grundig dokumentar af Sacha Stone, der viser 5G-truslen mod menneskeheden med mange spændende og informerende klip bl.a. fra møder i FN og WHO. Det går stærkt her, så sæt engelske tekster på ved at klikke i bunden på det lille tekstfelt.
Kroniske lidelser og elektromagnetiske felter
Video YouTube
Helseekspert Dr. Joseph Mercola interviwer Martin Pall, Ph.D, om, hvordan elektromagnetiske felter ødelægger folks helbred og kan give kroniske lidelser.
Fire børn på samme skole får cancer
Nyhederne CBS
Efter en mast er sat op ved siden af en skole i Californien, får fire børn på skolen konstateret cancer. Myndighederne siger, at strålingsniveauet er langt under grænseværdien, så nu undersøger de jorden og vandet. Forældrene vil have masten flyttet!
Hvordan er livet for en EHS-ramt? 
Video Vimeo
Vil det blive sådan for os alle efter få år under 5G?
En politiker kan også blive ramt af strålerne
Video Vimeo
Sådan fik Jan Erik Messmann det, da han fik installeret wifi i sit hjem.

Fra udlandet
Belgien
Nyhed brusselstimes
Planer om pilotprojekt for at få højhastigheds-5G trådløst internet i Bruxelles er blevet stoppet pga. frygt for borgernes helbred. Tankevækkende, at det sker i EU's hovedstad.
Schweiz 5G - Et teknologisk diktatur?
Nyhed Takebackyourpower
I den seneste måned er officielle beslutninger mod 5G blevet vedtaget af kantonerne Genève, Vaud, Jura og Neuchâtel i Schweiz. På trods af dette har de fleste statsejede Swisscom overtrådt disse love den 17. april, da de aktiverede 5G-stationer på 102 steder i Schweiz. Dette gjorde de ved at opgradere eksisterende antenner installeret til tidligere generationer af trådløs teknologi. Det er vigtigt at forstå alvoren af situationen. Hvis en lov forhindrer et selskab i at gennemføre deres dagsorden på grund af, at der forvoldes skade på andre, men virksomheden gør det alligevel, og selskabet og dets ledere undgår øjeblikkelig retslig eller politisk handling, så er retsstatsprincippet ikke længere i kraft.
Bangladesh
Nyhed dhakatribune.dk
Højesteret i Bangladesh har bedt Bangladesh Telecom om en rapport inden 4 måneder om risici for krop og miljø ved stråling fra mobiltelefonmaster.  
Italien
Nyhed Helbredssikker telekommunikation
Italiensk dom 2019. Myndigheder beordres til at informere befolkningen om helbredseffekter fra EMF.
England
Nyhed Helbredssikker telekommunikation
Retssag imod Nokia, kræft mellem øret og hjernen
Sydafrika
Nyhed Helbredssikker telekommunikation
Retssag vundet ved højesteret i Sydafrika.
Officielle dokumenter og rapporter
Rapport fra EU om 5G
Rapport EU-Parlamentet
Dokumentet er en dybdegående analyse af 5G-udviklingen, som EU-Kommissions industrikomité ITRE har bestilt, og som sammenligner 5G-udviklingen i EU med 5G i andre førende økonomier som USA og lande i Østasien. Rapporten udtrykker bl.a. bekymring over strålingsniveauet.
Skriv under på en mistillidserklæring til WHO
Rapport til WHO
Vi, underskriverne, som er opmærksomme på og/eller skadet af de negative biologiske virkninger af EMF, fremsætter hermed vores MISTILLIDSERKLÆRING til WHO og dets EMF-projekt under ledelse af den industrivenlige Emilie van Deventer – en elektroingeniør (uden nogen lægefaglig eller sundhedsfaglig baggrund), som har offentliggjort sin støtte til den trådløse telekommunikationsindustri og har en stor interessekonflikt i betragtning af sin industrifinansierede forskning retttet mod at promovere og fremme trådløs kommunikationsteknologi.
International appel: Stop 5G på Jorden og i rummet
Appel
Undertegnede videnskabsfolk, læger, miljøorganisationer og borgere fra (__) lande opfordrer til øjeblikkeligt at standse udbredelsen af ​​5G (femte generationens) trådløse netværk, herunder 5G fra rumsatellitter. 5G vil massivt øge eksponeringen for radiofrekvens (RF) stråling oven på 2G, 3G og 4G netværk til telekommunikation, der allerede er opretttet. RF-stråling har vist sig at være skadelig for mennesker og miljø. Udbredelsen af ​​5G udgør et forsøg på menneskeheden og miljøet, der er defineret som en forbrydelse i international ret. (Over 83.000 har underskrevet)
Århuskonventionen
Konvention Retsinformation
Hvilke rettigheder har du til et sundt miljø? Her nogle få citater:
"...bekræfter behovet for at beskytte, bevare og forbedre miljøets tilstand og sikre en miljømæssig forsvarlig og bæredygtig udvikling,
... erkender, at tilstrækkelig beskyttelse af miljøet er essentielt for at mennesker trives og nyder de grundlæggende menneskerettigheder, herunder retten til selve livet,
... erkender også, at enhver person har ret til at leve i et miljø, der er passende for hans eller hendes sundhed og trivsel og pligt til, både enkeltvis og i forening med andre, at beskytte og forbedre miljøet til gavn for nulevende og kommende generationer..."
Tankevækkende. Læs selv mere her om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med dit miljø.
Stop udrulning af 5G
Appel May Day
May Day er med i en appel til de danske teleordførere.
Wi-Fi – A Thalidomide in the Making. Who Cares?
Forsknig Trower 
Grundig rapport i lægmandssprog med billeder fra mikrobølgeekspert Barrie Trower.
Temahæfte om stråling
Forskning May Day
May Days temahæfte om stråling, som indeholder de vigtigste konklusioner fra Bioinitiativ-rapporterne fra 207 og 2012 på dansk.
Digital demens
Forsknig May Day
Hjerneforsker fra Tyskland, professor i psykiatri ved universitetet i Ulm, kommer med et meget uvelkomment budskab, nemlig at børns hjerne tager skade af skærmarbejde, smartphones, tablets mm. Han kalder fænomenet digital demens.
Scientific Overview of Human Health Risks
Forskning 
På denne side kan du finde links til videnskabelige studier om sundhedsrisici og stråling.
Borgerforslag: Lav molekylær fertilitets test af 5G
Appel
5G skal testes for fertilitet med forsøgsdyr. Som det er nu, testes 5G kun for varmepåvirkning.
Adskillige professorer advarer kraftigt om udrulning af 5G netværket. En af disse mener, at 5G påvirkningen vil medføre 100% sterilitet af børn, voksne og dyr.
Yderligere links til appeller og forskning (engelsk)

Forskere råber vagt i gevær mod 5G: www.5gappeal.eu/
Forskere advarer mod radiostråling: emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal
Radiostråling øger risiko for hoved- og hjernesvulster:   www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23261330
Problemer med radiostråling: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5504984/
Radiostråling skader frugtbarhed og reproduktion: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6240172/
Radiostråling forstyrrer søvnen: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8821374/
Radiostråling fra mobiltelefon forstyrrer menneskelige stamceller:www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20064781
Radiostråling, mikrobølger, skaber oxidativ stress og dna-skader i rottehjerner:www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26511840
Radiostråling skaber oxidativ stress: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26151230
Radiostråling påvirker naturen:   www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0048969715002296

Måske er der håb?
Dominobrikkerne begynder at falde
Artikel Takebackyourpower
USA (Oregon), Italien (Firenze, Rom), Rusland – flere og flere stopper udrulningen af 5G med forskellige begrundelser. Ikke en sejr, men et håb. Mange grupper i verden står sammen om at prøve at stoppe det med de midler, hvert enkelt land nu har.
Er elektrosmoggen ved at lette?
Debat NewsVoice
Elektromagnetisk forurening, eller 'elektrosmog', består af de kunstige frekvenser, som vi i dag bruger i vores "moderne samfund". Det er blevet kaldt en af ​​de største miljømæssige udfordringer i vores liv, da det ikke kun påvirker mennesker, men også planter, bakterier og dyreliv. Indirekte bidrager det også betydeligt til den globale opvarmning. Forfatteren er dog en smule optimistisk – har han grund til det? 

Mennesker er elektromagnetiske organismer
Vi må organisere os og stoppe dette vanvid.
Der er IKKE "hurtigere internet".
Det er total kontrol af vores biologiske system.




Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind nu.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment