May 20, 2019

🔴 Nyhedsbrev fra Journalista.dk | cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs | ~ Mette Bock politianmeldt for brug af fupforening til at opnå sendetilladelse ~ | Blogger: HOLD DA K***! Andre sære ting som er sket... Politikere benytter sig af ufine marketing-tricks, som da Lars Løkke hev et uldent brev om tal fra 2005, op af lommen, eller misbruger sin søns svigerdatter, så folk får medlidenhed, at være i følelsernes vold/magt og svindle borgere.. Eller Mette F. gentager gammelt Løkke-citat, som han er blevet konfronteret med igen og igen...|



Igennem de seneste måneder har kulturminister Mette Bock været bannerfører for en række krav til Radio 24syv, for at den offentligt finansierede radiostation kan fortsætte med at sende. Eksempelvis at størstedelen af udsendelserne har skullet produceres udenfor København, hvilket i første omgang medførte, at Radio 24syvs ejere ikke ønskede at søge om en forlængelse af sendetilladelsen.

Derfor skulle man måske også tro, at Mette Bock selv ville gå forrest, når det har handlet om at have styr på ansøgningerne om sendetilladelser. Men som det fremgår af dagens artikler på Journalista.dk, har det ifølge hendes kritikere langt fra været tilfældet.

Således blev hun blandt andet politianmeldt for oprettelse af det, som blev omtalt som brugen af en fupforening, for at sikre en sendetilladelse til en radiostation med udgangspunkt i det sydlige Jylland https://journalista.dk/kulturminister-mette-bock-politianmeldt-for-at-sikre-sig-sendetilladelse-til-radiostation-via-fupforening/

Det er en historie, vi de kommende dage fortsætter dækningen af på Journalista.dk. Det skyldes ikke kun den specielle konstruktion, som blev anvendt i forbindelse med sikring af sendetilladelsen til stationen Skala FM i Aabenraa- og Sønderborg-området.

Men også at en af Danmarks absolut største mediehuse har gjort brug af den helt op til 2017 – og at den påfaldende forening har medført milliontab for konkurrent på det syd- og sønderjyske radiomarked.

No comments:

Post a Comment