May 31, 2019

Newsbreak.dk | ~ Dronning Margrethe fortsætter togt ~ | .. Sommertogtet fortsætter for dronning Margrethe. Efter et par dage i Køge sejler dronningen nu til Fyn .. | Blogger: (ARKIV) ... [🚢Det koster et kongerige - Hvornår skal vi afskaffe Kongehuset?💸] ♕♕♕... Ja - beklager min blonde og bramfri kritik af besættelsesmagten, men så er 'vi' danskere, bedre stillet foruden mht. kommunens Rådhuskonger (især Københavns Kommune, der brænder skatteyders penge af, som var det hashtobak), de sleske journalister og de bukkende politikeres overforbrug af sommertogterne ... (2017:) ... Kommuner betaler kassen for royale besøg: Dronningen er alle pengene værd siger borgmestre -- Kritik af royalt besøg preller af i Aabenraa, Vejle, Kalundborg osv. - Kommunerne investerer millioner i nye vejbelægninger, nye facader på folks huse, udsmykninger, flag og tingeltangel, sminker med papfacader og smider uønskede folk væk og danner et sikkerhedsnet, når Dronningen besøger danske byer i 2 timer... (DR) -- Dronningens sommertogter koster kommuner millioner -- Det kan koste kommunen mange hundrede tusinde kroner, når dronningen lægger vejen forbi på sit sommertogt (Minutpris for besøg af kongehuset : 1.555 kroner – Journalista.dk)... Det skulle have været et discountbesøg holdt indenfor 300.000 kroner. Men det blev næsten dobbelt så dyrt, da Vejle Kommune sidste sommer havde besøg af Dronning Margrethe.. Margrethes fede finte : Skatteyderne betaler ekstra millioner for besøg i udlandet... |30. Maj 2019 : Dronning Margrethe fortsætter togt

******************************

🤫(verdensalt) : -- Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd. Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. 

Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. 

Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning. 

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation (BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik. 

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden. Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. 

Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen. Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlig for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. 

"Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"... 

🛎️PS: Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal?... |


No comments:

Post a Comment