May 22, 2019

COAST TO COAST AM OFFICIAL | ~ Linda Moulton Howe Explains Everything You Need To Know About Planet Nine ~ | Blogger: [🌌HVEM er Linda Moulton Howe? Hvad er rumfolk? Har udenjordisk liv og MIC-SSP/Nazister skabt/fundet anlæg i Antarktis, som er intelligente? Findes der baser på Månen og Mars? Har HAARP-anlægget i Alaska (Norge) skabt manipulation af magnetfelter, der kan kreere portaler, ormehuller? Bliver jorden ramt af kataklysmer, som nogen kalder polskifter, der også kaldes Noahs Ark Events?👽] ... {personligt (verdensalt) mødte jeg Linda Moulton Howe på den International UFO kongressen, 2018 i Phoenix, Arizona} ... Verdensalt har fået en spændende mail fra en ven, Peter og et sammendrag af Anders H, som jeg har fået lov til, at dele med jer🙏 ... |



COAST TO COAST AM. Earthfiles investigative reporter Linda Moulton Howe discussed the possible discovery of a new ninth planet in our solar system. She spoke with Caltech astronomer Mike Brown, who discovered that thirteen objects in the Kuiper Belt surrounding our solar system were all moving together as if influenced by the gravity of a very large object that is so far not visible. He told her that the astronomical community will now be searching for confirmation of the object. Nicknamed 'Planet Nine,' it's thought to have 10 times the mass of Earth, and travel in a long orbit around the sun that takes between 10,000 to 20,000 years. At its closest distance to Earth, it would still be around 7 times further away than Neptune is to us, so there's no danger of 'Planet X'-like havoc coming from this particular body, Brown noted.

****************************************************************************

Sammendrag af Anders H

Linda har på sin Youtube kanal Earthfiles i år udgivet efterhånden 4 videoer med interviews med 3 amerikanske agenter, som har besøgt ældgamle baser som har tilhørt rumvæsener. Baserne er lokaliseret på Antarktis. Jeg har kigget videoerne igennem.

Interviewene fortæller ikke en sammenhængende historie, men indeholder snarere en række ideer, som udgør brikker i puslespillet omkring UFOer og rumvæsener. Som så ofte har man/hun flere ubesvarede spørgsmål efter at man har lyttet til disse mennesker end før. Linda arbejder på en videnskabelig måde. Hun fremsætter kun ideer, som hun har fået bekræftet fra flere kilder.

Det er måske værd at opsummere de vigtigste af de ideer hun fremsætter i disse videoer.

Jorden har gennem i hvert fald 280 millioner år været skueplads for konflikter mellem mindst 3 forskellige racer af rumvæsener, som har været aktive i mange solsystemer i vores galakse. For omkring 2 millioner år siden skabte en af disse rumvæsen-racer menneskeracen ved genetisk manipulation. Rumvæsener har bygget mange anlæg i vores solsystem, fx på Jorden, på Månen og på Mars. På jorden er der fx turistmål som pyramiderne, og anlæg som Baalbeck i Libanon, og diverse anlæg i Sydamerika. Derudover er der mange underjordiske baser i fx Mellemøsten og Antarktis og på bunden af oceanerne. På Månen er der anlæg især på bagsiden, og i Månens indre. På Mars er der anlæg i fx Cydonia regionen på den nordlige halvkugle. I anlæggene på Antarktis, på Månen og på Mars er der en art hieroglyffer, som er meget ens, som viser at det er den samme kultur som har bygget dem.

Pyramider er blevet bygget af rumvæsener mange steder på og under jorden for mere end 30.000 år siden, og på andre planeter. Fx den sorte underjordiske pyramide i Alaska.

De 3 agenter kender til 6 rumvæsen anlæg på Antarktis, hver ca 62 tønder land i udstrækning. Anlæggene har mange etager, og nogle af dem går ca 3 km ned i isen. Etagerne er forbundet med ramper, ikke med trapper eller elevatorer. Der er mange korridorer og rum. Korridorerne er 30-40 fod brede. Rummene er generelt meget store, op til 9 tønder land i udstrækning, uden støttepiller mellem gulv og loft. Det er således mystisk at de ikke braser sammen. Der er mange 18 fod tykke døre. Væggene er typisk 18-30 fod tykke. Der er forskellig højde til loftet, op til ca 80 fod til loftet. Blandt hieroglyfferne er der mange sort-sol-symboler, et symbol som blev brugt i Indien i oldtiden, og som blev taget op af nazisterne. Sort sol symbolet blev SSernes symbol. I en forsimplet udgave er sort sol symbolet identisk med hagekorset som blev Nazi partiets symbol.


Anlæggene i Antarktis er intelligente. Rummene detekterer når mennesker bevæger sig ind i dem, og der tændes automatisk et grønligt lys. Rummene er automatisk opvarmet til en behagelig stuetemperatur. Nogle af anlæggene har underjordiske havne for ubåde, hvortil almindelige ubåde kan sejle ind og fortøje, uden at man skal gennem et dekompressionskammer.

Nogle rumfolk anlæg blev opdaget af opdagelsesrejsende allerede tilbage omkring 1500-tallet. Nazisterne var ikke de eneste der kendte til dem. Fra 1945 til 1959 var der et antal ekspeditioner til Antarktis af allierede styrker, hvoraf Operation Highjump, ledet af Admiral Byrd var den mest kendte. Omkring 1956-1958 havde USA held til med at udforske anti-gravity, og i det geofysiske år 1959 var der mange ekspeditioner til Antarktis, hvor der efter sigende blev affyret mindst 2 atombomber. Under det geofysiske år trængte man ind i et antal af rumvæsen-baserne. I slutningen af 1959 lavede man en international sammenslutning bestående bl. a. af USA, Rusland, UK, Canada, Norge som vel officielt skulle udforske Antarktis, uofficielt udforske solsystemet med anti-gravity fartøjer.

Sammenslutningen byggede en base på bagsiden af Månen, hvor der i dag arbejder ca 2500 mennesker. Basen er en art banegård der understøtter handel med andre solsystemer. Der foregår også minedrift, og der bygges rumskibe. Det er billigere at bygge rumskibe på Månen end på Jorden. Der blev også oprettet en base på Mars. I dag er der et livligt samkvem med mindst 7 racer af rumvæsener.

Ved manipulation af magnetfelter kan man lave portaler, ormehuller, der forbinder to punkter i universet. Ved HAARP-anlægget i Alaska er der således et ormehul, som er forbundet til et sted på Hawaii. Man har lavet mange forsøg med at sende objekter og mennesker mellem Hawaii og HAARP i Alaska. Der er mange andre portaler på Jorden, som er bygget af rumvæsener, og som er forbundet til punkter i verdensrummet. Fx til et punkt på Månen. 

Ingen af de amerikanske agenter forstår hvorfor vores kontakt med rumvæsener skal holdes hemmelige. Rumvæsenerne selv ønsker hemmelighed, og regeringerne støtter rumvæsenernes ønske. I øvrigt er der tvivl om hvor mange af folkene i regeringerne der er mennesker og hvor mange der egentligt er rumvæsener. Og der er tvivl om hvem der er venner og hvem der er fjender. 

Der er grundlag for at mene at jorden med mellemrum bliver ramt af kataklysmer, som globale jordskælv, vulkanudbrud og oversvømmelser. Disse kataklysmer, som nogen kalder polskifter, kan også kaldes Noahs Ark Events. Oceanerne skvulper over og skyller hen over kontinenterne og udsletter det meste liv. Disse kataklysmer bliver muligvis udløst af rumvæsener, hvoraf nogen er fjendlige, og ønsker at udslette menneskeheden. Der er også det synspunkt at menneskene ødelægger naturen og sig selv, og at andre væsener derfor mener at det er rimeligt at nulstille systemet, og udslette menneskeheden, så der kun overlever nogle få, som bliver sendt tilbage til stenalderen.

Hvis vi står overfor en kataklysme, så ville det muligvis være fornuftigt at hemmeligholde alle detaljer, herunder vore kontakt med rumvæsener....

No comments:

Post a Comment