Mar 17, 2019

DR FNYS NEWS | ~ Der er et nyt tilfælde af mæslinger i Københavnsområdet ~ | .. Det nye tilfælde er smittet med en anden type mæslingevirus end tidligere udbrud .. | Blogger: Måske skulle man læse den seneste af Matthew's meddelelser... Det resonere med, hvad verdensalt har sagt tidligere: "Jeg kan bedst forklare det sådanne; De såkaldte mørke kræfter fra vores fjerne historie - en hel menneske- alder tilbage i vores tid, havde tilbøjeligheder til, at ændre vores menneskelige DNA for, at reducere mængden af ​​lys i vores organer. Det tillod dem at installere mønster af fysisk svaghed, sygdom, alderdom, død og alvorlig nedsat evne for intelligens og åndelig klarhed. Evnen til selvudvikling og forståelse, vores egen guddommelige højere selv var gemt langt væk og dermed også næstekærligheden til vores medmennesker, og os selv.".. |

Barnet har både været i daginstitution og på Hvidovere Hospital, og der er derfor foretaget smitteopsporing (arkivfoto). (Foto: Jim Goodson/CDC/SCIENCE PHOTO LI © Cdc)
LÆS VIDERE>>

Nedenstående er meget løst oversat fra Engelsk til Dansk fra Matthew's meddelelser den 15. Marts 2019 :

"Må jeg spørge om mæslingeudbrud i Vancouver, WA. Skal folk modtage vaccine?"

Lad os stille dette spørgsmål: den mæslingevirus kan ikke leve i luften, år efter år, så hvordan kunne en sygdom, der var næsten helt udryddet i USA for flere år siden, pludselig dukke op? Der er to mulige svar. Virusstyrken i et parti mæslingevacciner kan øges nok til, at forårsage denne meget smitsomme sygdom i en betydelig tid efter børn med svage immunforsvar er inokuleret, således at der ikke er nogen direkte forbindelse med vaccination. Eller, hvis virussen er føjet til andre toksiner i chemtrails i et lokaliseret område, har børn i dette område, et kompromitteret immunforsvar, der kan være inficeret og videregive sygdommen.

Lidt baggrundshistorie vil være nyttig her, og det går tilbage til marionetter af de mørke kræfter. Da de manipulerede de unge civilisationers DNA for at svække dem fysisk, åndeligt og bevidst, skabte de også sygdomsfremkaldende mikrober. Og da nogle af de svækkede folk, beboede jorden, introducerede marionetter disse mikrober på planeten. Nogle mikroskopiske livsformer er afgørende for organernes trivsel, men dem, du kalder patogener var designet til at forårsage en række sygdomme. Årtusinder senere, har medicinske forskere blev inspireret til at udvikle vacciner, der ville forhindre, at overførbare sygdomme i at sprede sig, til hele befolkningen.

Uanset hvad der stammer fra velgørende formål kan subverteret i ondsindet brug, og det er, hvad de mørke kræfter gjorde med vacciner - de har brugt dem til at skabe sygdom, i stedet for at forhindre det. Derfor, har vi længe frarådet inokulationer. Sundhedspersonale, der fremmer obligatoriske vaccinationer i skoler, som en "offentlig sundhedsforanstaltning", kender ikke sandheden, eller de samarbejder med virksomheder, der producere de mange typer af vacciner. Nogle har ingredienser, der forårsager autisme-lignende symptomer hos børn; og mens nogle læger, der kender denne sandhed, siger at der ikke er nogen beviser for at underbygge det, nægter forældre, at få deres børn de anbefalede vaccinationer, handler i deres bedste interesse.

Her er der tre vigtige og positive faktorer. For det første, i sidste ende sandheden om vaccinationer vil blive offentligt kendt, og denne praksis vil ophøre.

Efter de mørke kræfter udviklet og inficeret individer med AIDS-virus omkring fire årtier siden - en del af deres plan var, at drastisk reducere verdens befolkning - E.T. videnskabsmænd blandt jer, mennesker, fik guddommelig autoritet til at reducere styrken af alle laboratorie-designede vira. 

Derfor har kun få personer med svært svækket immunforsvar, der indgik en sjælelig kontrakt med en nye sygdomme, som de mørke også har til hensigt at beholde – og mainstream medier, der i vid udstrækning rapporteres som "frygtede at forblive" – en pandemi, og alle blev opfordret til at blive vaccineret. Er det ikke mistænkeligt, at med det første tilfælde eller to af hver ny smitsom sygdom - SARS, aviær influenza, svineinfluenza, N1H1- er nok vaccine til inokulere mange millioner allerede var til rådighed?

Den anden faktor er, at da offentligheden bliver opmærksom på chemtrails' ødelægge deres helbred og miljøet, ville deres krav om, at standse sprøjtningen, ende denne galskab. 

Og for det tredje, lys ændringerne hos kulstof-baserede celler, som er sårbare over for sygdom, i de krystallinske celler, der er resistente; mennesker, der absorberer lys i tilstrækkelig grad vil styrke deres immunforsvar og, afhængigt af den fase af en sygdom, organer ' selvhelbredende mekanismer kan standse eller vende degenerative virkninger.... 

No comments:

Post a Comment