Feb 20, 2019

🔴TV2 FNYS NEWS | ~ Flere og flere piger takker ja til hpv-vaccine ~ | Blogger: TROEDE DU, at Sharia-sheiken fra SSI, havde givet op?? TROEDE DU, præsident Trump, der brugte vagthunden, Robert F. Kennedy Jr. til at bide en luns af EU-Domstolen, kunne vinde over den medicinske mafia?... Nu skal man ikke tro, at Rockefellers familiedynasti falder sammen, af den grund (det medicin-industrielle kompleks). Allerede nu, har vi set Sundhedsstyrelsen og medicinalindustriens sammensvorne bforskere, anvende tricks for at vildlede os. Det er ikke længere frivillig TVANG, men nærmere, indforstået samtykke, at modtage HPV... Hvorfor satser man så ENORMT mange ressourcer på, at få piger og drenge underlagt den giftige HPV-vaccine? Det skal jeg sige dig, HPV benytter sig af den nyeste og mest penge-indbringende DNA/Nano teknologi, verden over. Den ændrer dit DNA og celler. Den bevæger sig gennem din blod-hjerne-barriere og skaber neurologiske eller udviklingsmæssige lidelser (fx Autisme, ADHD, Sclerose). Så er det sagt. Det er en del af Agenda 21 affolkningsprogrammet. Ja, ved godt når jeg siger Agenda 21, så vælger mange ikke at læse mere, men sådan er det bare.. Den lidt længere forklaring, check Ty and Charlene's Story (The Truth About Vaccines). Jeg har selv deltaget via VoD i mere end 20 timer (The Truth About Vaccine/The Truth About Cancer) hørt på alle udsagn, for og imod. Har brugt en menneskealder på at undersøge sandheden bag om vacciner. The Truth About Vaccine programmet kan findes på YouTube, hvis man søger, ellers er det en delvis betalingsbar kampagne.. Mange af os er dog begyndt at indse, at industrien er parasitter, forklædt som 'charlatan-medicin-sælgere', som lokker de intetanende befolkning med Snake Oil, vidundermiddel-medicin der kan kurere alt lige fra hovedpine til gigt og lammelse... Alder-standardiseret forekomst af livmoderhalskræft i Sverige steg med 20 procent i 2014 og 2015 -- Større livmoderhalskræftrisiko forbundet med HPV-vaccination, velansete medicinske tidsskrift fjerner ny undersøgelse... |

Hver dag får en dansk kvinde konstateret livmoderhalskræft, mens der hvert år er omkring 6000 kvinder, der opereres for forstadier til sygdommen. Foto: Fred Tanneau / Scanpix Denmark
Trods år med kritik af vaccine mod livmoderhalskræft har piger og forældre igen fundet tilliden.

Omkring 40.000 piger valgte i det forgangne år at lade sig vaccinere mod hpv, der senere i livet kan føre til livmoderhalskræft.

Det er en stigning på over 20 procent i forhold til året før, hvor 31.714 blev vaccineret, viser nye tal fra Statens Serum Institut.

- Det er fantastisk. Det viser, at der er rigtig mange forældre og piger, der har taget imod hpv-vaccinen og dermed er beskyttet mod livmoderhalskræft, siger Bolette Søborg, overlæge i Sundhedsstyrelsen, om de 38.624 piger, der i 2018 blev vaccineret.

ALSO READ: Greater cervical cancer risk linked to HPV vaccination, well-regarded medical journal removes new study.
LÆS VIDERE>>

No comments:

Post a Comment