Jan 22, 2019

player.fm | ~ Tavshed fra myndighederne i sag om udbytteskat ~ | Blogger: [🔦Danmarks umoralske kodeks på fysiske og mental-krige fører til radiotavshed overfor befolkningen! TOTAL TAVSHED! 2559 ringbind til Undersøgelses- kommissionen om Skat, men befolkningen må ikke få aktindsigt🔥] ... Foghs parlamentariske grundlag blev lagt i ruiner, da han overfor Weekendavisen i et interview forklarede, at den vigtigste kamp om danskernes holdning skal udkæm- pes på ord, ikke love {smedet fra brændeovne og George Orwells fremtidsroman '1984'} og i centraladministrationen, er Foghs eftermæle, fulgt til bogen ... 'Måske er det naivt, dumt og misforstået tro, at man kan spørge ind til Skat, politiet og politikere, som journalist, siger Anna Ingrisch'. Endvidere, HVORFOR, pålægger Skat sig selv tavshed? HVORFOR, pålægger bagmandspolitiet, politikerne, tavs- hed? HVORFOR, må ingen journalister spørge ind til emnet og INGEN ønsker, at stille op til interviews?' ... Danmark blev lænset for 12,7 milliarder kroner i skan- dalen om udbytteskat, men der ingen, der vil udtale sig, hverken bagmandspolitiet, Skat og politikere, der spiller uvidende. Eneste, som snakker er graverjournal- isterne og aktindsigter, siger 24syv morgen reporterne. Nye oplysninger, som Politiken og DR, og altså ikke myndighederne selv, har fremlagt, viser, at SKAT blev advaret meget konkret om, at nogle svindlere var i gang med at røve den danske skattekasse. Men myndighederne vil ikke udtale sig om, hvem der vidste hvad hvornår" .. |


Danmark blev lænset for 12,7 milliarder kroner i skandalen om udbytteskat, men der ingen, der vil udtale sig. Nye oplysninger, som Politiken og DR, og altså ikke myndighederne selv, har fremlagt, viser, at SKAT blev advaret meget konkret om, at nogle svindlere var i gang med at røve den danske skattekasse. Men myndighederne vil ikke udtale sig om, hvem der vidste hvad hvornår.

Verdenshistoriens første mennesker med en ændret genmasse blev sat i verden i november. Den kinesiske forsker He Jiankui har ændret DNA'en hos to tvillingepiger, så de er født resistente over for HIV. Vi taler med Thomas G. Jensen, professor i genetik og institutleder på Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet, om genmanipulationen.

Foreningen "Familier med kræftramte børn" er blevet heftigt kritiseret i pressen for at bruge indsamlede midler på meget andet end kræftramte børn. Nu har foreningen ekskluderet tre medlemmer, der har udtalt sig kritisk om manglende gennemsigtighed i foreningen. Med på en telefon er Mikael Houe, nu tidligere medlem af "Familier med Kræftramte Børn."

I går fremlagde Theresa May sin plan B for at få en aftale om Brexit i hus. Hun skal nu forsøge at forhandle sig frem til en aftale, og hvis ikke det lykkes hende at finde et flertal, ryger Storbritannien ud af EU – uden en aftale. Men er det så slemt? Med i studiet er Mikael Olai Milhøj, senioranalytiker i Danske Bank, der dagligt arbejder med konsekvenserne af Brexit.

No comments:

Post a Comment