Jan 6, 2019

JP | ~ Kræftsyge må tåle, at operationer går galt ~ | .. I følge Ankenævnet for Patienterstatningen måtte Birgitte Nielsens mand tåle at blive 100 pct. invalideret efter en hjerneoperation .. | Blogger: [⚕️Kære kræftpatienter, måske skulle man lade være med, i første omgang, at få foretaget ensådanne type farlig operation❓] ... Der findes altså en holistisk tilgang, til at blive 100% rask... Behandling alene af kræft er en af verdens mest lukrative industrier. Udgifter til kræftmedicin ramte $100 mia. makøren i 2014 og forventes at nå $147 mia. dollars i 2018, ifølge IMS Healths Global Oncology Trend Report... Med andre ord, en grund til de ringe frem- skridt i kampen mod kræft er, at kræftbehandlingen er big business med stærke alliancer mellem kræftinstitutionerne og medicinal- og kemisk industri... [LÆS VIDERE] ... |

Vi ved (det er verdensalt's påstand) med garanti, at Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen m.fl. stopper alt fremskridt nærmere vi os 'naturlignende medicinale omgivelser' som IKKE er baseret på Medicinalkemi.

Punktum.

Fordi, det tjener ikke, ”den farmaceutiske mafia” eller aktionærerne, penge på! Noget som min egen holistiske naturlæge med 45 års erfaring, kan nikke genkendende til.

Der er årsagen til, at verdensalt.dk (som enmandshær), spytter artikler ud om forbud mod enhver form for vaccinationer...

Tager vi et meget grelt eksempel af alle 🔥 Her er det du IKKE må vide – derfor spreder kræft sig så hurtigt 🔥(NAGALASE - det hemmelige enzym som anvendes til decimering af befolkningen).

Mener, at verdensalt, var en af de første danske alternative bloggere, som har skrevet udførligt om problematikken (Siden, er partiet JFK21 også kommet på banen og mange andre).

Her kort: -- Meget anerkendte alternative Natur- og holistiske læger, er blevet rapporteret døde eller bortkommet (mindst 70) under mystiske omstændigheder (det er ikke kun i USA), for ved et tilfælde, og har publiceret deres opdagelse offentligt, at have fundet enzymet "Nagalase", som hæmmer immunforsvarets modstandsdygtighed, fra GcMAF, til at bekæmpe kræft og autisme m.m. Dvs., at immunsystemet er kompromitteret af nagalase, som de stærkt formodede blev introduceret gennem vacciner (man kreere et enzym på eks.vis. Novozymes, som specifik går ind i kroppen og blokere for helbredelse).. |

Claus Hancke, overlæge i almen medicin og orthomolekylær medicin, i Bevidshedsfeltet,på Radio24syv, siger det ligeud; """Danmark har verdens HØJESTE forekomst af KRÆFT og for at sige det MILDT, ikke verdens BEDSTE, behandling af KRÆFT """.

I følge Ankenævnet for Patienterstatningen måtte Birgitte Nielsens mand tåle at blive 100 pct. invalideret efter en hjerneoperation. Han havde i forvejen en godartet hjernetumor, som han risikerede at dø af, lød det i begrundelsen for afslaget. I syv år har hun kæmpet for erstatning til familien. Det er endelig lykkes. Foto: Joachim Ladefoged.
LÆS VIDERE>>

No comments:

Post a Comment