Jan 12, 2019

Folkets Avis | ~ "Uden den sorte samfundsøkonomi på 50 mia kroner ville Danmark gå i stå" ~ | .. Hvis man vil se konsekvenserne af politikernes skattetryk, så kan man tage rundt i Danmark og se på tomme faldefærdige huse, som alle er placeret i smukke omgivelser, men hvor de statsstyrede vedligeholdelsesomkostninger er blevet for høje. Det er her, hvor man stavnsbinder folk med realkreditten og ødelægger folks liv med høje afgifter, der skal betale for kulturen og den offentlige trafik i de nævnte mediers nærområde .. |

Uden sorte penge ville det se endnu sortere ud for Danmark - især de steder hvor medierne og eliten aldrig kunne drømme om at sætte fod
Jyske Bank og Finanstilsynet gik op til jul igang med en udskamning af 1.000 kroners sedlen: Den er bærer af alt hvad der handler om den sorte økonomi og hvidvaskning.

Medierne æder det råt.

Fra Berlingske over Jyllands-Posten til TV 2 NYHEDERNE. På ingen medier fjernes fokus fra mikrofonholderi. Vi må forstå at sort arbejde er usselt og landsskadeligt.

Det er en fuldkommen elitær og statslig forståelse af samfundsøkonomien.

For uden den årlige sorte samfundsøkonomi på 50 milliarder kroner, så ville store dele af Danmark gå i stå.

Der findes områder af Danmark - ja, er klar over det ikke er i elitens nærhed - hvor eksempelvis boligpriserne er faldende og muligheden for finansiering er ikke-eksisterende.

Vedligeholdelse af boliger i disse områder er ikke rentabelt med en timeløn på over 500 kroner i timen og alle mulige/umulige afgifter. Her kan vedligeholdelsen måske klare 300 kroner i timen.

No comments:

Post a Comment