Dec 12, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | Heaven.eu.com - Energi For Sjælen | 12. December 2018 | 10 min læsetid | ~ Hvem skabte mennesket? - Mennesket blev skabt ved at krydse Homo erectus med en udenjordisk! ~ | Blogger: [🛐Who created man? Man was created by crossing Homo erectus with an extraterrestrial!. Even the Jesuits in the Catholic Church have begun to recognize the reality that there are at least two gods in Genesis. The existence of Annunakis as "gods" also explains verses 1:26, 3:22, 6: 2 and 6: 4. The Bible confirms, says Stig Boye Petersen 🆗]

... Jeg har allerede berettet om Annunakiernes forbindelse til mennesket, Nibiru/Planet X m.v. på verdensalt.dk, men (Blog ejeren - motivation mediator), Stig Boye Petersen, gør det mere levende, inspirerende og forståeligt (der er mere mellem himmel og jord - RIP 2004)

En dansk blog (noget, oversat til Engelsk) handler om en 'form for sandhed' om Jesus, Gud, Bibelen og UFOerne, Fri Energi, Universets Love, WingMakers, Nibiru, Himlen, Kærlighed og så mange andre vigtige emner (også for børn). Stig Boye Petersen har i årenes løb foretaget dyberegående studier af alskens videnskaber samt filosofi. Varmt anbefales (lyt til musikken sammen med teksterne og bliv inspireret)

💡 ".. Mange mennesker går rundt og funderer over de store spørgsmål i tilværelsen: Hvem eller hvad er jeg? Er der et formål med livet? Hvad vil jeg med min tilværelse? Hvordan realiserer jeg mig selv? Hvorfor er verden så uretfærdig? Er der et liv efter døden, og hvor kommer jeg da hen? Formålet med denne hjemmeside er at give sådanne mennesker en håndsrækning. Nogle ting til eftertanke. Noget, man kan tage til sig eller kaste bort. Det er alt sammen i orden. Vi mennesker har en fri vilje og ret til at (s)tyre vort eget liv – så længe vi ikke træder andre over tæerne med vilje. Vi bør som selvstændige individer selv danne vore egne meninger på baggrund af egne erfaringer og egne valg.. "...

💭 PS: Det er en skam, at han er borte, mener, han var lige så vigtig og en moderne udgave af mejeristen, Martinus Thomsen. Verdensalt.dk holder ham i live 🤛...
Eksistensen af udenjordiske i menneskets historie

Kilde: www.halexandria.org/dward359.htm >
(Hele filen kan også downloades fra "Diverse downloads").

Nibiru er ikke sådan at slå ihjel. Den spøger stadig. På ovennævnte hjemmeside finder man særdeles interessante oplysninger. Denne artikel bør sammenholdes med to andre her i bladet, nemlig ”En hårrejsende historie” og ”Politisk styring af ET tilstedeværelsen”. Tilsammen giver de – synes jeg – et fuldt dækkende billede af hele UFO-sagen og de skjulte motiver, der ligger bag de politiske handlinger og krige, der føres i dag. Stig.

Hvad er Halexandria Foundation?


Det er en Fond, der har viet sig til at give andre mennesker viden og forståelse af sig selv og af universets love for at kunne træffe sådanne valg, der er til gavn for dem selv og den verden, de lever i. Det hedder bl.a. i deres programerklæring, at ”det drejer sig om værdier. Efterhånden som vi indretter os efter nye paradigmer (får en udvidet forståelse og syn på verden og hele tilværelsen), er en væsentlig ingrediens for vor overleven og vort velbefindende uddannelse. En mangel på viden eller forståelse vil uundgåeligt resultere i uønskværdige konsekvenser.”

”En skrækkelig dag for 1600 år siden gik mange århundreders visdom op i flammer. Det store bibliotek i Alexandria brændte ned.”

Halexandria Foundation omfatter fire større institutioner. Mange mennesker ofrer tid på sagen. Sponsorer giver økonomisk støtte. Andre – Champions – arbejder med offentliggørelse og udbredelseaf oplysning. Så er der Companions, der sørger for adgang til offentlige og private bog- og andre samlinger. Guardians (”beskyttere” samt medlemmer af Round Table) tilvejebringer råd og visdom.

Hovedartiklen


har til overskrift: Er de udenjordiske, der først kom til Jorden, her stadig? Den er skrevet af Dan Sewell Ward. Om Zecharia Sitchin skriver han:

Zecharia Sitchin har givet os en fascinerende dokumentation for eksistensen af udenjordiske i menneskets historie. Disse er beskrevet i gamle sumeriske tekster (fra cirka 1500 til 3500 BCE (Before Current Era – før den øjeblikkelige æra) som værende Annunakier – ”de, der kom fra Himlen til Jorden”. Ifølge Sitchin skabte Annunakierne mennesket for omkring 250.000 år siden og var derefter kraftigt involveret i menneskehedens historie i tiden forud for Kristus. Blot ét eksempel: Første Mosebog kan bedst tydes på sammenhængende måde ved at inkorporere den gamle sumeriske beskrivelse af Annunakierne.

Er de her stadig?


Dernæst behandler Ward spørgsmålet: Hvorfor kom de egentlig til Jorden? Andet spørgsmål: Er de stadig på planeten Jorden i dag?

Ward fortæller, at ifølge Sitchin kom de udenjordiske til vor planet for omkring 485.000 år siden. De antages at komme fra planeten Nibiru – en planet der skulle kredse om Solen i en kraftig elliptisk bane med en omløbstid på 3600 år. Planetensperihelion (det nærmeste, den kommer Solen) menes at være i asteroidebæltet mellem Mars og Jupiter – i en afstand af 2,75 AU (astronomiske enheder – eller 2,75 gange afstanden fra Jorden til Solen = ca. 400 millioner km).

Annunakierne er en race, der lever yderst længe, muligvis 500.000 jordiske år eller 140 ”Nibiru år”. Begivenheder hos Annunakierne forløber meget langsomt i forhold til menneskets hektiske liv. Efter at de første annunakier kom til Jorden, var den første bemærkelsesværdige hændelse opdagelsen af guld 36.000 år senere. Dette førte til en mission til Jorden for at udvinde guld af havvand for groft regnet 445.000 år siden. Dette første tiltag blev ledet af en annunaki ved navn EA, der antog navnet EN.KI (jordens Herre).

Guldtørst


Efter at den første ekspedition havde vist sig ikke at kunne producere den forventede mængde guld, påbegyndte man en udvidet operation, denne gang under kommando af EN.LIL.

read more »

No comments:

Post a Comment