Nov 21, 2018

JFK21 - JordenFrihedKundskab | ~ Fascisme i Danmark? Korruption i Danmark? Kan politiet gøre det bedre? ~ | Blogger: [🚨THE DANISH POLICE CANNOT BE FORCED TO ACCOUNT PROPERLY FOR MISUSE OF TAXPAYERS MONEY FOR 10,5 BILLION DANISH KRONER🚨] ... Videos and references to these articles do not necessarily reflect my own position on the verdensalt's editorial board, but are angles that can illustrate and expand the subject from experts, other links are from enlightened individuals or useful organizations from the multitude of the web... |


Kære Alle,

Her er en artikel om korruption i politiet fra selveste fake news DR:
- Rigspolitiet kan ikke redegøre for kr 2,5 Mia.
- En tidligere afdelingschef i Rigspolitiet er politianmeldt for at have givet vennetjenester for over 40 millioner kroner til tre eksterne konsulenter fra 2011 til 2013.
- Købte konsulenter for 10 milliarder
- I løbet af de tre år indkøbte politiet forskellige opgaver, materiel og konsulentarbejde for i alt 10,5 milliarder kroner.
-Og gennemgangen viser, at man ikke kan dokumentere, om opgaver for to af milliarderne har været sendt i udbud.
- Som eksempel på, hvordan konsulenterne er blevet hyret, fastslår revisionsfirmaet, at der i flere tilfælde er eksempler på konsulenter, der har fået forudbetalt deres løn, før de havde udført opgaven for politiet.
- Rigspolitiets gennemgang af sig selv fastslog også, at den generelle praksis for at sende opgaver i udbud var helt gal.
- Politiet mente selv, at man kun havde overholdt udbudsreglerne i 38 procent af opgaverne købt udefra i 2015 og 2016.
Det lader til som så mange andre steder i det offentlige at bureaukratiet og teknokratiet er FULDSTÆNDIG ude af kontrol.
"INDKØBTE "forskellige" opgaver, materiel og KONSULENTER FOR 10 MIA. PÅ 3 ÅR!?!?!?!!" WHAT THE F#¤#!!?!?!
Er det hele vores land, der er i gang med systematisk at blive udplyndret?
Det ene øjeblik er det SKAT, det næste hvidvaskning i bankerne, derpå frasalg af statens virksomheder for en brøkdel af værdien.
OG STADIG SKAL VI HØRE: "DER ER IIIIIIIIIIIIINGEN KORRUPTION I DANMARK"!!!!!
Samtidig ser det ud som om politiet kun efterforsker forbrydelser imod virksomheder eller økonomisk kriminalitet, mens voldsforbrydere imod borgerne tager man ikke så alvorligt.
Kunne det hænge sammen med at i et fascistisk land, der er forbrydelser imod virksomheder vigtigere end forbrydelser imod borgerne? Er Danmark et fascistisk land? Hvad synes du? Ikke hvad du ønsker. Ikke hvad du tror. Ikke hvad du hører på fake news DR. Men på baggrund af hvad du ser ske hver dag i Danmark. Er Danmark et fascistisk land?
Tag for eksempel sagerne om pædofili, her bliver pædoerne idømt små bøder på få 1000 kr og får korte ofte betingede domme.
Hvorfor mon?
Og når man klager over politiet, beslutter klagemyndigheden, at kun 1% får medhold. Fordi her i landet, har vi ingen retssikkerhed, eftersom der endnu ikke er krav om at myndigheden, der afgør klager skal have habilitet, politiet må gerne vurdere klager imod sig selv. Totalt gak gak!!!
Altså i et land hvor folk er så autoritetstro, at der virkelig skal meget til før man klager over politiet, så er ifølge politiet selv de 99% helt ugrundede anklager.
Dobbelt WHAT THE F#¤%!=!?!?!
Jeg vil gerne opfordre de mange i politiet, som er blevet politifolk fordi de ønskede at tjene borgerne altså mennesker, at blive WHITE HATS ligesom i USA. Altså kæmp for at
- stoppe korruptionen i politiet, i USA kaldet "drain the swamp".
- bekæmp pædofilringene og sørg for de kommer i fængsel i mange år.
- kræv at en anden myndighed end politiet skal vurdere klager over politiet, så de ordentlige politifolk kan se sig selv i spejlet og være stolte over det værdifulde arbejde de fleste politifolk leverer.
Alle kan i en lang karriere komme til at lave en fejl, det er i alles interesse at den fejl bliver vurderet af en uafhængig myndighed, ofte også for vedkommende politimand, som så kan få sin straf, som ofte måske blot er en løftet pegefinger, en irettesættelse, det behøver ikke altid at være dramatisk. Det er vigtigt at borgeren, der er blevet krænket får oprejsning for at tilliden til politiet kan bevares.
Her er et link der viser hvordan de bekæmper pædofile i USA (Klik til højre på linket, i alt 36 fotos):
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212966722791339&set=pcb.628338494229628&type=3&theater&ifg=1
Mads Palsvig, Folketingskandidat.

Var det vennetjenester? Rigspolitiet kan ikke redegøre for 2,5 milliarder

https://www.dr.dk/nyheder/indland/var-det-vennetjenester-rigspolitiet-kan-ikke-redegoere-25-milliarder?fbclid=IwAR3pm7k0dacpSCkS4fT8smV2ENi-Wa91EuMrrHZ_rWR1lDNC-PJ6jpPlxAs


Hvor fascistisk er Danmark? + Tre eksempler på hvorledes "systemet" hævner sig på befolkningen.


Hvad sker der, når man kritiserer et dybt fascistisk styre?
Så hævner det sig, (se nedenfor).
Når befolkningen klager over den altomfattende stigende korruption i ledelsen af landet, som er så stor, at selv de mest patriotiske danskere får kaffen galt i halsen, når Danmark bliver kaldt "det mindst korrupte land i verden", så svarer et dybt fascistisk centralt styret teknokratisk og bureaukratisk styre naturligvis igen med at tæske nedad.
De rører ikke danske banker, som har hvidvasket for hundredevis af Mia, ej heller Corydon og Elbæk, som har solgt Statens Serum Institut, der laver vores vacciner til SAUDI ARABIEN (WHAT THE F#¤%!!!!) for kr 15 Mio. Har vi ingen pensionskasser i landet for hvem kr 15 Mio. ville være en brøkdel af de daglige investeringer???????????????? De gør intet ved politiet, når 99% af klager over politiet bliver afvist......af politiet selv!!! Hvorfor skal offentlige instanser altid regulere sig selv? Er det ikke korruption? Burde det ikke være nogle UPARTISKE instanser, som vurderede klager??? De ruller livsfarlige sundhedsskadelige 5G og smartmetre ud over hele landet uden at spørge befolkningen til trods for 1.000-vis af uafhængige ekspertundersøgelser, der dokumenterer hvor farligt det er. Ingen af kollaboratørerne rører ved de danske bankers pengeskabelse. Hvorfor skal et aktieselskab som en bank "slå mønt"? Der står i Grundloven: "Kun kongen kan slå mønt". Er de danske banker konge af Danmark? Ja de facto er der noget der tyder på det.
Nå så folket vil have bugt med svindel? Okay da, siger deep statan:
Deres svar er så at ansatte en masse bureaukrater til at rende rundt og chikanere mindre hårdtarbejdende erhvervsdrivende, såsom pizzarestaurantejere og vende hver eneste 5 øre.
Det kan deep statan finde ud af. Slå ned ad. Det er et dybt fascistisk land gode til!!!
Hvis du er pizzarestaurantejer eller mindre erhvervsdrivende eller blot retskaffen borger, som ønsker at mindre danske virksomheder skal kunne konkurrere med de store multinationale virksomheder som gennem "lobbyisme", ingen taler om "korruption" her....(ironi kan forekomme) styrer dette land på lige vilkår, så læs vores partiprogram på:
0% i selskabsskat..... i stedet indføres en transaktionsafgift på alle digitale bankoverførsler på 1%. Dette vil sikre at multinationale virksomheder for FØRSTE gang i verdenshistorien betaler skat. Argumentet om at "de skaber arbejdspladser" holder for det første ikke, eftersom de flytter arbejdspladser til udlandet, for det andet er det et mystisk argument, fordi i så fald skulle alle danske virksomheder vel heller ikke betale skat, fordi de skaber netop beviseligt arbejdspladser her i landet.
OMS i stedet for MOMS. OMS'en kan ikke trækkes fra, så den kan sandsynligvis sættes ned til under 10%, fordi den betales i ALLE led. Dette vil give markant mindre bureaukrati og arbejde for mindre virksomheder.
Borgerdividende på kr 2.500 per måned til alle fra vugge til grav. Mærkesag nr 1: Pengeskabelsen sker i Finansministeriet i stedet for i bankerne.
0% skat af de første kr 120.000 i personlig indkomst, 33% af indkomsten over kr 120.000.
Hvis det lyder som et fremskridt for dig, så støt mit kandidatur som Folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds, bliv stiller, spred budskabet, hjælp med at skaffe stillere. Skriv til info@jfk21.dk hvis du vil være med til at rydde op i al det l... de laver på Hoppeborgen.
Husk du er vores "medie" eftersom alle dybt fascistiske lande holder medierne i et jerngreb og kun narrativer der passer ind i den rød blå narresut med det falske klimahoax alternativ samt racistiske holdninger som kan bruges til at splitte folk op imod hinanden får plads i medierne i Danmark.
Så spred budskabet fra person til person.
Hvis du bor i provinsen, så send en vælgererklæring til JFK - Jorden Frihed Kundskab folketingsvalg@jfk21.dk hvis du vil hjælpe med at skaffe vælgererklæringer i Provinsen, så send en besked til info@jfk21.dk
Folketingskandidat Mads Palsvig


https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/372291/hvert_tredje_pizzeria

 

Vedrørende:

Opstilling som Folketingskandidat i Københavns Omegns Storkreds


Kære Alle,

Vil du hjælpe med at skaffe stillere ved at tage med ud at tale med folk?

Så send mig en email på info@jfk21.dk

Hvis du vil støtte det politiske arbejde, herunder flyers, visitkort, leje af lokaler, avisannoncer med mere så send meget gerne din støtte til JFK's

mobilepay 19680

eller bankkonto i
Merkur 8401 0001298411
AL Bank 5301 0000263040

Hvis du vil hjælpe med at arrangere et vælgermøde lokalt i en af disse kommuner/opstillingskredse, så ligeledes kontakt mig.

Det næste vælgermøde er i morgen onsdag den 21. november i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre kl 18:30.

Venlig hilsen

Mads Palsvig

 

https://valg.oim.dk/media/18961/valgkredse-2007-oeim.pdf

 

https://sdfekort.dk/spatialmap

Vi vinder den her! Og det er vi vitterligt også nødt til!




Copyright © *2018* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*

No comments:

Post a Comment