Jul 11, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 11. Juli 2018 | ~ Vejen til fuld spirituel bevidsthed - guided tour ~ |

Udgivet, første gang, den 19. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Vi er blevet præget i mange århundrede af forskellige religioner i alle afskygninger og fortolkninger. Mange udemokratiske folkeslag er top styret af enten medierne, præster, imamer, autoriteter, andres fordomme, indoktrineret tankemønstre, had og vrede fra krige og magthavernes indflydelse og masse andre ting. 

Andre befolkningsgrupper som har demokrati, står midt i vadehavet og frygter at blive skyllet væk af tidevandet, vi tør ikke stå uden for det fine selskab, gøre os bemærket med andre holdninger eller spirituelle ideer som gør os anderledes - ihvertfald ikke officiel. Og hvem skal vi endeligt stole på, når nyhedsmedierne er hermetisk lukket ned om den virkelige sandhed, blotter os kun for nemhedens skyld, acceptere eksperter og andre meninger fordi, vi forventer det er faktum.

På mange arbejdspladser kan arbejdsgivere ikke rumme folk med alt for mange radikale meninger eller værdier som ikke harmonere med Deres "Business Conduct Guidelines", offentlige ansatte har nærmest total mundkurv på, risikoen for at miste sit job er så stor i dag, hvis vi tør ytre os i det offentlige rum (frygt og utryghed spiller en rolle)


Hvordan kan vi være os selv og følge den personlige selvudviklingsvej som komplette spirituelle væsener? 


Groft sagt, det såkaldte "demokrati" vi i Danmark lever i nu, skaber ikke en symbiose med "oneness" og vores egen ønskemål, nærmere det totalitær demokrati. Vi er så sikre på, vores u-forsket værdisæt, holdninger og moderne kultur er vejen frem, uden at se tilbage, stoppe op og korrigere vores selvopfattelse. Det er faktisk ikke vores egen skyld, men vi kan i allerhøjeste grad gøre noget ved det selv.

Vi lever alle i uvidenhed, fordi vores historiske rødder er enten misforstået eller med vilje påført en etiket ”Above Top Secret – Executive Orders”. Dog hjælper "Solar Tsunami" lidt på vejen, vi er lidt bedre stillet nu end for f.eks. 10 år siden.

For at forstå konceptet fuld spiritual bevidsthed har jeg lavet et flowdiagram:

Kunsten er at finde sig selv i kaoset. Være i balance og handle efter hvad hjertet- og mavefornemmelse og intuitionen fortæller os, og ikke altid lytte til vores reptil-hjerne hele tiden - men bruge vores hjerne som er simpel redskab for bevægelse og basale gøremål. Men vi skal ikke blot være tro mod os selv - een gang- heller ikke næste gang, men ALTID og DET ER RIGTIGT SVÆRT. Vejen til fuld spirituel bevidsthed Første start, er allerede ved at være interesseret og åben for sin egen selvudvikling - "
jeg vil det her". Blokkere vi al for meget eller er sortseer fra starten, kan det være lidt svært. Især danskere er så fastgroet i deres vidunderlige liv som mærkbart er koncentreret omkring ens familie, venner, omgangskreds og arbejde (penge). Det er også rigtigt, rigtigt vigtig, da vi på den måde, lever og deler kærligheden til alle omkring os.

For, at fremme fuld bevidsthed, skal vi nu forbedre os på at bruge kræfter og energier, som vi ikke er vant til. Frygt holder os tilbage for at sanse mere end vores naturlige underbevidsthed giver lov til, samt skeptisk på det uvisse. Med meget små trin, kan det faktisk godt lade sig gøre, uden det går ud over vores identitet, og vi behøver at retfærdiggøre vores intentioner i det offentlige rum.  Med simple ord, ryste vores korpus og give slip på de ledsagende smertefulde følelser og vildledte adfærd, finde, hvad der er vores egen indre sandhed. Fordi det der kommer indefra i os alle, er ren viden. Det er baseret på universel viden, nemlig viden, der er fri for enhver form for betingelsestilstand. Perspektivet er ubetinget kærlighed.

Alle eksotiske alternative holistiske behandlere æder det her råt, fordi det er hvad de lever af... 


....  men når vi gennemgå udresningsprocessen via alfa-kinesiologi, zoneterapi, akupunktur, Reiki, afspændingsmassage, krystal-healing, Life Coach, kender vi godt de behagelige eftervirkninger, som positive tilfredshedsfølelse, der dog aftager efter et stykke tid, men kommer vi nærmere vores  spirituelle væsen af den grund?  NEJ.  Helt ubetinget uselvisk kærlig til os selv, samt underkastelse af vores "selvet" - en accept af ens egen kernestyrke og selvværd, er ultimative start på en fuld spirituel bevidsthed

Find et eksempel af en given Vej til fuld spirituel bevidsthed her:Tak fordi du læste, på min blog.

Namaste!