Jun 11, 2018

Greenpeace | 11. Juni 2018 | Af Mads Fisker | ~ Du kan være den stemme, vores planet fortjener ~ |


Hver dag begås der overgreb mod vores planet, der ingen muligheder har for at forsvare sig selv: Dyre- og planteliv udryddes, ældgamle skove fældes og vores blå oceaner drukner i plastik.

Planeten er vores hjem, og vi har alle en vigtig andel i dens fremtid. Hver for sig kan vi ikke løse de alvorlige miljøproblemer, vi står overfor. Men i fællesskab tror jeg fuldt og fast på, at vi kan gøre en forskel. Vær med til at sige fra og vær den stemme, vores planet fortjener, og få samtidig den smukke kunstplakat Overflow med som tak for dit bidrag. Læs mere her.

Nogen er nødt til at holde øje med, hvad de industrielle fisketrawlere foretager sig i Antarktis - langt væk fra resten af verdens bevågenhed. Nogen må gøre opmærksom på, hvordan tømmerindustrien ødelægger Nordens sidste, intakte naturskove og fortælle resten af verden om det. Nogen må lægge pres på vores politikere for klimahandling og skubbe på for et landbrug med plantemad og økologi, fremfor massiv kødproduktion og sprøjtegifte. Og til tider er det nødvendigt, at nogen stiller sig i vejen og siger: “Stop. Det her vil vi ikke være med til.”


Når du støtter Greenpeace, er du den stemme, vores planet fortjener.
Kunstneren Caroline Heje Thon har doneret værket Overflow til Greenpeaces bidragsydere. Støtter du med et beløb på 500 kroner eller mere - som en af de første 100 - modtager du kunstplakaten som anerkendelse for din omsorg for miljøet og opbakning til vores arbejde for at stoppe ødelæggelsen af vores planet - på landjorden og i havene - samt udryddelsen af den mangfoldighed af dyre- og plantearter, vi deler den med.

Samtidig er du med i lodtrækningen om at vinde det originale kunstværk til en anslået værdi af 15.000 kr. Læs mere her.

Vi skal handle nu, hvis vi skal nå at bevare nogle af Jordens mest enestående områder for fremtiden og bremse klimaforandringerne, inden de for alvor løber løbsk. Så længe kortsigtede interesser er i konflikt med bæredygtighed, er der brug for mennesker som dig og en organisation som Greenpeace.

De bedste hilsner

Mads Fisker
Fungerende chef, Greenpeace i Danmark