Mar 30, 2018

Verdensalt | Arkivskabet | 4. Marts 2017 - 30. Marts 2018 | Sott.net | ~ James DiEugenio - Consortium News ~ | Full HD Movie DOX -- Ukraine on Fire ~ | .. En Oliver Stone dokumentarfilm som det amerikanske imperium ikke ønsker at du ser. 5 fakta som beviser at Lavrov har ret når han siger, at Ukraine 'danser til neo-nazisternes melodi' .. | Blogger: [🤪 Ja, den er god nok. Roterende fis i kasketten.. Tiltrækkes du af mennesker med psykopatiske træk? 😜] ... Verdensalt.dk tænker, at Rasmus Jarlov's slettede propaganda-kommentar, overgår selv min egen vildeste 'forstand'. Måske hjælper denne video dig lidt videre, for at se med nye friske øjne og ikke Rasmus Jarlov's #Russia-bashing og hans tidligere kæreste, Mascha Vang, som nu kysser med Anders Samuelsen (verdens mindste med'lem'). Hvis du spørger mig, så er alle de forvirrede danske folkevalgte og deres kæresterier med penge-magt-liderligere kvinder, en slags 'Comic Relief ', for at skelne skidt fra kanel (you be the judge) ... PS: Denne video er senere blevet censureret af Youtube og GoogleGestapo, men fandt den på Vimeo. Mener også DR har sendt denne video ... |



*******************************************************************************

man, 13 feb 2017 16:37 UTC

Ukraine on Fire, en ny dokumentarfilm om den ukrainske krise, kunne ændre hvordan folk i Vesten opfatter konflikten, men det er usandsynligt at den vil blive meget distribueret, siden den går imod den almindelige fortælling [om konflikten], skriver James DiEugenio.

Det er ikke særlig tit, at en dokumentarfilm kan opstille et nyt paradigme om en begivenhed i tiden, og slet ikke en som stadig er under udvikling. Men den nye film Ukraine on Fire har potentialet til at gøre det - hvis mange mennesker vel at mærke vil få mulighed for at se den.

Normalt, så genpakker dokumentarfilm - selv de gode - almindelig kendt information på en anderledes æstetisk måde. Hvis den form er talentfuldt lavet, så kan den information bevæge os på en anden måde end at hvis vi blot læste om det.

Et godt eksempel af dette ville være Peter Davis's slagkraftige dokumentarfilm om USAs involvering i Vietnam, Hearts and Minds. Ved året 1974, forstod de fleste amerikanere hvor slem Vietnamkrigen rent faktisk var, men gennem en kombination af lyd og billeder, som kun kunne være blevet gjort gennem film, så skabte den dokumentarfilm en sensation, som fjernede de sidste hindringer for at Amerika kunne forlade Indokina.  


UKRAINE ON FIRE - The Real Story. Full Documentary by Oliver Stone (Original English version) from Robin Westenra on Vimeo.

Kommentar: Denne artikel er blot delvis oversat til dansk af sott.net fra: Ukraine on Fire: The Oliver Stone documentary the US Empire doesn't want you to see