Mar 8, 2018

Newspeek.info | 8. Marts 2018 | ~ HUNDREDVIS AF LÆRERE VIL LÆRE AT SKYDE ~ | Blogger: (måske er det en god ide?) .. Har en lille fornemmelse af, at newspeak er et lidt racistisk orienteret nyhedstidende (antimuslimsk), og det er verdensalt.dk, på det bestemteste IKKE, men denne historie, sidder lige i skabet! Hvad siger den amerikanske AMENDMENT? I 1st Amendment er opregnet religionsfrihed, ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, pressefrihed samt retten til retlig efterprøvelse af klagemål. I 2nd Amendment fastslås retten til at bære våben. I 5th Amendment står forbuddet mod at straffe samme person to gange for den samme lovovertrædelse. o.s.v. Hvis,... man foreslår, at skolelærere kan være bevæbnede til tænderne, betyder bare, de skyder angrebsmændene, som udfører skoleskyderierne, ikke sandt? NEJ, og her forstår jeg ikke Mr. Trump. HVIS og jeg siger det igen HVIS, samtlige terroristangreb inkl. skoleskyderier er FALSKE eller iscenesatte begivenheder, så bliver lærerne sikkert varskoet eller fjernet, INDEN, det sker. Måske skulle TRUMP fortælle os sandheden ellers bliver der borgerkrig i USA ... |

(Foto: Sherif Richard Jones forklarer, hvorfor det kan være en god idé, at skolelærere er bevæbnede)
Efter skoleskyderiet i Florida opfordrede præsident Donald Trump til, at flere undervisere lærer at skyde og bære en pistol på arbejdet.

Da USA’s præsident Donald Trump efter det forfærdelige skoleskyderi i Florida, hvor 17 uskyldige blev dræbt, opfordrede lærere til at bære våben, mente mange, at præsidentens råd var malplaceret.

Det viser sig nu, at rigtig mange lærere faktisk ønsker at lære at skyde og at bære et våben på arbejdet.

Da en sherif i staten Ohio tilbød lærere et kursus i skydevåben, var interessen enorm:

“Vi lagde det online, og vi tænkte, at måske 20 skolelærere ville være interesseret i kurset. Indenfor 20 minutter havde 40 tilmeldt sig. Efter en time havde 100 tilmeldt sig, og efter fire timer havde vi 200 tilmeldte. Dagen efter var der 300 tilmeldte, og vi lukkede for tilmeldinger,” fortæller sherif Richard Jones til Fox News.

“Vi kan ikke stoppe skoleskyderier, og vi kan ikke forhindre, at nogen producerer pistoler. Men vi kan gøre skoler til et sværere mål at angribe,” tilføjer han.

NewSpeek rapporterede forleden, hvordan svenske skoler er begyndt at investere i skudsikre vinduer af samme årsag.

https://newspeek.info/hundredvis-af-laerere-vil-laere-at-skyde/