Dec 4, 2017

Finans.dk | 3. Dec 2017 | Danskerne dumper Danske Bank på troværdighed og rådgivning | .. Sådan lyder dommen, når man spørger danskerne, og det har konsulenthuset Voxmeter netop gjort i en undersøgelse baseret på 39.000 interviews .. | Blogger: Med andre ord, de 3 største danske elitebanker, DUMPER!! (hvidvaskmafiaen). Måske er danskeren, begyndt at våge op til dåd? Tilliden er ihvertfald væk til de arrogante Rothschild/GoLDMaN SLaCKS generaler, som sidder højt oppe på de forgyldte aktieoptions-piedestaler, godt beskyttet af inderkredsens 423 mandshøje Elitenetværk, samt den danske Wall Street-bankers-slave-fyrste, One-World-Order repræsentanten, Brian Mikkelsen, der vil have flere helt 'almindelige danskere' ind på aktiemarkedet. Det er selvom, de amerikanske medier nu er begyndt at rapporterer, alle verdens finansmarkeder er manipuleret via computere og klart baseret på calculus, financial market strategy. Et scam, som har stået på i århundrede, men ingen gør noget ved det. Erhvervsminister Brian Mikkelsen har også bestemt, at Danmark kan gå med i EU's banksamarbejde uden en folkeafstemning (Agurketids-manøvre!). Ministeren ønsker også et kontantløst Danmark. Brian Mikkelsen holder stadig fast: Vil stoppe »mobningen« af banker og realkreditten.. PENGESKABELSEN -- Det, mange ikke er bekendt med, er, at Henrik Sass Larsens Mened om Pengeskabelsesprivilegiet! (bevises af partiet JFK21 - JordenFrihedKundskab) .. Anders Samuelsen er ikke bedre og mener, at det er Nationalbanken, og ikke Danske Bank, som trykker vores penge (han aner ikke hvad digitale penge er) .. Eva Kjer Hansen, snakker udenom og henviser til Grundloven .. Rasmus Jarlov, virkede spejlblank og aner ikke hvad Federal Reserve System, Fed, USA's centralbanksystem, er for en fisk .. Joachim B. Olsen er til UG ('lidt' imponeret) .. Kristian Thulesen Dahl, spiller gammelsmølf og tror på det nuværende system .. Frank Jensen, tidl. medlem af bestyrelsen af Nationalbanken, snakker udenom, ligesom, Thulesen Dahl (ved han noget om pengeskabelsen?) .. Pernille Vermund Gere, havde ikke sin politik klar og ville ikke drøfte noget (så, hun ved heller ikke noget) .. Pernille Skipper, anti-kapitalisten, ja ja, hun er faktisk slet ikke så dum (UG UG Plus Plus) .. Uffe Elbæk, ved faktisk også (lidt) besked (nååå, der er nogle politikere som kan) .. Anders Stjernholm Alternativet, stor tilhænger af Gode Penge og en reformering af pengeskabelsen (SÅDAN - VINDEREN) .. Jim Visionær Kristensen, ved sgu også besked (virkelig klog på området)... |

»Vi kan se på tværs af undersøgelser, at vi er gået frem på den generelle kundetilfredshed i de senere år, og det er vi glade for. Når det så er sagt, er der fortsat nogle parametre, hvor vi ikke er der, vi gerne vil være,« siger Thomas Mitchell, privatkundedirektør i Danske Bank, i forbindelse med en ny imagemåling fra Voxmeter. Foto: Niels Hougaard
LÆS VIDERE: https://finans.dk/finans2/ECE10074410/danskerne-dumper-danske-bank-paa-trovaerdighed-og-raadgivning
*********************************************************************************


Debat i Folketinget om pengeskabelse (..)..(uddrag fra nyhedsbrev JFK21 21.1.2017) 


https://www.youtube.com/watch?v=IsZCLZL2b2k&t=275s


(Mads Palsvig til Henrik Sass Larsen) -- Her bliver du stillet spørgsmål om ”pengeskabelsen” og ”pengeskabelsesprivilegiet” (et ord du selv så fint introducerer) af unge Lisbeth Bech Poulsen. Hun er fredet.  


Er det derfor du står og begår mened fra Folketingets talerstol? Er du truet? Får du kassen for det? For DKK 80 Mia om året er der naturligvis sagtens råd til 179 konti i Panama, ikk’?

Mere Info hvis der skulle være enkelte vildfarne læsere, som ikke ved hvordan pengeskabelsen foregår:

Nationalbanken producerer kun seddel og mønt (5% af pengemængden). Resten, de såkaldte digitale kontopenge (95% af pengemængden), som vi har på vores dankort og som bankindestående bliver produceret af pengeinstituterne uden nogen som helst form for begrænsning eller statslig kontrol.
Det foregår (som du ved!) hver gang en bank, sparekasse eller andelskasse udsteder et lån til en virksomhed eller person. Når den samlede mængde af lån stiger i landet så stiger pengemængden. Når låntagerne betaler lånene tilbage, så falder pengemængden. Det er så enkelt! Og dermed er magten over, hvor stor økonomisk aktivitet vi skal have i Danmark, og hvem der skal blive rige og fattige fuldstændig privatiseret! Som du ved!....(..)..


PERSPEKTIV 2016 Pengeskabelsen (English CC)