Dec 25, 2017

DR Nyheder | 25. Dec 2017 | Dronning Elizabeth hylder terrorbyer | .. Den britiske monark ser frem til at byde nye medlemmer af kongefamilien velkommen i det nye år .. | Blogger: Beklager at sige det ligeud, som jeg plejer 😲, men verdens 3 mest magtfulde kvinder er; Crooked Hillary Clinton, Hitlers datter, Angela Merkel samt Dronningen af illuminati-grenen og leder af det Sataniske udvalg, 'The Committee of 300'. De er dog IKKE søde gamle tanter, som ønsker alt godt for menneskeheden. Du ryster sikkert på hoved, men hvis du føler, at disse kvinder 'kan' være lurendrejere og der findes en anden form for virkelighed bag denne glimmerfacade, hvor flasken peger på Falske Flag begivenheder, så undersøg selv sagen... Benyt dog aldrig Google, men Duck Duck Go søgemaskinen... |

Dronning Elizabeths juletale er optaget, og den sendes senere i dag i Storbritannien og 51 Commonwealthlande. (Foto: Torben Christensen /Scanpix © John Stillwell)

Dronning Elizabeth II hylder i sit årlige julebudskab byerne London og Manchester for deres håndtering af ekstremisters terrorangreb tidligere i år.

- Det har været mit privilegium at besøge unge overlevende fra angrebet på en koncerthal i Manchester, sagde monarken i sin juletale, der er optaget og sendes senere i dag i tv i Storbritannien og i de 51 andre Commonwealthlande.

Ved angrebet i Manchester blev 22 mennesker dræbt, og London er rystet af angreb to gange.

- Jeg betegner mit besøg hos overlevende på et hospital som et privilegium, fordi de patienter, som jeg mødte, var et forbillede for os alle i kraft af deres tapperhed og modstandsvilje, siger hun.

Dronning Elizabeth priser også sin mand, den 96-årige prins Philip, som tidligere i år trak sig tilbage fra de fleste af sine offentlige pligter. Hun roser blandt andet Philip for hans "stærke støtte og unikke humoristiske sans".

Det er første jul, hvor familien er sammen med prins Harrys forlovede, den 36-årige skuespiller Meghan Markle.

I sin relativt korte tv-tale siger dronning Elizabeth, at kongefamilien ser frem til at byde nye medlemmer velkommen næste år - en øjensynlig henvisning til Markle og til en baby, som prins William og hans kone venter i foråret.

/ritzau/