Dec 20, 2017

Berlingske | 20. Dec 2017 | Antallet af fattige indvandrerbørn stiger voldsomt: »Vi kan være på vej mod et etnisk proletariat« | .. Den relative fattigdom vokser år for år i Danmark. Især børn af indvandrere og efterkommere er ramt af den lave integrationsydelse fra 2015, siger CEPOS. På et år er der kommet 9.300 flere fattige børn i Danmark .. | Blogger: Skændsel 😲😣😤😡 - eftersom Danmark er blandt de rigeste i verden målt på befolkningstal og BNP. Det kan vi takke de racistiske toner og retorikken fra politikere samt den lave Integrationsydelse, som skaber fattige blandt indvandrere og efterkommere, som stort set ikke kan overleve, fordi vi i Danmark, ønsker at forblive - Aryan "master race.". Hvis du stadig er i tvivl hvor rige vi er, så gror der 1000 milliarder (ca DKK 1.045 Mia) hvert år på pengetræet i Finansministeriet.. 'Jamen, det er jo de offentlige udgifter/de offentlige finanser, som ingen kan røre ved' - må jeg være fri. Finansloven er bare fup - de snakker om sølle 2 mia. kr. (frem og tilbage) - Rød og Blå blok laver skue-demokrati hvor de skændes om DKK 2 Mia på Finansloven, mens bankerne udsteder og bestemmer, hvem skal nyde gavn af DKK 80 Mia.kr..(Enig med Mads Palsvig). Det er altsammen skuespil for galleriet. #Stoejberggaten er for længst trådt i kraft. Danmark er det mest hadefulde land samt arbejdsomme i verden, derfor retter politikerne sig ind efter borgerens ønsker og derfor bliver der samtidigt skabt fattige og har man job, så er man 'safe', har man ikke, må man gå i forrådnelse. Endnu værre, er man udlænding, som er den værste belastning for kommunerne, som eksistere.. Venstres medieombruste og skandalekorrupte indenrigsordfører, Carl Holst: Flygtninge skal have kursus i kristendom og danske værdier... Læste en artikel som har overskriften: 'In Norway, Racism Is Losing. Here’s Why -- The Scandinavian success comes from focusing on economic justice and making immigrant success stories more visible'... Måske skulle vi tage op til Norge og lærer lidt fra vores, brothers in arms...🙏 |

Kronprinsesse Mary var i dag i Gellerup ved Århus for at se på Intergration.
Foto: Ernst van Norde

Det vælter i år ind med ansøgninger om julehjælp til Mødrehjælpen.

Allerede midt i december kunne den humanitære organisation melde om 20 procent flere ansøgninger i forhold til sidste år .

Og ser man på statistikkerne, er der ikke uden grund. En helt ny opgørelse foretaget af den liberale tænketank CEPOS viser, at antallet af såkaldt relativt fattige siden 2014 er vokset med 17 procent eller i alt 7.200 personer.

Alene på et år fra 2015-2016 er antallet af relativt fattige vokset med 2.600 personer eller cirka fem procent, så der i dag er 50.100 personer i Danmark, som betegnes som relativt fattige.

Cheføkonom i CEPOS Mads Lundby Hansen kalder det for en »relativt stor stigning«, der er sket.

»Det er i høj grad indvandrere og efterkommere, der udgør stigningen, og det skyldes først og fremmest indførelsen af den lave Integrationsydelse, som gives til personer som kommer fra lande, hvor levestandarden ikke er så høj, og hvor man oplever rigtig fattigdom,« siger han.... [LÆS VIDERE]

https://www.b.dk/politiko/v-ordfoerer-flygtninge-skal-have-kursus-i-kristendom-og-danske-vaerdier
http://www.yesmagazine.org/peace-justice/in-norway-racism-is-losing-heres-why-20171215