Nov 6, 2017

Verdensalt | 6. Nov 2017 | Er kongehuset korrupt? Det koster et kongerige - »Det Hemmelighedsfulde Urørlige Selskab« | Blogger: (Hentet fra Kendte.dk, Information.dk, BT, EB og andre medier) ""Kongehuset koster mellem 400-500 millioner kroner årligt for skatteyderne""... Medlemmer af kongehuset tager imod rejser, jagter, dyrt tøj, tasker og kunst fra gavmilde givere (er det iorden?)... Kongeskibet brugt til privat fest -- Regentparret har tre gange brugt Kongeskibet til såkaldt "uofficielle kongelige sejladser". De tre sejlture har kostet skatteyderne den nette sum af 5,1 millioner kroner. Kongeskibet er blevet brugt til tre sejladser for regentparret – som i bund og grund kan betegnes som rent private gøremål. Det skriver Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt i en række tal for Forsvaret... Gråsten: Landbrug & Fødevarer er sammen med 19 virksomheder fra fødevareklyngen, heriblandt Essentia fra Gråsten, på et besøg i Japan for at skabe forudsætninger for et endnu stærkere handelspartnerskab. Kronprinsparret har sat sig forrest for besøget, som bliver bakket stærkt op af flere ministre herunder miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) og udenrigsminister Anders Samuelsen (LA). Essentia, der laver proteiner, er en del af historiens største erhvervsfremstød i Japan, hvor i alt mere end 50 virksomheder deltager (den magtfulde landbrugslobbyisme)... Den nye bog omkring Kronprins Frederik, Under Bjælken, som ifølge kongehusekspert Trine Villemann (24syv, Det, vi taler om) er det rene spin og noget af en historieomskrivning, som udelader en hel del saftige detaljer (Fik de unge prinser ""tæsk"" af Papa? Det siges, at Frederik er fuldstændigt traumatiseret af tæsk og gemte sig, når han hørte Papa's trin på gangen. Måske derfor han ikke ønsker at være Konge og Mary har bæret på ham i alle disse år?)"..Kronprins Frederik om kritik fra pressen: - Aldrig har jeg været udsat for så hårdt psykisk pres.." 🙈🙉🙊 Under søndagens Hubertusjagt i Dyrehaven kom en official slemt til skade, da han blev ramt af en hest i høj fart, mens Mary panikkede og gemte sig, så ""alle"" børnene, det hele... Grevinde Alexandra første hårde arbejdsdag - elever gik fra undervisning. Grevinde Alexandras medforfatter måtte stille spørgsmålene, da eleverne forsvandt ved eks-prinsessens debut på Indiana University Bloomington... ""Er prins Henrik dement?"" Som jeg antyder i overskriften, så tror jeg det ikke! Det er en undskyldning fra kongehuset, for hans dumheder i tide og utide. Hvis han virkelig var dement, ville dronningen øjeblikkeligt abdicere og passe sin syge mand, gør hun ikke det, er spørgsmålet pludselig, er det hende, eller ham der er dement? (kommentar fra nettet)... |

Er kongehuset korrupt? (Blogger: Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd. Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning. Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik. Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden. Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen. Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i US. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. "Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den")

Medlemmer af kongehuset tager imod rejser, jagter, dyrt tøj, tasker og kunst fra gavmilde givere. Her er det dog prins Henrik, der har inviteret gæster på jagt i statskoven Grib Skov. Linda Johansen (information.dk)