Nov 21, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab | 21. Nov 2017 | ~ JFK dag ~ | .. I ønskes alle en god valgdag alle jer JFK'ere. Tak for alle vælgererklæringerne, som strømmer ind i en lind strøm. JFK anbefaler at blive hjemme eller at stemme på Schiller Instituttets Venner. Husk i dag er det den 21. også kaldet "SKAF EN VÆLGERERKLÆRING-DAGEN". Snak med et familiemedlem, en ven eller kollega. Pas på dem der er på .. | Blogger: Jeg stemmer ihvertfald ikke, det vidste jeg på forhånd. Oveni seksuelle eskapader, korruptionsskandaler, fiflerier, pamparier, hemmelighedskræmmerier, selvtægt, tæskehold, flid, snyd og bedragerier - mere modbydelig valgkamp, skal man lede længe efter... PS: verdensalt.dk er blevet censureret på Google Plus+, nu har jeg lige opdaget, at min tæller på hjemmesiden, næsten går baglæns (Spike in Traffic - 1 uge - nogle gange 5.000-10.000 hits Addthis app) , men tælleren står stille. Da jeg IKKE er afhængig af dopamin-monsteret, som hele tiden prikker til mig over likes eller tilkendegivelser, men vil alligevel takke Google/NSA og Deres AI censorings-makine for at have kunne have hjulpet mig af med mine tics og dårlige vaner... |

Hvem er Q?
I ønskes alle en god valgdag alle jer JFK'ere. Tak for alle vælgererklæringerne, som strømmer ind i en lind strøm.

JFK anbefaler at blive hjemme eller at stemme på Schiller Instituttets Venner.
Husk i dag er det den 21. også kaldet "SKAF EN VÆLGERERKLÆRING-DAGEN".
Snak med et familiemedlem, en ven eller kollega.
Pas på dem der er på
..stadie 1 "Benægt" - de lider af sindslidelsen Cognitiv Dissonans,
som man får af at se årevis af fake news på DR og TV2.
I denne gruppe er en klar overvægt af akademikere, eftersom hele uddannelsessystemet excellererer i samme hjernevask. Og har man investeret 20 år af sit liv på en uddannelse, så skal der meget til at erkende, at man er blevet løjet for hele sit liv. Derfor anbefales det at henvende sig til dem man kender, der har gået færrest år i skole. Jeg taler af bitter erfaring, jeg har 2 universitets uddannelser + diverse internationale eksaminer, og jeg var både zionist, anede intet om "deep state"/CIA's forbrydelser imod menneskeheden, samt hvorledes penge blivver skabt (til trods for cand jur + HD (Fin) samt 30 år som international investment banker i London og Hong Kong) indtil jeg var i slutningen af 40'errne.
Dette er stadiet, hvor folk leende vil kalde dig "konspirationsteoretiker" eller "sølvpapirshat".
Disse "fine" ord har de lært af deres handlers/controllers/statan/den danske version af "deep state"/logeaffaldet. Her svarer man dem blot: "Hellere konspirationsteoretiker end kollaboratør".
Det får dem i en 5 minutters tranche ude af stand til at sige noget. Deres system kortslutter simpelthen. De bliver først i stand til at operere igen om aftenen, når de er blevet rebootet, af den spinnende i tranchebringende dejlige velkomstmusik og blå og røde farver og figurer der kører rundt i cirkler på fake news DR's TV-avis efterfulgt af 30 minutters beroligende løgne.


Mit råd hvis du møder en på stadie 1, gå hastigt videre. Evt. bed dem slå Operation Gladio op.
Pas også på dem der er
 
..på stadie 2 - "Vrede", de lider af sindslidelsen Stockholm Syndrom.
Disse er stærkt medtaget af ovennævnte bevidste hjernevask (slå operation Mockingbird og MK - Ultra op), og deres begyndende opvågning er så smertefuld, at sammenligne med en narkoman på afvænning, de agerer som sindssyge med helt ude af kontekst vredesudbrud og vil kalde dig øgenavne, hvoraf nogle af dem kendte du sikkert ikke engang i forvejen.
Mit råd hvis/når du møder en på stadie 2, gå hastigt videre. Har du brug for selvforsvar imod et meget groft angreb, så sig tryllesætningen: "2 FLY og 3 TÅRNE, hvad er du? Idiot?". Den får dem altid til at gå i en selvreflekterende tranche ude af stand til at sige noget i 5 minutter. Ude af stand til at operere før samme reboot, som beskrevert ovenfor. Virker hver gang. Prøv det evt. hvis du orker.
Når du støder på folk
..på stadie 3 - "Forhandling" også kaldet "Tilfældighedsteoretiker"-stadiet, er du nået til et niveau, hvor du kan begynde at tale med dem, men det kræver at du har god tid, meget god tid.
Der er ikke grænser for hvor mange one liners folk har lært, du skal modbevise med facts, som de oftest nægter at checke (fordi de ved godt at du har ret). Men ofte vil folk på stadie 3 dog kunne overtales til at checke enkelte af dine facts. Det er svært, men det sker. Giv dem nogle facts de skal checke og så hver gang du ser dem, spørg om de har undersøgt det på en venlig imødekommende måde, lidt ligesom du gør, hvis du skal tæmme en vild hest, gå langsomt hen imod dem sidelæns, smil, kig dem ikke direkte i øjnene for længe ad gangen, det er vigtigt de selv vælger at slå facts op. Giv dem tid.
Tvinger man dem til at slå facts op, gør de som en sky vild hest, hvis man bevæger sig for pludseligt, og løber væk i rasende gallop, ofte ser man dem ikke igen. Så det er muligt med folk på stadie 3, men svært og megen tålmodighed er nødvendig.
De stakler der er nået til
--stadie 4 - "Depression", er mennesker, det er gået op for, hvorledes de er blevet løjet for, og har i den grad brug for at blive løftet op, så de kan klare at "rejse" (for nu at bruge nudansk slang) til stadie 5, vær god ved dem, fortæl dem om hvordan alle JFK's mærkesager er gode for JORDEN, giver dem mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr eller natur, samt er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom.
Vis dem at der er en måde, det kan gøres på til gavn for alle, og forklar dem at de psykopatiske magthavere er færdige, de er kun ganske få, problemet er alle kollaboratørerne, men dem vækker vi een ad gangen, og når nok er vågnet op, så laver en "ny verdensorden", som de psykopater så gerne vil have, men ikke deres verdensorden med diktatur, chemtrails, dræbende vacciner, forgiftet mad, eugenics, udplyndring via privatiseret pengeskabelse og non stop krige. Men en verden som viser hvor ufatteligt rig JORDEN er. Der er rigeligt nok til alle. Den eneste grund til der er mangler noget sted i verden, er skabt af de psykopater, der styrer Vesten.
Alle der er på
..stadie 5 - "Accept" er klar til at høre om JFK. Læs hele partiprogrammet på www.jfk21.dkog tag nogle mærkesager, som du ved interesserer dit familiemedlem, ven eller kollega, der er nået til dette stadie. Her vil der være tæt på 100% succesrate.
Eftersom alle gode mennesker inderst inde er JFKere, fordi alle gode mennesker ønsker at leve i et land hvor lovene gavner JORDEN, giver dem mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr og natur, samt er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom.
Husk blot een vælgererklæring, så har du "fyraften".
Og i aften i stedet for at se fake news DR, så tun ind på YouTube kanalen JFK Universityhttps://www.youtube.com/watch?v=8L3UWvli9Gg&list=PLEgrS-KSTTHOKeqvK7QvaZCExlWqhktqN&index=1&t=121s

og se en enkelt video.
Happy hunting
Mads Palsvig, formand
PS
PPS
PPPS
PPPPS
Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*