Oct 21, 2017

Greenpeace | 20. Oktober 2017 | 💓En sejr for både skov og mennesker💓| .. Resolute Forest Products - Canadas største virksomhed inden for skovprodukter - har tidligere sagsøgt Greenpeace for svimlende 1,5 milliarder danske kroner og har forsøgt at tegne et billede af os som en kriminel mafiaorganisation - simpelthen fordi vi har kritiseret deres påstande om bæredygtig skovbrug. Men den amerikanske distriktsdomstol i Californien har nu AFVIST retssagen! .. |


Vi har gode nyheder - rigtig gode nyheder!

Resolute Forest Products - Canadas største virksomhed inden for skovprodukter - har tidligere sagsøgt Greenpeace for svimlende 1,5 milliarder danske kroner og har forsøgt at tegne et billede af os som en kriminel mafiaorganisation - simpelthen fordi vi har kritiseret deres påstande om bæredygtig skovbrug.

Men den amerikanske distriktsdomstol i Californien har nu AFVIST retssagen!

Det er fantastisk nyt og en stor sejr - ikke blot for os, men for ytringsfriheden og verdens enestående skove mod nord. Vi håber, du vil være med til at dele den gode nyhed med dine venner eller familie på Facebook.

Uden mennesker som dig, der støtter vores arbejde, ville vi ikke være her i dag. Sammen har vi gjort det klart, at denne retssag var et kynisk forsøg på at lukke munden på Greenpeace og dem, der kritiserer den destruktive skovdrift. Noget vi ikke kan acceptere.

Nu skal Resolute ændre praksis og skabe en bæredygtig vej fremad i deres skovbrug. Dog har de sagt, at de vil genoptage retssagen og fortsætte den igangværende retssag i Canada. Men de bør stoppe op og tænke sig godt om. Vil de selv, skoven og samfundet være bedst tjent med yderligere fire års retssager? Eller vil de indse, at de bliver nødt til at lytte til kritikken og finde en løsning for at beskytte skoven?

Vi vil gøre alt for, at det sidste bliver tilfældet og fortsætte med at lægge pres på Resolute for, at de dropper retssagen mod Greenpeace Canada og kæmpe for vores allesammens ret til at ytre os frit og kritisk. Verden har brug for de store, enestående skove mod nord, så endnu engang tusind tak for din støtte!
De bedste hilsner
Alle os fra Greenpeace Danmark