September 27, 2017

Verdensalt | Reblog | 27. September 2017 | Essensen af ubetinget næstekærlighed til alle medmennesker - også til dem som er udenfor familiecirklen |

Kærlighed til dyr og børn er uforenelige, men
næstekærlighed til andre, er en anden sag
Udgivet første gang den 27. Juli 2014, af Verdensalt.dk

Lad os først kigge på tilstanden; Ubetinget Kærlighed der rummer så meget positivt energi og så kraftfuld og transformerende, at følelser som sorg, vrede og magtesløshed kan bruges som våben til forløsning, der pulveriser i mødet med denne enorme kraft.

Det er ubestrideligt vigtigt, at udvise ubetinget kærlighed til alle mennesker på jorden lige nu


Hvad er essensen af ubetinget kærlighed til andre, end os selv? Min definition på Ubetinget Kærlighed er, at bekymre sig om lykke for et andet menneske, uden tanke om, hvad vi selv kan få ud af det. Det er ubetinget kærlighed, når andre mennesker bekymrer sig om vores lykke - betingelsesløst. Det er et fortolkningsspørgsmål,  hvad kærlighed og ægte kærlighed er for en størrelse, dog er det sådanne at, ubetinget kærlighed, giver dig mulighed for at elske dig selv først, så du har styrken i ​​hjertet og sind til, at give det samme til en anden person.

Venner og familie kan være helt åbne og ubetinget med deres kærlighed til dig, men det er temmelig sjældne; vi er programmeret til at være betinget, at forvente noget til gengæld for vores kærlighed. Tør næsten sige med sikkerhed, at vi begrænser os selv til en vis grad på næsten al vores kommunikation og interaktion. Vi er helt konkret konditioneret til kun give kærlighed, når det er gengældt, og oftest i henhold til, hvem og hvordan vi mener, fortjener vores kærlighed. Ubetinget kærlighed er ikke et lån, som skal tilbagebetales, men er en gave fra hjertecenteret - en gestus, hvor kun Du, kan yde og få fordel, direkte.   
Hørte Radio24Syv's udsendelse 25 Juli 2014 (Uenigheden) , hvor Gertrud Højlund tog emnet 'konflikter' op, Kristeligt Dagblad kan berette, at hver tredje dansker har oplevet konflikter med deres forældre, som har påvirket relationen.
Det er vel nok en af de største betændte områder, som kun skaber mere debat, når vi træder ind i den diskussion, jo længere Gertrud forsøgte at træde vande og gøre emnet spiseligt og neutral, var der allerede sms beskeder fra lytterne som tændte bål og brand.

Jeg har selv mistet en datter som følge af moderens had, smålighed, hævn, indoktrinering, kontrol og foragt og min egen afmagt, opgiven, tøven og ubeslutsomhed. Kender også flere, som når de støder på problemer i familierelationer eller venner, så kutter de forbindelsen, forbi man helst vil være foruden. Men løser det, at smide sin relation væk, for evigt? 

Vi har nok i os selv, vores ego, INGEN skal have lov til dømme, trodse eller modsige os, det er ikke længere en nødvendigt, at have relationer til vores biologiske familie. Vil ikke kommentere hvorfor, fordi alle har en mening om 'hvorfor'. Vil hellere tage et udgangspunkt i vores sind og hjerte, hvis vi handler efter dem, skal vi ubetinget tilgive og overgive os til kærlige intentioner og dermed overdrage, at afgive vores afmagt og fortvivlelse. Lad tvivlen komme den anden part til gode - uanset hvilken konsekvens det medfører, har du nu givet din ubetinget kærlige intentioner ud mod universet.

Som et eksempel, hvis det er familiekonklikter, vores handlemønstre, dybe fælles træk, stammer fra vores arvemasse, som vi aldrig kan løbe fra. Vi nedstammer fra vores forældre, vi kan elske det eller hade, men ligefrem droppe vores relationer til dele eller helt til familien, skaber store ringe af negative spor efter sig, da det faktisk går ud over rigtigt mange andre i og udenfor selve familien. Tænk over det.

Jeg mener, familie, venner og andre relationer, som vi alle omgiver os med, bliver tiltrukket af, er sat i denne verden, et aftryk, et blueprint, en guddommelig master plan, for give dig den værdi, skubbe til dit højere SELV eller give dig viden, for du selv kan lære nogle ting, og komme videre med din egen master plan. 

Når vi bliver ved, med at fornægte os selv, smide menneskelige relationer væk som det var affald, mister vi noget værdifuldt, problemer kommer jo alligevel op til overfladen i form af, afmagt, dårlig samvittighed, og en følelse af identitetstab og samhørighed - især når det er familien.   Tænk på, for at fastholde kærlige relationer, som en handling, ikke en følelse. En følelse er noget, vi får fra nogen, og når vi stopper at modtage, ændre vi ofte vores adfærd - negativ amputeret. Hvis vi er nødt til at gøre noget, handle, eller opføre os på en bestemt måde, for at modtage kærlige relationer - gør vi en forskel, mod positiv konflikthåndtering

I stedet for, når du begynder at tænke på kærligheden som en adfærd, bliver belønningen den følelse, du får, når du handler på en bestemt måde, ikke når en anden handler på en bestemt måde(reaktiv og genstandsbetinget). Du kan nu fortsætte med at handle med denne adfærd hele tiden, uanset hvordan andre mennesker opfører sig - det bliver en handling af generøsitet.
"kærlighed er ikke kærlighed, undtagen når den er generøs". Følelser kan ikke vare ved, men du kan forny dem kontinuerligt med nye aktioner. - Da Stephanie Dowrick
Næste kapitel - ubetinget kærlighed og spiritualitet .....  

Ubetinget kærlighed og Spiritualitet


Den Guddommelige Moder Mary snakker om den universelle og ubetinget kærlighed, som Ascension er. Hun fortæller os, at vi er på en kritisk skillelinje med kaos på Moder Jord og det, at elske essensen og guddommeligheden til alle væsener, herunder mennesker, uanset om det indbefatter had, misundelse, kontrol, grådighed og smerte som kommer op til overfladen nu, men er en del af planen. Hun understreger behovet for at afstå, fra at dømme andre og udvide vores kærlighed til dem i stedet.

Den spirituelle plan, hvad der forventes af os via vores guddommelige Moder Mary og vores opstegne mestre. Hvad kræves det af menneske-fællesskabet, hvis vi betragter os som Oneness. Begrebet tid er kun eksisterende hos os mennesker, derimod er ved at løfte frekvensen på Moder Jord (Gaia) i os alle, skaber vi det der skal til for at føde den ubetinget kærlighed, men medmindre og indtil vi løfter frekvensen af vores planet til den højere dimension, kan vi ikke garantere, de positive forudsigelser, men velstand, trivsel og vores virkelige historiske sandhed kommer frem i lyset, for os alle.

Min spirituelle fortolkning - have overskud og rumme andre, fordomsfri, udvise neutralitet, omsorgspligt, slippe kontrollen, slå følelsesregisteret fra - kald det hvad du vil - Ubetinget kærlighed til alle, er ubetinget kærlighed til alle, uanset hvad som står i vejen foran os ... Familiestridigheder, forskelligt syn på religion, dårlig karma/energier fra andre, folk som forudretter eller traumatiserede, bekriger hinanden, er faktisk ingen undtagelse.

Det indbefatter også dem som bekriger hinanden i Fx Israel og Palæstina. Vi er alle mennesker, mange soldater skal følge ordre og handlingerne, eftervirkninger posttraumatisk stress eller ej, indoktrinering til had, samvittighed og tilgivelse er nødvendigt for alle mennesker på jorden, som er skabt af kærlighed, og derfor også skal behandles med kærlighed.   

Ubetinget kærlighed, udsendes helt og sin enkelthed fra hjertet, ikke med et halvhjertet forsøg. Alle ved godt, at give noget uden at forvente at modtage noget retur, er en ubetinget kærlighedserklæring af medmenneskelighed. 

Mahendra Trivedi siger, at hvis du ønsker at være et rigtigt menneske, forvent ikke en ubetinget kærlighed fra andre mennesker. Den guddommelige Moder er klar til at give dig den ubetingede kærlighed som din biologiske mor har givet dig, da du var barn. Nu har Din mor, afsluttet sin rolle. Nu venter den guddommelige Moder på dig

Jeg insisterede på at se alt som et spørgsmål om timing. Og det er altså ikke. Mahendra Trivedi siger, at folk søger efter betingelsesløs kærlighed i deres forskellige partnere og relationer, men undlader, at finde den. Dog vil vi umiddelbart indse og konkludere, at alle relationer var mellem dårlig og værre. 

Så, hvordan kan du nyde et godt forhold? 
Hvor vi kan få den ubetingede kærlighed? 

Den eneste kilde er, sit eget guddommelige SELV.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!