Sep 9, 2017

Nyhedscentrum | 7. September 2017 | Klip kablet og spar op til 10.000 kr. hvert år – begyndelsen til enden på flow-tv |

De færreste er klar over, hvor let det er at skifte tv form og spare tusindvis af kroner hvert år
Har man lyst til at spare en bunke penge hvert år, kan man med fordel at droppe vanetænkningen, og hoppe ud i de relativt simple og billige løsninger, der findes for at se tv via nettet på sin ganske almindelige fladskærm. Det har længe været offentligt kendt, men alligevel tilsyneladende hemmelig viden for mange, at man overhovedet ikke behøver sine dyre TV-pakker hos bl.a. YouSee. 

Antenneforeningerne er i virkeligheden også er helt overflødige. Alt TV, nyheder, serier og film man har lyst til at se, kan hentes via ens egen internetforbindelse, og dermed spare tusindvis af kroner hvert år. Man kan tilmed se tingene, hvornår man vil, pause dem og gå tilbage og se evt. tidligere udsendelser. Har man lyst til at se tingene live, er dette selvfølgelig også en mulighed. M.a.o. er traditionel flow-tv i virkeligheden dyrere og dårligere end de løsninger, hvor man enten via Chromecast, eller et ganske simpelt HDMI-kabel fra sin PC, eller lignende kan hente alt indhold fra eksempelvis alle DR´s kanaler, hvornår man vil og ganske gratis. Netflix, HBO og andre udbydere giver desuden mulighed for at dele ens login med andre, og der er tonsvis af kvalitets-tv man kan hente. Kun ganske få bruger bibliotekernes filmstriben.dk , trods den er helt gratis. Musikvideoer fra Youtube og alt hvad der i øvrigt ellers ligger på nettet kan man se på sit almindelige TV præcis når man vil. De tekniske løsninger er i virkeligheden ret simple, og den eneste grund til, at så mange stadig brugere de dyre tv-pakker og antenneforeninger er fordi mange danskerne er nogle vanedyr. Der er også mange der ikke er klar over, at de ikke behøver at betale til en antenneforening. Loven blev lavet om sidste år.
Var det ikke for mange menneskers vanetænkning og teknikforskrækkelse ville der kun være meget få som postede penge i dyre og i virkeligheden forældede TV-pakker. Man skal dog nok ikke regne med at teleselskaberne og antenneforeningerne gør deres kunder opmærksom på de nye tider; de tjener stadig bunkevis af penge på dyre TV-pakker til en forældet TV-form. Flow tv er en haltende dinosaur, der kun venter på, hvornår det går op for flertallet, at de nye muligheder ligger lige til højrebenet.