Aug 3, 2017

Nyt magasin | KONSPIRATION | Juni-Aug 2017 | Nr. 3 | Tema: “Systemets Whistleblowers” | Udpluk: | Hemmeligt Program - MK Ultra - Kontrol af dine tanker | Hvad vidste russerne om månelandingen? | Robert F. Kennedy skulle dø - Fik syndebuk skyden? | "Falske Flag" - Sådan bliver du fastholdt i frygt | Blogger: Købte den i lufthavnen, samtlige mandeblade er udgået, undtagen Euroman og nu, 'Konspiration' som kan købes overalt... Mødes med Josef Hanji på udgivelsesdagen og kan kun varmt anbefale bladet. Kan købes online eller et bredt udvalg af supermarkeder og kiosker, landet over. Den lille kerne som driver magasinet er der blevet lagt blod, sved og tårer og de gør det udelukkende for at oplyse den danske befolkning. Tidligere lærer Josef Hanji har beskæftiget sig med teorier om 9/11 i ti år. I dag er han redaktør for nyt magasin om konspirations- teorier. Josef er bla. også tidligere bestyrelsesmedlem for Lærerstuderendes Landskreds (2004-2007), foruden bestyrelsesarbejdet har han været også aktiv i De Studerendes Råd på Frederiksberg Seminarium i samme tidsrum. Hans politiske skoling har stået på siden folkeskolen, hvor han sad i elevrådet, pædagogisk råd og skolebestyrelsen. Han har desuden en HF, en HG og 13 års erfaring i at arbejde med børn i alle aldrer. Josef har været aktiv skribent på 180grader.dk og taler på Open Mind Konferencen, 2017. Josef er også tilknyttet Niels Harris, (en dansk musiker og kemiker, lic.scient. og lektor emeritus ved KU) - 9/11-skeptikeren, der nægter at blive kaldt en tosse... |



*********************************************************************************




Radio 24Syv: I dag udkommer magasinet Konspiration for første gang. Bladetindeholder en lang række historier, som for eksempel hvordan filminstruktør Stanley Kubrick forfalskede månelandingen i 1969. Vi taler med Josef Hanji, chefredaktør på Konspiration og Georg Metz, tidligere chefredaktør på Information....


FB Opslag: Helt surrealistisk. Vi har tilladt os at lave et blad der handler om konspirationsteorier. Vores tanke var at indholdet ikke kunne komme bag på nogen, når nu titlen var som den var. Altså KONSPIRATION. 

Hold nu op en støtte og en support. ! Tak. 
Men hold nu bøtte hvor nogle få er blevet usædvanligt provokeret.

Surrealistisk - fordi vi antog at man ville forholde sig til vores indhold, og købe bladet hvis man synes det er spændende at høre om nye teorier eller udviklinger indenfor de kendte af slagsen. 

De rare mennesker der er faret i flindt har ikke engang læst bladet -men synes at vores Facebookside skal omdannes til et forum for dem der "ikke tror på konspirationer" . 

Til dem vil vi gerne sige: KONSPIRATION er et blad - ikke en religion. Vi vil gerne udveklse sysnspunkter - men helst udfra vort reelle indhold, så læs det venligst inden I farer i blækhuset.