Aug 24, 2017

Newsbreak | 24. August 2017 | Hold øje med udslæt og feber: Frygtet virus spreder sig. Læger især på Sjælland skal holde øje med patienter, der kommer med rødt udslæt. Det kan være mæslinger... | Blogger: Åhh Nej, vi skal alle dø af mæslingesyge! Sundhedsstyrelsen, med SSI i hånden, forbereder ny uvidenskabelig »propaganda-kampagne«. Autoritarisme. Enøjet, unødvendigt frygtbaseret lemlæstelse af kroppen. Fup, svindel og humbug! Der svindles med falske fakta-stempler. Den farmaceutiske mafia og deres kreative fidusmagere! Fy da føj for en lugtefrans! Take your pick!.. Til at starte med, jeg har al respekt og sympati for alle som vælger at modtage medicin og vacciner, der forbliver i den tro, at det redder liv. Hak ved det. Derfor vil jeg til stadighed bidrage med min egen holistiske tilgang... |

Et af symptomerne ved mæslinger er et rødt udslæt. Foto: Colourbox.
Læger især på Sjælland opfordres i de kommende uger til at være særligt opmærksomme på patienter, der kan have den smitsomme sygdom mæslinger.

Opfordringen kommer fra Statens Serum Institut, der har fundet to tilfælde af mæslinger hos personer, der bor på Syd- og Midtsjælland.

Den ene er en yngre mand fra Sydsjælland, der er indlagt på Roskilde Sygehus’ infektionsmedicinske afdeling. Den anden – en mand i 30’erne fra Midtsjælland – er ligeledes indlagt på Roskilde Sygehus, skriver instituttet i sit nyhedsbrev onsdag.

De to mænd, der blev smittet i sidste uge, har ikke været i udlandet og har heller ikke kendskab til, at de har været i kontakt med andre med mæslinger..... [LÆS VIDERE]

Fakta er fra SSI: