Aug 18, 2017

Folkets Avis | 18. August 2017 | DF og V vil have DR's bestyrelsesformand til at trække sig – hvorfor tøver Liberal Alliance? Nu truer Socialdemokraterne igen med Rigsrevisionen – DR-ledelsen må da grine røven i laser | .. Liberal Alliance plejer at være strammere, når det gælder misbrug af penge i det offentlige system. Hvorfor vil man så ikke sætte formanden for Danmarks Radio på porten – på hans vagt har misbruget da været omfattende. Og de store partier i regeringen vil jo gerne. Rigsrevisionen har adskillige gange henstillet til DR om tilbageholdenhed i lønudvikling og andre spørgsmål – det har DR skidt højt og flot på. Hver gang .. |

DRs bestyrelsesformand Michael Christiansen. Foto: Lars Schmidt / DR pressefotos
Politik er fyldt med paradokser.

Og med egeninteresser. Og med alle mulige hensyn på kryds og tværs. Og med forhistorier. Og med vennetjenster. Og med ben som er blevet delt ud - eller skal deles ud i fremtiden.

Derfor er politik i praksis sjældent særligt principiel eller - for den sags skyld - helt nem at forudsige.

Mange undrer sig nok for tiden, hvor Liberal Alliance tilsyneladende holder en hånd over formanden for Danmarks Radios bestyrelse, selvom Danmarks Radio under hans formandskab har været en langt katastrofe af misbrug af licens-kroner.

Især undrer Liberal Alliances stædige insisteren på at lade DR-formanden fortsætte til medieforliget udløber, nu da regeringens store partier Dansk Folkeparti og Venstre med god grund udtrykker ønske om at få ham fjernet fra formandsposten.

Nu står Liberal Alliance lige pludselig ret alene i regeringen med ønsket om at frede formanden.... [LÆS VIDERE]

Michael Christiansen og Mette Bock. Foto: Lars Schmidt / DR pressefotos | Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug


Der skal nok noget mere til end trusler om Rigsrevision før DR kommer ned fra den høje hest og retter ind under de regler som gælder for alle andre.

Stort set alle partier prøver lykken med DR-sagen om kulturminister Mette Bock og DR-bestyrelsesformand Michael Christiansen – og alle forsøger de at score billige politiske point ved at puste sig op og spille hårde.

Men Danmarks Radio har igen og igen under den nuværende formand Michael Christiansen vist at de er bedøvende ligeglade med trusler henstillinger fra folketingspolitikere. For det bliver jo altid ved truslerne.

Og Rigsrevisionen?

HA HA.

Helt ærligt. Danmarks Radio har fuldstændig set bort fra tidligere henstillinger fra denne impotente udsender af symbolpolitik.

Ikke bare en gang. Men igen og igen..... [LÆS VIDERE]