Jul 3, 2017

Folkets Avis | 3. Juli 2017 | The tax burden in Denmark is the highest among all OECD countries - hidden from the public's eye | Nu indrømmer SKAT det selv: Danmark har det absolut højeste skatte og afgiftstryk af alle | .. Ny officiel skatteredegørelse gør op med venstrefløjens påstande om at Danmark ikke har højere skattetryk end andre lande i samme liga .. | Blogger: Præcist som når de amerikanske myndigheder, EU eller andre svindel stater udgiver nøgletal om Fx arbejdsløshedsprocenten, nye dekreter eller kompletterende rapporter som ikke skal frem i lyset, benyttes agurketiden, terrorbegivenheder får os til at rette fokus et andet sted. The establishment og de statslige institutioner må sandelig tro vi er et fordummende eller ligeglad folkefærd... |


Af LENNART KIIL - man, 03/07/2017 - 14:37

I ly af agurketiden har Skatteministeriet netop udgivet, Skatteøkonomisk Redegørelse 2017, som kortlægger de danske skatter og afgifter.

Rapporten konkluderer uden tøven, at Danmark set over en årrække har indtaget førstepladsen på listen over OECD-lande med det højeste skattetryk.

I øvrigt kommer rapporten frem til at det samlede skattetryk i Danmark har været nogenlunde stabilt siden 1980'erne. Danskerne har med andre ord været et af verdens absolut mest skatteplagede folkefærd i næsten en halv menneskealder.

Det viser også at de mange skattereformer som ikke mindst borgerlige politikere gør et stort nummer ud af at bryste sig med reelt sat ikke har sænket skattetrykket i landet. Om noget har det samlede skattetryk været svagt stigende.

Hver gang man har sænket en skat, har man blot indført en ny eller hævet en anden.

På den måde har skiftende regeringer kunnet fremstille sig selv som handlekraftige og reformivrige, mens der reelt har været tale om bevarelse af status quo i landet.... [LÆS VIDERE]