Jul 13, 2017

Folkets Avis | 12. Juli 2017 | Husker du hvad Jeppe Kofod foreslog for præcist to år siden? I dag ville han nok ønske du havde glemt ALT om det | .. Politikere er ikke orakler. Faktisk er de ofte dumme i deres selvovervurdering. Men de har magt over os andre - derfor skal vi aldrig holde igen med at udstille deres hovmod .. | Blogger: Der kunne skrives krimiromaner om politikerne, kan blot erindre Jeppe Kofod som var det en bog om 'Gamle mænd og skolepiger'. Tiden er perfekt for psykopater - populistiske politikere er vor tids psykopater. Jeg ved alene 'psykopat' kan associeres med et meget negativ fortegn, men kalder nu altid en spade, for en spade. Psykopater er egoistiske, manipulerende, dominerende og mangler evnen til at føle og udvise empati. Når magten så stiger til hoved som hos mange af vores øverste folketingsmedlemmer, kan det udvikle storhedsvanvid, manglende dømmekraft og forvrænget selvbillede som verdensmand.. Se bare på Mogens Lykketoft som er kaldt 'et totalitært fjols med storhedsvanvid'. Sikkert ganske rammende. Løkke flyder ovenpå som en korkprop, selvom tingene ser sortest ud og bliver aggressivt når nogle siger ham imod. ".. De pæne psykopater fremtræder umiddelbart som intelligente og psykisk sunde mennesker med stærkt kropssprog og intens øjenkontakt. Ifølge psykolog Irene Rønn Lind kan hverdagspsykopaten have et pænt og tillidsvækkende ydre af charme, veltalenhed, aktivt kropssprog og intens øjenkontakt. Det er en tillært adfærd og positive egenskaber, som gør det meget vanskeligt at gennemskue ham. Han har med andre ord lært at ’klæde sig pænt’. Denne forklædning får omgivelserne til at tro, at han er en anden persontype, end han i virkeligheden er..". Har desværre selv haft et mønster hvor jeg åbenbart har tiltrukket visse mænd i ledergrupper og kvinder som partnere med både borderline personlighedsforstyrrelse og andet. Offer-krænker-frelser trekanten, hvor jeg er frelseren. Vi kender jo alle konflikt-trekanten (eller “Dramatrekanten”) og den rolle som spilles i familien og på arbejdspladsen. Mener ikke der findes nogle 'frelsere' i dansk politik, hvis du spørger mig. Hvis du er frelseren og ønsker at ændre en narsissist psykopat/sosiopat/ som altid er en dramaqueen eller offeret selv, så kommer du selv galt afsted. Tro mig... |

Jeppe Kofod. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug

Af LENNART KIIL - tor, 13/07/2017 - 08:53

Jeppe Kofod er et kendt ansigt i dansk politik.

Og han kommer ofte med bombastiske udtalelser og foreslag. Som så mange andre politikere.

Medierne er selvfølgelig altid klar med en mikrofon, men det glemmer ofte at følge op på deres arbejde og se hvad de mange foreslag egentligt blev til og hvordan de udfoldede sig i praksis.

For to år siden foreslog Jeppe Kofod således i forbindelse med Grækenlands øknomiske problemer og en reform af skattesystemets i landet, at:

"Danmark passende tilbyde hjælp til at opbygge et helt nyt skattesystem"

Denne udtalelse og flere andre, han gav ved lejligheden, er blandt andet at finde i en to år gammel Berlingske-artikel.
Allerede dengang havde vi flere gange her på Folkets Avis været inde på de mange store problemer med skatten i Danmark.

Men Kofod mente altså at Danmark skulle bistå med "ekspertviden".....[LÆS VIDERE]