Jul 5, 2017

Folkebevægelsen mod EU | 4. Juli 2017 | Hård international kritik af ny EU-lov om skattely -- 85% af alle selskaber er ikke omfattet af loven | Blogger: Sidder selv i en bank, så ved godt hvilken strømninger, tingene bevæger sig.. Ikke nok med, at EU-lov om skattely smuldrer og de store multinationale selskabers er resistente overfor lovgivningen, de danske Wall Street bankers slave-fyrste, One World Order repræsentanten, Brian Mikkelsen, har bestemt, at Danmark kan gå med i EU's banksamarbejde uden en folkeafstemning (Agurketids-manøvre!).. Hvad betyder det? Det betyder at, en ny køreplan for fuldførelsen af ØMU'en er på plads (Den Økonomiske og Monetære Union). Det betyder, at EU får et massivt magtoverdømme over danske banker. Det betyder, at Den Europæiske Centralbank (forkortet ECB) som er Eurozonens ansvarlige centralbank, samt Basel-komitéen, får total råderum over realkreditten Danmark. Det betyder suverænitetsafgivelse, uanset hvordan Brian Mikkelsen skærer kagen ud. Det betyder, at uanset om vi vil det eller ej, bliver Danmark europæiseret med Euroen som bærende valuta. Bypasse en folkeafstemning, betyder, at VLAK-regeringen kan prostituerer sig overfor EU og danne trop i den fine mandeklub for profit, pleje magteliten og storbanks fordele. Det betyder, at danske Wall Street banker undgår klækkelig selskabsskatter (Danske Bank). Det betyder, at Nordea kan undgå den nye svenske afgift på finanssektoren og at Blockchain-revolutionen skatteteknisk, er bedre. Simpelthen bypasse den danske lovgivning til den finansielle sektor. Det med de skærpede kapital- og likviditetskrav, er fis i en hornlygte. De sætter bare gebyrgribbene i svingninger. Det betyder, at danske banker får fordele, lige inden den STORE nye økonomiske boble, springer, og det gør den snart!! Hvorfor er der ingen som råber vagt i gevær?!! Vi har set at Fælles EU-militær rykker tættere på. Vi nævner os målet, som er; One World Government.. Det tyske politi har lige købt Panama Papers til en værdi på 5,7 millioner dollars (37 mio. kr.), for at jage skattesvindlere. Men hvorfor betale for at få udleveret information fra Panama Papers som allerede er lækket og blevet offentliggjort i det hele taget? Skat har gjort det samme. Det er jo afpresning og bagmænd som scorer en fortjeneste. Totalt ulogisk, med mindre man ved, at der kan indkasseres milliarder, men hvordan ved man det på forhånd? Skat.dk kan ikke finde ud af det, hvordan skal de tyske myndigheder så?. Verden er af lave... |

Rina Ronja Kari og GUE/NGL gruppen mener ikke, at en ny EU-lov om land-for-land skatte-rapportering vil bremse skattesnyd. (Foto: Pixabay).


GUE/NGL-gruppen og en lang række NGOer kritiserer et nyt lovforslag om land-for-land skatte-rapportering, som EU-Parlamentet vedtog i dag. Lovforslaget kritiseres for at være fuld af smuthuller, så multinationale selskaber kan fortsætte deres skatteunddragelse. Rina Ronja Kari kalder loven ‘uambitiøs og mangelfuld’.


Læs videre: http://www.folkebevaegelsen.dk/haard-international-kritik-ny-eu-lov-skattely/

LÆS OGSÅ: Brian Mikkelsen: Ingen EU-folkeafstemning om banksamarbejde
LÆS OGSÅ: German police buy Panama Papers for $5.7 million