Jun 6, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab | 5. Juni 2017 | Nyhedsbrev | .. JFK21: Justin Bieber er satanist og et Falsk Idol. Og så er han en dårlig "Århus-historie" i aften - Ja I har nok modtaget mange Nyhedsbreve med overraskende facts, konklusioner og synspunkter. Her kommer endnu én i rækken. Vi lever desværre i en verden, hvor alt ofte ikke er, som det ser ud til at være. Og langt fra som det BURDE være... Mange har undret sig over, hvorfor vi vil forbyde medlemmer af loger i den offentlige administration, ved domstolene og i Folketinget, og sågar kræve at film, musik og kunst skal rates fra 1-10 for Satanistisk propaganda. Hvorfor ønsker vi i JFK denne form for "vare-deklaration"? Fordi den "moralske relativisme" sniger sig ind overalt .. | Blogger: Hvis du stadigvæk tror, at det blot er Disney Studios og alle deres partnere, den amerikanske Hollywood film, musik og underholdningsindustrien, som er en del af CIA finansieret Luciferiske/Sataniske/Pædofilske agenda, så se blot her hvor mange af dine danske musikidoler, artister, komikere, tv- og radioværter som bejler eller hylder den industri de tilhører (velvidende eller ej) via ' telltale signs' som er direkte illuminati signaler. Jeg er ked af at ødelægge nogens naive forestillinger, jeg har studeret dette fænomen i snart ti år. 'The Roc Sign' (Pyramiden) er den mest kendte, lige efter kommer EL DIABLO ("Den Hornede Gud" - check billeder fra Medina til Simon Jul), TRIPLE 6 (666 tallet med nullet over øjet) til HIDDEN EYE (det altseende øje - Fx 'The Lord of the Ring'). Mange danske artister er også begyndt at bruge det dæmoniske MOCKING TONGUE (Har faktisk mange betydninger fra flabethed, afsky, legesyge, flirt eller direkte seksuel provokation). Miley Cyrus har gjort det i årevis, men også Albert Einstein.. For at forblive i underholdningsindustrien er alle (ALLE) underlagt en vis dagsorden, ellers bliver man smidt ud og kan ikke tjene penge. Sådan er det bare. Du skal ikke tage mit ord for givet, undersøg selv sagen... For at få det fulde udbytte, hvormed Mads Palsvig konfrontere verdenssituationen fra det nystartet parti, JFK21 - JordenFrihedKundskab, og som privat borger, skal man være tilmeldt... |


(..)...  "JUSTIN BIEBER THE SATANIST"........ er navnet på denne dokumentarfilm.... 

Heksen på DR promoverer uduelige tabere som Falske Idoler bare de har et dystopisk verdensbillede og er villige til at tilbede Lucifer ligesom Justin Bieber, Medina, Lady Gaga og alle de andre perverse sell outs.

Disse falske idoler kommer IKKE frem på grund af deres talent. De kommer frem fordi de er villige til at promovere en Luciferisk agenda. Og bogstaveligt gøre ALT deres "handlers" beordrer dem til. Og når jeg siger alt så mener jeg: ALT!. Heksen på DR er en af Uber-præstinderne i denne Satanistiske Cult.

Hvordan Heksen kan slippe afsted med at bruge STATS-TVUNGE-LICENS-MIDLER til at finansiere SATANISTISK PROPAGANDA må være noget for et_#RETSOPGØR.......

Her ser i eksempler på promovering og hyldest af "Den Hornede Gud"....i.e. Lucifer/Satan.........og HUSK alle disse FALSKE IDOLER er promoveret af HEKSEN på DR og er i gæld til hende og det Luciferiske system hun så velvilligt repræsenterer og kollaborerer med:

Herunder et lille udsnit af JFK21's nyhedsbrev:

Check også dette link: https://www.illuminatirex.com/illuminati-signs/














Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is: