May 24, 2017

Greenpeace | 24. Maj 2017 | Greenpeace har brug for din hjælp! |


Der er brug for mennesker, som vil være med til at stå vagt om vores skove og beskytte vores fantastiske planet - og som siger fra, når naturen lider overlast.

Lige nu forsøger Canadas største tømmerselskab, Resolute, at lukke munden på os som organisation ved hjælp af dyre retssager og et sagsanlæg på halvanden milliard danske kroner. Hvis de vinder, vil det få store konsekvenser både for Greenpeace og for alle andre organisationer, der kritiserer store virksomheder.

Jeg håber virkelig, at du vil stå sammen med os for vores skove og retten til at sige fra - vi har mere end nogensinde brug for din hjælp!
Her er tre ting, du kan gøre:


1. Vær med fredag den 2. juni kl. 16:00 i Ørstedsparken i København. Mellem parkens store, gamle og smukke træer arrangerer vi en picnic og tager sammen et billede, der skal overrækkes til Resolutes vigtige kunder i forlagsbranchen.

Sammen med lignende billeder fra resten af verden, skal det vise dem, at mennesker over hele verden står sammen for vores skove og for retten til at sige fra over for virksomheder, der ødelægger vores natur og miljø.

Jeg håber, du har mulighed for at komme og være med. Du kan læse mere her. Og hvis du ikke kan komme, håber jeg, at du alligevel vil dele arrangementet med dine venner og opfordre dem til at komme.

2. Skriv under på denne opfordring til Resolutes kunder i forlagsbranchen om at bruge deres indflydelse til at kræve, at selskabet stopper sit angreb på ytringsfriheden og indfører bæredygtige løsninger i sit skovbrug. Forlagene er afhængige af ytringsfriheden, men køber samtidig millioner kilo af bogpapir fra Resolute. Derfor opfordrer vi dem til at hjælpe.

3. Del denne video med en opfordring til dine venner om at skrive under:


Vi må ikke lade Resolute vinde. Vi må ikke lade Jordens enestående skove blive ødelagt, oceanerne blive fyldt op med affald, himlen blive fyldt med smog eller Arktis blive ødelagt af olieudslip. Vi er nødt til fortsat at kunne sige fra og kræve beskyttelse af vores miljø og natur.

På forhånd tusind tak for din hjælp.

De bedste hilsner

Mads Flarup Christensen
Generalsekretær

PS. Du kan læse mere om sagen her.