May 31, 2017

Folkets | 30. Maj 2017 | Sundhed.dk forgylder it-konsulent: Årsløn på lige under 2 millioner kroner | .. Det er offentligt, og det er dyrt – og konsulenterne griner hele vejen til banken .. |



Det offentliges sundhedsportal Sundhed.dk er ikke kun stedet, hvor danskernes sundhedsoplysninger ligger samlet. Det er også en offentlig virksomhed, hvor skatteyderne betaler meget store konsulentlønninger.


-Sundhed.dk tilbyder en bred vifte af indhold til både borgere og sundhedsfaglige. Læs også om beskyttelse af personlige oplysninger og om sikkerhed med NemID og digital signatur.

På blandt andet denne måde præsenterer Sundhed.dk sig selv på hjemmesiden, der oprindeligt blev startet som et privat projekt med blandt andet gode sundhedsråd og lægebrevkasser. Efterfølgende er der dog sket meget med siden, som aktuelt eksempelvis skaber direkte kontakt mellem praktiserende læger og deres patienter.

Udviklingen kan også aflæses i de udgifter, som skatteyderne pålægges at betale til portalen. Det fremgår af aktindsigter, som Folkets Avis har opnået hos Sundhed.dk. Herunder i de udgifter, der de seneste år er blevet betalt til konsulenter.......[LÆS VIDERE]